justifymylove Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 1.Как се казваш? - Александър 2.На колко си години? - 23 3.От къде си? - Павликени 4.Коя зодия си? - Дева 5.Имаш ли хоби?Какво е то? - Компютърни системи, фитнес 6.Любима певица? - Не мога да определя твърде много са 7.А певец? - Не мога да определя твърде много са 8.Любима група? - Нямам 9.Коя е любимата ти песен? - BEL SUONO DJ Magic Finger - Te Quiero за в момента 10.Любим стил музика?: От всичко по малко 11.Любимо ястие? - Пържени картофи, риба 12.Любимо питие? - Минерална вода ;П 13.Кой е любимият ти цвят? - Може да е странно нооо Черно 14.Какво обичаш да правиш през свободното си време? - Да излизам с приятели 15.Кой е любимият ти филм? - Нямам любими 16.Кое е любимото ти предаване? - Шоуто на Слави 17.Коя е любимата ти актриса? - Нямам 18.А актьор? - Не 19.Имаш ли домашен любимец?Какъв е?Как се казва? - Нямам 20.Любимо животно? - Куче - Ротвайлер 21.Имате ли брат/сестра? - Да, сестра 22.Любима марка автомобили? - Всичко ново ми е любимо 23.Любим град? - Варна 24.Любима държава? - България 25.Любим предмет в училище? - Физическо :ПППП 26.Любим спорт? - Футбол 27.Любима книга? - Ами да ви кажа честно прочел съм доста книжки но си нямам любима 28.Коя е любимата ти иконка от форума? - 29.Напиши ми споменче. - 30.Пусни ми рисунка/снимчица/картинка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 1.Как се казваш? Николай 2.На колко си години? 16 3.От къде си? Габрово 4.Коя зодия си? Дева 5.Имаш ли хоби?Какво е то? Правенето на фен видеа,графики,събирането на салфетки и висенето в Рама 6.Любима певица? Преслава,Глория,ДесиСлава,Румяна,Цветелина Янева и Андреа 7.А певец? Борис Дали 8.Любима група? Нямам 9.Коя е любимата ти песен? Около 650 са ,сега не ми се изброяват нещо 10.Любим стил музика? Поп,Поп-фолк,R&B,Dance 11.Любимо ястие? Много са 12.Любимо питие? Вода,натурален сок,шампанско ,вино 13.Кой е любимият ти цвят? Морско и небесно синъо,светло зелено,жълто 14.Какво обичаш да правиш през свободното си време? Да пея,да се разхождам,да излизам с приятели 15.Кой е любимият ти филм? Титаник и доста други 16.Кое е любимото ти предаване?Нямам си любимо ТВ Предаване 17.Коя е любимата ти актриса?Катрин Сиачоке,Паола Рей,Марица Родригес,Анджелина Джоли,Мишел Пафайфър и доста други 18.А актьор? Брат Пит и Хуан Алфонсо Батиста 19.Имаш ли домашен любимец?Какъв е?Как се казва? Да,морско свинче,казва се Сами 20.Любимо животно? Котета 21.Имате ли брат/сестра? Не 22.Любима марка автомобили? Малко е повърхностно ,но БМВ 23.Любим град? Милано 24.Любима държава? Италия,България 25.Любим предмет в училище? Химия и Биология 26.Любим спорт? Волейбол,баскетбол и тичане 27.Любима книга? Ами аз май в живота си не съм прочел и една книга от край до край,то не че съм чел много книги Като любими бих определил "Приказки на братя Грим" и "Не пипай тази книга" 28.Коя е любимата ти иконка от форума? и 29.Напиши ми споменче. Ти си роза,ти си крем,ти си щастие за мен 30.Пусни ми рисунка/снимчица/картинка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 1.Как се казваш? - Ангел 2.На колко си години? - 20 3.От къде си? - София 4.Коя зодия си? - Дева 5.Имаш ли хоби?Какво е то? - Миксиране ;дд 6.Любима певица? - Глория 7.А певец? - Да речем Галин. 8.Любима група? - 9.Коя е любимата ти песен? - много са 10.Любим стил музика? - фолк 11.Любимо ястие? - пилешка супа 12.Любимо питие? - SOMERSBY 13.Кой е любимият ти цвят? сиво и оранжево 14.Какво обичаш да правиш през свободното си време? - срещи с приятели 15.Кой е любимият ти филм? - не помня заглавия, сещам се само за "Туристът" 16.Кое е любимото ти предаване? - Съдебен спор 17.Коя е любимата ти актриса? - Николета Лозанова :1000 (29): 18.А актьор? - нямам 19.Имаш ли домашен любимец?Какъв е?Как се казва? - Не, за съжаление. 20.Любимо животно? - куче Beagle 21.Имате ли брат/сестра? - не 22.Любима марка автомобили? - AUDI 23.Любим град? - Сандански 24.Любима държава? - Швейцария 25.Любим предмет в училище? - География на България 26.Любим спорт? - Плуване, Волейбол и фитнес 27.Любима книга? - Тайните неща в любовта или нещо от сорта беше 28.Коя е любимата ти иконка от форума? - нямам ;д 29.Напиши ми споменче. - 30.Пусни ми рисунка/снимчица/картинка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 1.Как се казваш? - Ерсин(Ери) 2.На колко си години? - 20 3.От къде си? - Ветово/Русе 4.Коя зодия си? - Козирог 5.Имаш ли хоби?Какво е то? - Фитнес,да излизам с приятели,да гледам филми,плуване и т.н. 6.Любима певица? - Андреа..също така и Теди Александрова,Rihanna,Katy Perry 7.А певец? - Галин..Conor Maynard,Eminem,Tyga 8.Любима група? - Paramore,One Direction 9.Коя е любимата ти песен? - Доста са. 10.Любим стил музика? - Всякаква,стига да ми харесва. 11.Любимо ястие? - Мусака,Пиле с картофи,Пилешки хапки и др. 12.Любимо питие? - Фанта портокал,студен чай,фрешове и др. 13.Кой е любимият ти цвят? - Червено,оранжево,сиво. 14.Какво обичаш да правиш през свободното си време? - Да ходя на фитнес или да излизам някъде с приятели. 15.Кой е любимият ти филм? - Harry Potter(всички филми),The Notebook,Tres metros sobre el cielo 16.Кое е любимото ти предаване? - Господари на ефира,Съдебен спор. 17.Коя е любимата ти актриса? - Nina Dobrev. 18.А актьор? - Jackson Whittemore 19.Имаш ли домашен любимец?Какъв е?Как се казва? - Имам,питбул..Джеси. 20.Любимо животно? - Куче..От диви животни - тигър,вълк. 21.Имате ли брат/сестра? - Имам по-малък брат. 22.Любима марка автомобили? - BMW. 23.Любим град? - Пловдив. 24.Любима държава? - България,Италия,Турция 25.Любим предмет в училище? - Нямам. 26.Любим спорт? - Тенис,Плуване 27.Любима книга? - "На изток от рая" на Стайнбек. 28.Коя е любимата ти иконка от форума? - :1000 (29): 29.Напиши ми споменче. - "Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде." 30.Пусни ми рисунка/снимчица/картинка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 1.Как се казваш? Мила 2.На колко си години? 17 3.От къде си? Пловдив 4.Коя зодия си? Скорпион 5.Имаш ли хоби?Какво е то? Хоби по-скоро не, просто много интереси 6.Любима певица? Бионсе 7.А певец? Нямам 8.Любима група? Arcade Fire 9.Коя е любимата ти песен? Arcade Fire - Rebellion (Lies) 10.Любим стил музика? Инди рок/алтърнатив, останалите са за кеф 11.Любимо ястие? Дюнерът е живот, дюнерът е любов 12.Любимо питие? Текила 13.Кой е любимият ти цвят? Нямам, харесвам всички 14.Какво обичаш да правиш през свободното си време? Чета, слушам музика, излизам, мисля... 15.Кой е любимият ти филм? The Tree of Life 16.Кое е любимото ти предаване? Надявам се тук да се имат предвид сериали, защото всякакви други телевизонни формати не гледам ;D Умирам си за ситкоми, слабост са ми, но най-най-най-любимият ми сериал е BoJack Horseman 17.Коя е любимата ти актриса? Дженифър Лорънс 18.А актьор? Нямам 19.Имаш ли домашен любимец?Какъв е?Как се казва? Нямам 20.Любимо животно? Всички от семейство Котки 21.Имате ли брат/сестра? Да, полусестра 22.Любима марка автомобили? Все ми е тая 23.Любим град? Пловдив, Бургас... Привличат ме Ню Йорк, Маракеш, Париж, Токио от чужбинските. 24.Любима държава? Не мисля, че имам 25.Любим предмет в училище? История, Литература, Биология 26.Любим спорт? Бадминтон <3 27.Любима книга? "На изток от рая" 28.Коя е любимата ти иконка от форума? 29.Напиши ми споменче. "If you're not angry, you're not paying attention." 30.Пусни ми рисунка/снимчица/картинка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 1.Как се казваш? - Мария 2.На колко си години? - 21 3.От къде си? - Разлог 4.Коя зодия си? - Лъв 5.Имаш ли хоби?Какво е то? - Да слушам музика, да излизам с приятели, да играя компютърни игри 6.Любима певица? - Галена, Преслава, Валя, Татяна, Яница, Сиана,Емилия, Емануела, Алисия, Андреа, а от чуждестранните Katy Perry, Britney Spears, Lana Del Rey, Taylor Swift, Inna, J Lo, Ariana Grande 7.А певец? - Фики, Галин, Карлос, Азис, Ricky Martin, Eminem 8.Любима група? - Paramore, One Direction,RBD 9.Коя е любимата ти песен? - Ооо много са... 10.Любим стил музика? - Чалга, поп, денс, хаус 11.Любимо ястие? - Спагети, пържени картофки с много сирене, всякакъв вид морски и рибни дарове. 12.Любимо питие? - Фанта, кока кола, кола с череша, швепс. 13.Кой е любимият ти цвят? - Синьо 14.Какво обичаш да правиш през свободното си време? - Да слушам музика, да играя на компютърни игри, да излизам с приятели. 15.Кой е любимият ти филм? - The Notebook, Van Helsing, 50 shades of grey, Tres metros sobre el cielo, A walk to remember 16.Кое е любимото ти предаване? - Господари на ефира, Мастършеф. 17.Коя е любимата ти актриса? - Nina Dobrev 18.А актьор? - Tommy Lee Jones 19.Имаш ли домашен любимец?Какъв е?Как се казва? - Имам котка. Име: Томи. 20.Любимо животно? - Котка. От диви: лъв, тигър, пантера. 21.Имате ли брат/сестра? - Не, нямам. 22.Любима марка автомобили? - BMW. 23.Любим град? - София 24.Любима държава? - България, Италия, Великобритания, Русия 25.Любим предмет в училище? - Любими ми бяха Английски език, Немски език, История, Информационни технологии, Математика, Биология, Литература, Химия. 26.Любим спорт? - Тенис на корт 27.Любима книга? - "Аз преди теб" на Джоджо Мойс. 28.Коя е любимата ти иконка от форума? - 29.Напиши ми споменче. - "Животът не се измерва с броят вдишвания, които правиш, а с моментите, които спират дъха ти". 30.Пусни ми рисунка/снимчица/картинка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 1. Полина. 2. 32 3. гр. Берковица 4. Риби 5. Да чета книги, да слушам музика, да ходя на разходка, да се ровя в интернет и да правя снимки с фотоапарата и таблета. 6. Деси Слава, Гергана, Магда. 7. Преди харесвах Веселин Маринов, но откакто стана част от ГЕРБ, вече не. 8. Нямам. 9. "Обичай ме" на Анелия. 10. Поп - фолк. 11. Пица. 12. "Кока - Кола", "Якобс Монарх"/ Якобс Айс кафе", горещ шоколад, "Чокофредо". 13. Най - много обичам розовото, това е моя цвят, харесвам също червения и черния. 14. Да чета книги, да слушам музика, да ходя на разходка, да се ровя в интернет и да правя снимки с фотоапарата и таблета. 15. "Тиха нощ" 16. Предаванията по телевизия "Планета", много ме е яд, че видяха сметката на "Фолкмаратон". 17. Нямам. 18. Също нямам. 19. Преди имах, вече не. 20. Куче, котка, заек и рибки. 21. Сестра, с три години по - голяма от мен. 22. "Ситроен" 23. Моя роден - Берковица, от българските харесвам също Хасково и Златоград, а от чужбинските - Амстердам и Париж. 24. България, Австралия, Великобритания, Германия, Франция, Холандия. 25. Литература, история, музика, английски и френски. 26. Нямам. 27. Ужасно много са. 28. Тази - 29. Не зная споменчета. 30. Любимите ми две снимки на Анелия: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.