DIDO Публикувано на Декември 23 Report Share Публикувано на Декември 23 Някой може ли да ми каже дали Nokia 5310 има светкавица и автофокус?! В нета пише че няма, в Nokia.BG пишеше че има... Моля някой ако има такъв телефон да ми помогне Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
TaLiSmAnChO Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Една приятелка имаше такъв, няма светкавица.Автофокус не знам , но предполагам, че има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Декември 30 Author Report Share Публикувано Декември 30 Една приятелка имаше такъв, няма светкавица.Автофокус не знам , но предполагам, че има. Благодаря! Пък и все пак това е музикален телефон Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 телефона е страхотен няма да съжаляваш ако мислиш да си взимаш Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 телефона е страхотен няма да съжаляваш ако мислиш да си взимаш Вече съм го взел но не съм много наясно с писаниците в Nokia.BG защото излиза че там му приписват несъществуващи функции! Иначе телефона е страхотен! Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари