Shh... It's a secret Публикувано на Януари 2 Report Share Публикувано на Януари 2 Има ли шанс администратора да барне малко настройките на темите в разделите? Имам предвид да са подредени според последния пост, а не по дата на създаване. Става доста кофти като се пише в стара тема, а не излиза напред. Ето сега ще давам линк за Планета Прима DVD3/3, но кой ще го види като темата си стои назад?! Знам, че има опция всеки индивидуално да си нареди темите, но опцията 'Запомни тези настройки' НЕ бачка!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Пич при мен мисля че става Не знам защо да не бачка опцията Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Януари 3 Author Report Share Публикувано Януари 3 Пич при мен мисля че става Не знам защо да не бачка опцията Мисля, че бях чел и други потребители да се оплакват от опцията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Отде е тая опция?.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Еми аз ползвам "Нови коментари" и винаги гледам темите с последните постове .., Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Има възможност да се "барне", но няма смисъл да се вадят теми от преди няколко месеца на челни позиции, а новите неща, в които няма коментари да изостават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.