petrohancho Публикувано на Януари 2 Report Share Публикувано на Януари 2 Имам едно предложение, но не знам дали е технически осъществимо. В много други форуми вместо тази тема има бутон "докладвай(report)". Mного по удобно е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Бутона report post to administrator е съвсем съзнателно забранен, не знам дали помниш, в стария форум го бях пуснал за около 2 месеца и на ден получавах по 200 ЛС-та с докладвани постове, в които няма нищо нередно, просто човека вижда бутон и го цъка... За съжаление тогава не намерих начин да огранича групата на тези, които могат да използват този бутон, мисля че още няма подобен пач за форума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 Няма проблем, ще използваме пак темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.