DIDO Публикувано на Януари 11 Report Share Публикувано на Януари 11 Значи имам един въпрос: Може ли по някакъв начин да си копна само имената на песните ми и да ги сложа в коментар във форум!? Имам предвид нещо като избирам няколко песни, давам им Copy, отварям коментар в някой форум, там Paste и да ми се появят само имената на песните както съм ги написал на компа!? П.П. Имам предвид да копирам група а не да ги копвам едно по едно!? Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Aко те разбирам правилно, искаш да отвориш папка в компютъра си, да дадеш селект оу, копи и да ги плеснеш във форума? Не мисля че може да стане това, или поне аз не се сещам как. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vLaDiMiRcHoOo Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Aко те разбирам правилно, искаш да отвориш папка в компютъра си, да дадеш селект оу, копи и да ги плеснеш във форума? Не мисля че може да стане това, или поне аз не се сещам как. И аз съм на същото мнение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Haidut Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Алтернативен вариант да го направиш, е да използвуваш Print Screen бутона,сейваш и прикачаш като картинка...така е най-лесно,лошото е, че не е много прегледно и си ограничен от големината на екрана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikivg Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 ако всичко се намира в една папка, можеш да използваш програма за създаване на списък на директория, примерно DirLister. Избираш си директорията и ти прави тхт с имената на файловете. Другия вариант е да ги отвориш в уинамп/медиа плейър, запаметяваш като плейлист и после отваряш файла с ноутпад, но има повечко играчка при разчистването на текста, по-лесно ще ти е да си ги напишеш на ръка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 12 Author Report Share Публикувано Януари 12 (редактирано) ако всичко се намира в една папка, можеш да използваш програма за създаване на списък на директория, примерно DirLister. Избираш си директорията и ти прави тхт с имената на файловете. Другия вариант е да ги отвориш в уинамп/медиа плейър, запаметяваш като плейлист и после отваряш файла с ноутпад, но има повечко играчка при разчистването на текста, по-лесно ще ти е да си ги напишеш на ръка Благодаря ти! Ще пробвам пък ще видим какво ще стане! Edit: Така ще стане с WinAmp-а само малко ще си поиграя но... Благодаря ти много!!! Имаш една бира от мен Редактирано Януари 12 от DIDO Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BEHA Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 с WINAMP - MISC - MISC - Generate HTMP playlist Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 с WINAMP - MISC - MISC - Generate HTMP playlist Много ти благодаря Како Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари