DIDO Публикувано на Януари 18 Report Share Публикувано на Януари 18 Та значи ето каква е идеята ми: Имам едно празно форумче! И искам да направя нещо като конкурс за момичета... Ако мислите че ще има интерес и ако искате да се запишете пишете в тази тема за да подготвя форума... П.П. Не мисля че нарушавам т.5 от Правилата!!! Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Кво ша ги прайш тея момичета, бре? хаха Сводник ли стана? )))))))) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Кво ша ги прайш тея момичета, бре? хаха Сводник ли стана? )))))))) Нещо като конкурс за красота... Всеки месец се избира по едно момиче... Нещо малко като Playboy xaxa Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 А сега де... и кво печелим ? hahxahhaha Говорете ми в цифри... hahahxhahah Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 А сега де... и кво печелим ? hahxahhaha Говорете ми в цифри... hahahxhahah Знаех си че ще попитате!... Не печелите нищо! Това е просто за забавление! Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Знаех си че ще попитате!... Не печелите нищо! Това е просто за забавление! Ми да го беше написал ;ррр Тормозиш ме да пиша ... ;ррр Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
UndergrounD Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 А сега де... и кво печелим ? hahxahhaha Говорете ми в цифри... hahahxhahah ...само цифри помниш ти и не искаш да рискуваш, името си без пари .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Забравих да спомена! Ще ми трябват и няколко момчета за "Жури" Тъй че ако някой иска да направя форума?! Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ив Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 (редактирано) ...само цифри помниш ти и не искаш да рискуваш, името си без пари .... Да, наистина много помня цифри... особенно номера дати и т.н. П.С. Сори, че го обърнахме на чат тука ;рр Спирам се ;р Редактирано Януари 18 от Ив Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Еее, аз се предлагам за жури. Предлагам добри тарифи и 100% удоволствие от работата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 (редактирано) Еее, аз се предлагам за жури. Предлагам добри тарифи и 100% удоволствие от работата Ако някой иска: Това е форумчето! Редактирано Януари 18 от DIDO Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Шо не каза, щях да ти дам и аз празно форумче и име miss.ramania-bg.com Хем нямаше да е пълно с гадни банери. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Шо не каза, щях да ти дам и аз празно форумче и име miss.ramania-bg.com Хем нямаше да е пълно с гадни банери. Ами ако искаш го дай, няма проблем Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Е нали си имаш вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 (редактирано) Форума е готов! Който иска може да се записва! Само една молба към момчетата които искат да се запишат за жури след регистрацията да ми пишат на ЛС да ги добавя към журито!!! Ако има някакъв проблем с форумчето ми кажете тук Редактирано Януари 19 от DIDO Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Може ли да съм жури :1000 (30): и награда за миските мога да осигуря Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 23 Author Report Share Публикувано Януари 23 Може ли да съм жури :1000 (30): и награда за миските мога да осигуря Регистрирай се в форума и ми кажи там че си ти Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 Вече официално форума Miss.Forums.BG прекратява дейност! Всички теми и потребители ще бъдат изтрити Благодарим ви Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари