Bohema Публикувано на Ноември 25 Report Share Публикувано на Ноември 25 Имам предложение за репутацията. Всеки може да постави + или - на някой отличил се или провинил се форумец. Когато го направи, получаващия точката (положителна или отрицателна) има и съобщение от този, който му я е дал. По този начин, ако дадеш -/+ на някой, той вижда, че е от теб и ако е толкова тъп (наблягам на думата "тъп", а също така и на "гьон" и "хлапе") че да не признае грешката си постъпва по детски и автоматично ти връща минуса (днес стана точно така ). По този начин цялата идея се обезмисля. Предлагам въпросните съобщения до получилия точка (положителна или отрицателна) да минават през Администратора (както бутона "Благодаря" в стария форум), тоест на "изпратил" да пише неговото име за да се запази анонимността. Или по-сложната система, от която в случая няма особена нужда и смисъл, която действа в www.tuning.bg/forum , Момо знае за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Само ВИП потребителите и Модераторите могат да дават точки, така че няма да има детски истории, ако сами не ги правите, ако нямате малко самоконтол аз не мога да ви помогна по никъв начин. Системата тук е точно като в тунинг.бг, но освен модераторите съм влкючил и ВИП-овете да могат да дават точки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bohema Публикувано Ноември 26 Author Report Share Публикувано Ноември 26 Само ВИП потребителите и Модераторите могат да дават точки, така че няма да има детски истории, ако сами не ги правите, ако нямате малко самоконтол аз не мога да ви помогна по никъв начин. Системата тук е точно като в тунинг.бг, но освен модераторите съм влкючил и ВИП-овете да могат да дават точки. Извинявай, Момчи, не знаех! Разликата с тунинга е, че там като дадеш точка взима от твоите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Administrator Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 май има някъде да се направи за анонимно гласуване, ама тва е тъпо - по-добре да се знае кой кого хейти, че да стават повече караници Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bohema Публикувано Ноември 26 Author Report Share Публикувано Ноември 26 май има някъде да се направи за анонимно гласуване, ама тва е тъпо - по-добре да се знае кой кого хейти, че да стават повече караници Ясно, обаче мене много ме мързи да се карам с някой. Иначе знаеш, че обичам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ясно, обаче мене много ме мързи да се карам с някой. Иначе знаеш, че обичам. Mиро бе наща аверка... Нещо май на е набелязала и си раздава по -1 точка, както си реши Въпреки, че от нея не съм го очаквала П.С. Миличка, ако искаш ми дай, още пет минуса, въпреки, че не се сещам, нещо лошо да съм ти направила, ама Лапешка работа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Само ВИП потребителите и Модераторите могат да дават точки, така че няма да има детски истории, ако сами не ги правите Да ама има Лапета и те си правят, квото щат, тъй че пак има детски историй Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Да ама има Лапета и те си правят, квото щат, тъй че пак има детски историй какво е станало Вале за какви детски истории става на въпрос? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 какво е станало Вале за какви детски истории става на въпрос? Погледни ми репутацията това момиченце, си дава по -1 точка на който и падне щото даде на Bohema -1, a аз +1 може би за това ми даде -1 и на мен, ама аз няма да падна толкова ниско, че да и отвръщам със -1 Абе какво ли са занимавам, глупости със една дума Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Погледни ми репутацията това момиченце, си дава по -1 точка на който и падне щото даде на Bohema -1, a аз +1 може би за това ми даде -1 и на мен, ама аз няма да падна толкова ниско, че да и отвръщам със -1 Абе какво ли са занимавам, глупости със една дума е добре бе,вие не бяхте ли в добри форумски отношения с това момиче или нещо се бъркам. Както и да е,това не тря да те притеснява. Разни хора, разни идеали! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 е добре бе,вие не бяхте ли в добри форумски отношения с това момиче или нещо се бъркам. Както и да е,това не тря да те притеснява. Разни хора, разни идеали! Аз със никой не съм в лоши отношения Наско или поне аз незнам, такова нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Аз със никой не съм в лоши отношения Наско или поне аз незнам, такова нещо ти си знаеш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bohema Публикувано Декември 4 Author Report Share Публикувано Декември 4 Mиро бе наща аверка... Нещо май на е набелязала и си раздава по -1 точка, както си реши Въпреки, че от нея не съм го очаквала Очевидно! И продължава да ме товари с безпричинни минуси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Малко е безмислено това според мен ! Всеки си гласува дори без да познава даден човек с минус примерно и .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Малко е безмислено това според мен ! Всеки си гласува дори без да познава даден човек с минус примерно и .... не е точно така ,тук Вип -овете и модовете се познаваме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bohema Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Идеята е да дадеш + на някой, защото го е заслужил с нещо, а не защото го познаваш и ти е приятел. Съответно - да се дава за нарушение на правилата, лошо поведение, безмислени теми и т.н., а не защото аз съм ти дал - и ти да ми го върнеш. Или Пешо се сдърпал с Гошо и хоп, понеже е хитър, му дал минус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Идеята е да дадеш + на някой, защото го е заслужил с нещо, а не защото го познаваш и ти е приятел. Съответно - да се дава за нарушение на правилата, лошо поведение, безмислени теми и т.н., а не защото аз съм ти дал - и ти да ми го върнеш. Или Пешо се сдърпал с Гошо и хоп, понеже е хитър, му дал минус. Напълно те подкрепям, така че айде без такива изцепки от рода щото ме дразни тоя и айде -1 точка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.