TUISTERa Публикувано на Януари 21 Report Share Публикувано на Януари 21 Здравейте, имам въпрос към модераторите. Има ли проблем, че пускам мирръри на линковете, които се пускат във форума??? Знам , че се получава един вид реклама на миррър сайта, но е изключително удобно. Моля, модераторите да ми кажат ако има някакъв проблем... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Старай се да не се нарушава т.5 от правилата на форума: "5. Категорично се забранява реклама на други форуми и IRC канали по какъвто и да е начин. Рекламата на други сайтове се толерира по преценка на модераторите." !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
TUISTERa Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 (редактирано) Старай се да не се нарушава т.5 от правилата на форума: "5. Категорично се забранява реклама на други форуми и IRC канали по какъвто и да е начин. Рекламата на други сайтове се толерира по преценка на модераторите." !!! Идеята на моя пост беше да разбера вашата преценка, за да си нямам проблеми после. Редактирано Януари 22 от TUISTERa Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Moжеш да даваш преки линкове, без да се налага на потребителя да обиколи целия сайт за да стигне до линка. Също така използвай функцията "вмъкни линк". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.