1ooqN Публикувано на Януари 21 Report Share Публикувано на Януари 21 (редактирано) Всеки път,като си изтрия от компа временните файлове,и като влезна след това в Рамания,освен че не ми запомня потребителя и трябва постоянно да се регвам като сменям темите,не ми дава да поствам нито в чата,нито в темите нито по ЛС.С Internet Esplorer съм,но преди бях с Mozilla и за не-запаметяването беше същата работа.Плюс това,с другите форуми не се получава така,проблема е само с този форум.След два-три дена се оправя и ми дава да поствам,ама е доста дразнително всеки път да се чака няколко дена за да пишеш... '''Грешка Станала е грешка. Ако е възникнала въпреки коректното ползване на функциите на форума и обяснението по-долу не я оправдава, моля свържете се с администратор за повече информация. Евентуална причина: Възникнала е грешка. Моля опитайте отново. Ако се опитвате да ползвате нестандартни методи, моля използвайте коректните. Данните са запазени! Вашият пост е запазен. Копирайте съдържанието по-долу преди да натиснете бутона Back на Вашия браузър.''' проблема е на in4eto,длъжностните лица да се заемат и да помогнат на девойката в беда Редактирано Януари 21 от BANG Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.