Jump to content

Препоръчани коментари

Всеки път,като си изтрия от компа временните файлове,и като влезна след това в Рамания,освен че не ми запомня потребителя и трябва постоянно да се регвам като сменям темите,не ми дава да поствам нито в чата,нито в темите нито по ЛС.С Internet Esplorer съм,но преди бях с Mozilla и за не-запаметяването беше същата работа.Плюс това,с другите форуми не се получава така,проблема е само с този форум.След два-три дена се оправя и ми дава да поствам,ама е доста дразнително всеки път да се чака няколко дена за да пишеш...

'''Грешка

Станала е грешка. Ако е възникнала въпреки коректното ползване на функциите на форума и обяснението по-долу не я оправдава, моля свържете се с администратор за повече информация.

Евентуална причина:

Възникнала е грешка. Моля опитайте отново. Ако се опитвате да ползвате нестандартни методи, моля използвайте коректните.

Данните са запазени!

Вашият пост е запазен. Копирайте съдържанието по-долу преди да натиснете бутона Back на Вашия браузър.'''

проблема е на in4eto,длъжностните лица да се заемат и да помогнат на девойката в беда :feminist_en:

Редактирано от BANG
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...