Само_мене_нямаш Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 1. Как се чувствате днес? - Анелия - Раздялата (Поп версия) 2. До къде ще стигнете в живота? - Джена - Само с теб 3. Как те виждат твоите пирятели? - Анелия - Проблем 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - Андреа - Мен си търсил 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - Mixalis Xatzigiannis - De fevgo 6. Каква е историята на живота ти? - Десислава - Някой ден 7. Какво харесваш в своите приятели? - Супер Експрес - Стари рани 8. Какво ще правиш утре? - Еми Стамболова - Ако те няма 9. Как върви живота ти до сега? - Даяна - Право в целта 10. Песента на твоето погребение ще е... - Магда - Сбогом 11.Как те виждат останалите хора? - Глория - Лятна авантюра 12.Как можеш да намериш щастието? - Анелия - Проба-грешка 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - Мария - Желая те 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Емануела - Всичко се връща 15.Песента на най-големия ти враг. - Ивана - Шат, шат 16.Какъв е твоят характер? - Борис Дали - Секси парче 17.Песента по време на сватбата ти? - Анелия - Само мене нямаш 18.Тази песен е любовтна за теб. - Андреа - Красива лъжа 19.Когато си нещастен върви тази песен. - Дилан - Всичко давам за тебе 20.Как се чувстваш след раздяла? - Елена - Нямаш право на любов 21.Зваиждат ли ти хората? - Десислава и Руслен - Само една 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Константин - Много позволих 23.Какво търсиш в хората? - Дилан - Наркотик 24.За какво мечтаеш? - Камелия - Изпии ме цялата 25.Как гледаш на живота? - Cheryl Cole - Parachutе 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Коста Марков - Полудявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 1. Как се чувствате днес? ор. Кристали - Студентски живот :1000 (29): 2. До къде ще стигнете в живота? Глория - Дива нощ 3. Как те виждат твоите приятели? Dr. Alban - Long time ago 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Giorgos Tsalikis - Leei leei 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Галена - Тихо ми пази 6. Каква е историята на живота ти? Сашка Васева - Техно гларус 7. Какво харесваш в своите приятели? Софи Маринова - Остани ремикс 8. Какво ще правиш утре? Румяна - Остър завой 9. Как върви живота ти до сега? Глория - Любовен дъжд 10. Песента на твоето погребение ще е... Leann Rimes - How do I live 11.Как те виждат останалите хора? Enrique - California callin 12.Как можеш да намериш щастието? Ceca - Vreteno 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. Ceca - Brat i sestra аххааахахаха 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Lepa Brena - Otvori se nebo 15.Песента на най-големия ти враг. Ivana Selakov - Nase malo slavije 16.Какъв е твоят характер? Three-O-Matic - Hand in hand 17.Песента по време на сватбата ти? Mile Kitic - Plava ciganka 18.Тази песен е любовтна за теб. Преслава - Лъжа е 19.Когато си нещастен върви тази песен. Преслава - Дяволско желание 20.Как се чувстваш след раздяла? Роксана - Изпързалка :1000 (29): 21.Зваиждат ли ти хората? Kat Deluna - Love me, leave me 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Lepa Brena - Cetiri godine 23.Какво търсиш в хората? Кали - 4-4-2 24.За какво мечтаеш? Enrique - Sweet Isabel 25.Как гледаш на живота? Тоше Проески - Tvoite bakneji... 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Jelena Karleusa - Insomnia Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
V O G U E Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 2011 1. Как се чувствате днес? Hurts_Wonderful_Life 2. До къде ще стигнете в живота? Lady_GaGa__Fashion 3. Как те виждат твоите пирятели? Яница - Две в едно 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Алисия - Твоя тотално 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Skrillex_slats_slats_slats 6. Каква е историята на живота ти? Shakira_Loca 7. Какво харесваш в своите приятели? Desi_-Slava_Dve_sarca 8. Какво ще правиш утре? Charlee - Boy like you 9. Как върви живота ти до сега? Black_Porcelain_This_is_what_rock_n_roll_looks_like 10. Песентана твоето погребение ще е... Lady Gaga - Judas 11.Как те виждат останалите хора? Tango in Harlem 12.Как можеш да намериш щастието? Алисия - Важно ли ти е 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. Beyonce_Run_the_world 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Emanuela_-_doseshtai_se_Sam(djmartymix) 15.Песента на най-големия ти враг. DESS_I_like 16.Какъв е твоят характер? Rihanna_Only_girl_ 17.Песента по време на сватбата ти? Keri_Hilson_the_way_you_love_me(dirtyversion) 18.Тази песен е любовтна за теб. Electic Valentine - Body to body 19.Когато си нещастен върви тази песен. So_happy_i_could_die 20.Как се чувстваш след раздяла? Кали-Като те почна 21.Зваиждат ли ти хората? Nicole Scherzinger - Poison 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? 07-jessie_j-whos_laughing_now 23.Какво търсиш в хората? Finger Eleven - Paralyzer 24.За какво мечтаеш? Skrillex - Kill Everybody Original Mix 25.Как гледаш на живота? 06-far_east_movement-so_what_ 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Paradiso_Girls_feat._Lil_Jon_&_Eve_-_Patron_Tequila Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 За 2011!!! 1. Как се чувствате днес? - Джина Стоева - "Докога?" 2. До къде ще стигнете в живота? - Гергана и Галин - "Първичен инстинкт" 3. Как те виждат твоите пирятели? - Преслава - "Как ти стои?" 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - Магда - "Вземи ме" 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - Преслава - "Не съм ангел" 6. Каква е историята на живота ти? - Преслава - "Тази нощ безумна" 7. Какво харесваш в своите приятели? - Емануела - "Досещай се сам"(добър отговор за такъв тъп въпрос :д) 8. Какво ще правиш утре? - Магда - "Нали ти казах?" 9. Как върви живота ти до сега? - Таня Боева и Лейди Би - "Кой е Тузара?" 10. Песента на твоето погребение ще е... Стефани - "Минал епизод" 11.Как те виждат останалите хора? - Таня Боева - "Под наблюдение" 12.Как можеш да намериш щастието? - Десислава - "Някой ден" 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - Теодора - "Моят номер" 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Райна и Димана - "Лошо момче" 15.Песента на най-големия ти враг. - Кали - "Седем" 16.Какъв е твоят характер? - Алисия - "Двойно повече" 17.Песента по време на сватбата ти? - Преслава - "Помниш ли?" 18.Тази песен е любовна за теб. - Преслава - "Феномен" 19.Когато си нещастен върви тази песен. - Гергана - "Не те обичам вече" 20.Как се чувстваш след раздяла? - Гергана - "Последна вечер" 21.Завиждат ли ти хората? - Глория - "Присъда" 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Преслава - "Не съм за теб" 23.Какво търсиш в хората? - Анелия - "Проба-грешка" (ремикс) 24.За какво мечтаеш? - Rihanna - "Rude boy" 25.Как гледаш на живота? - Алисия - "Карамел" 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Преслава - "Дяволско желание" Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 New 1. Как се чувствате днес? - Jennifer Lopez - Get Right 2. До къде ще стигнете в живота? - Елена - Сърцето ми плаче 3. Как те виждат твоите пирятели? - Цветелина Янева - Искаш война 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - BoB feat. Hayley Williams - Airplanes 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - Dan Balan & Eleni Foureira - Chica Bomb 6. Каква е историята на живота ти? - Емилия - Така ми харесва 7. Какво харесваш в своите приятели? - Jennifer Lopez - Waiting For Tonight 8. Какво ще правиш утре? - Емануела - Преди употреба.. 9. Как върви живота ти до сега? - Яница и Живко Микс - Спешно 10. Песента на твоето погребение ще е... - Милко Калайджиев - Дръж чаршафа 11.Как те виждат останалите хора? - Jennifer Lopez - Could This Be Love 12.Как можеш да намериш щастието? - Преслава - Като за финал 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - Галена - Запали 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Ne-Yo - Miss Independent 15.Песента на най-големия ти враг. - Райна - От един инат 16.Какъв е твоят характер? - Галена - На линия 17.Песента по време на сватбата ти? - Галена и Борис Дали - Намерих те 18.Тази песен е любовна за теб. - Анелия - Раздялата (поп версия) 19.Когато си нещастен върви тази песен. - Галена - Лоша ли съм 20.Как се чувстваш след раздяла? - Преслава - Уморих се 21.Завиждат ли ти хората? - Inna feat. Juan Magan - Un Momento 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Enrique Iglesias - Tonight 23.Какво търсиш в хората? - Глория - Обич моя 24.За какво мечтаеш? - Mixalis Xatzigiannis - Parta ola dika sou 25.Как гледаш на живота? - Cheryl Cole - Fight for this love 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Преслава - Как ти стои Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 1. Как се чувствате днес? Take Me To The Hospital - The Prodigy 2. До къде ще стигнете в живота? Move into the rythm - Technotronic 3. Как те виждат твоите пирятели? The mind of the machine - N Trance 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Ала Бала - Милена 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Zombie - The Cranberries 6. Каква е историята на живота ти? Written in the stars - Tinie Tempah 7. Какво харесваш в своите приятели? Back to black - Amy Winehouse 8. Какво ще правиш утре? No Good - The Prodigy 9. Как върви живота ти до сега? Power - Snap 10. Песентана твоето погребение ще е... Unforgiven - Metallica 11.Как те виждат останалите хора? Out of space - The Prodigy 12.Как можеш да намериш щастието? Who is it? - Michael Jackson 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. Ready or not? - Fugees 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Thelo na se ksanado - Notis Sfakianakis 15.Песента на най-големия ти враг. You could be mine - Guns N Roses 16.Какъв е твоят характер? Toxicity - System Of A Down 17.Песента по време на сватбата ти? Celebration (remix) - Madonna 18.Тази песен е любовтна за теб. Sign your name - Terence Trent D'Arby 19.Когато си нещастен върви тази песен. Sadnes - Enigma 20.Как се чувстваш след раздяла? Charly big potatoe - Skunk Anansie 21.Зваиждат ли ти хората? Nitro - The offspring 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Почти забравена любов - Васил Найденов 23.Какво търсиш в хората? Чичо - Ревю 24.За какво мечтаеш? Блус за двама - Диана експрес 25.Как гледаш на живота? Отгоре - Милена 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? This beat is hot - B.G. The Prince Of Rap Хехе, повечето съвпадат даже... "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Аз обаче реших да направя още един път теста, тъй като вчера всяка една песен си беше на точното място и се учудих как така познавал, този път няма грам изключения!!! Всичко вярно ще отбележа с червено. 1. Как се чувствате днес? "Дано ти вярва" - Ангел 2. До къде ще стигнете в живота? - "В сърцето ми" - Павел 3. Как те виждат твоите пирятели? - "100 причини" - Преслава 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - "Грях" - Весела 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - "Ще си отиде любовта" - Емилия 6. Каква е историята на живота ти? - "Не си това" - Мая 7. Какво харесваш в своите приятели? - "Bidi fer" - Татяна 8. Какво ще правиш утре? - "Чисто нова" - Екстра Нина 9. Как върви живота ти до сега? - "Танци-манци" - КДК 10. Песентана твоето погребение ще е... "Първата-последната" (ремикс) - Елена и Живко 11.Как те виждат останалите хора? - "Ледена кралица" - Глория 12.Как можеш да намериш щастието? - "Когато всичко свърши" - Емилия 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - "Точно сега" - Азис и Устата 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - "Жените след мен" - Преслава 15.Песента на най-големия ти враг. - "Накажи ме" - Магда 16.Какъв е твоят характер? - "Никотин" - Камелия 17.Песента по време на сватбата ти? - "Хладна нежност" - Андреа 18.Тази песен е любовна за теб. - "Стига вече" - Джордан 19.Когато си нещастен върви тази песен. - "Неизлечимо влюбена" - Джина Стоева 20.Как се чувстваш след раздяла? - "Искам всичко" - Сиана и Живко 21.Завиждат ли ти хората? - "Остани" - Софи Маринова 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - "Леле, пиле" - Милко Калайджиев 23.Какво търсиш в хората? - "Трима музиканти" - Ивена и Теньо Гогов 24.За какво мечтаеш? - "За пари" - Галена 25.Как гледаш на живота? - "Несбъднат сън" - Ирена 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - "Две измамливи очи" - Мария От 26 въпроса, е познало точно 16, като вчера позна за всичките въпроси. Наистина се учудвам, но това действало :Д Особено за характера, мечтите и как ме виждат приятели и останалите хора, как гледам на живота и какво ми е като съм щастлив :Д Познава вече два пъти :Д Пробвайте който не го е направил! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 1. Как се чувствате днес? Avril Lavigne - Smile 2. До къде ще стигнете в живота? Lady Gaga - Love game 3. Как те виждат твоите пирятели? Kat Deluna - Party O' Clock 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Мария и DJ Дамян - Един за друг 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Мария - Най-добрият 6. Каква е историята на живота ти? Десислава - Мистерия 7. Какво харесваш в своите приятели? Валя - Министърът на веселбата 8. Какво ще правиш утре? Галена - Вземи си дъх 9. Как върви живота ти до сега? Nelly ft. Kelly Rowland - Gone 10. Песентана твоето погребение ще е... Стефани - След теб 11.Как те виждат останалите хора? Крум - Руска рулетка 12.Как можеш да намериш щастието? Лияна - Ох, ох 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. Димана - Да го направим 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Стефани - Не съм такава, каквато бях в м.род 15.Песента на най-големия ти враг? Емануела - Духай 16.Какъв е твоят характер? Глория - Сезони 17.Песента по време на сватбата ти? Мария - Давай, ти си 18.Тази песен е любовтна за теб? Джена и Андреас - Да те прежаля 19.Когато си нещастен върви тази песен? Мария - Побъркани от любов 20.Как се чувстваш след раздяла? Анелия - Раздялата 21.Зваиждат ли ти хората? Ивена - Дъц 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Анелия - Проба-грешка 23.Какво търсиш в хората? Камелия - Sexy 24.За какво мечтаеш? Преслава - Дяволско желание 25.Как гледаш на живота? Akcent - My passion 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а) Андреа - Искам теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 New Октомври 2011 1. Как се чувствате днес? - Преслава - "Последен адрес" - любимата ми 2. До къде ще стигнете в живота? - Таня Боева - "Здравей, аз съм тази..." 3. Как те виждат твоите пирятели? - 88 - "Чуждите мъже" 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - Камелия - "Ти не спря" 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - Татяна - "Ако съм чужда" 6. Каква е историята на живота ти? - Димана - "А сега купонът е при нас" (Sorry) 7. Какво харесваш в своите приятели? - Десислава - "Два магнита" 8. Какво ще правиш утре? - Мария - "Виждам те" 9. Как върви живота ти до сега? - Теодора - "Граница" 10. Песентана твоето погребение ще е... - Виктория - "Шоколадова терапия" 11.Как те виждат останалите хора? - Анелия - "Ако с теб не съм" 12.Как можеш да намериш щастието? - Биляна - "Нямам спомен" 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - 88 - "Дори без теб" 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Камелия - "Никотин" 15.Песента на най-големия ти враг. Галена - "За последно" 16.Какъв е твоят характер? - Силвия - "Най-неверният" ( :1000 (29): ) 17.Песента по време на сватбата ти? - Пепа - "Случаят си ти" 18.Тази песен е любовна за теб. - Анна - "Емоции нощни" 19.Когато си нещастен върви тази песен. - Глория - "Целувай още" 20.Как се чувстваш след раздяла? - Таня Боева - "Не, че те обичам" 21.Завиждат ли ти хората? - Ивана - "Пускайте рекламата" 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Алисия - "Ти си секси" 23.Какво търсиш в хората? - Камелия - "Ти си..." 24.За какво мечтаеш? - Анелия - "Щом си до мен" 25.Как гледаш на живота? - Галена - "Дяволът ме кара" 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Преслава - "Тази нощ безумна" Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 1. Как се чувствате днес? - Емилия-Осмелявам се 2. До къде ще стигнете в живота? - Азис-Хоп :1000 (29): 3. Как те виждат твоите пирятели? - Преслава и Галена-Хайде,откажи ме,хаха колко вярно :1000 (29): 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - Деси-Страх не страх 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? -Цветелина Янева-По-страшно 6. Каква е историята на живота ти? - Десислава-До тук 7. Какво харесваш в своите приятели? - Десислава-Острието :roll1: 8. Какво ще правиш утре? - Ивана-Падни на колене 9. Как върви живота ти до сега? - Лияна-Ох,ох 10. Песентана твоето погребение ще е... -Бони и Жуве-Повече от любов пази Боже 11.Как те виждат останалите хора? - Глория-С мен остани тази нощ 12.Как можеш да намериш щастието? - Емилия-С теб да бъдем пак 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - Глория-Хипноза :1000 (6): 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Емилия-Още мисля за теб 15.Песента на най-големия ти враг-Десислава-Схемата 16.Какъв е твоят характер? - Нелина-Да забравиш 17.Песента по време на сватбата ти? - Десислава-Сънувах те 18.Тази песен е любовна за теб. -Десислава-Две сърца 19.Когато си нещастен върви тази песен. - Ивана-Вържи очите ми 20.Как се чувстваш след раздяла? - Celin Dion-Falling into you 21.Завиждат ли ти хората? - Орнела-Всичките мъже :1000 (29): 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той-100 kila-Ланец на врата ми :1000 (29): 23.Какво търсиш в хората? - Анелия-Проба-грешка 24.За какво мечтаеш? - Ивана-Смукача :1000 (10): 25.Как гледаш на живота? - Анелия и Андреа-За да ме имаш 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Галена-Да ти го дам ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 01. Как се чувствате днес? Яница - Наливай и ме напивай 02. Докъде ще стигнете в живота? Галена - На две големи 03. Как те виждат твоите пирятели? Лияна - Да я науча 04. Ще се ожениш/омъжиш ли? Галена - За последно 05. Песента, с която оприличаваш най-добрия си приятел? Галена - Вземи си дъх 06. Каква е историята на живота ти? Константин - Не барай 07. Какво харесваш в своите приятели? Ивана - Златен 08. Какво ще правиш утре? Преслава - Червена точка (ехеее...) 09. Как върви живота ти до сега? Румина - Секси кукли 10. Песента на твоето погребение ще е... Галена - Една целувка (весело погребение ще е) 11. Как те виждат останалите хора? Ани Хоанг - И се будя пак (сигурно ми мислят за вечно спящ) 12. Как можеш да намериш щастието? Галена и Expose - Нищо общо 13. Песента, на която ще правиш стриптийз... Лияна - Забий ми ножа (попадение) 14. Каква е твоята най-голяма тайна? МЕГА трио - Аларма 15. Песента на най-големия ти враг... Галена и Гъмзата - Неудобни въпроси (неее, това е МОЯТА песен... трябваше да е песен на Андреа) 16. Какъв е твоят характер? Джена - Да те бях ранила (вярно) 17. Песента по време на сватбата ти? Малина - Ситуация (весело погребение, весела сватба...) 18. Тази песен е любовна за теб... Галена - Черен списък (истина) 19. Когато си нещастен, върви тази песен... Емилия - Щом така го искаш 20. Как се чувстваш след раздяла? Цветелина Янева - Празна стая (като гледам, не приемам много зле раздялата) 21. Завиждат ли ти хората? Цветелина Янева - Давай, разплачи ме 22. Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Мария - Най-добрият (уинкално съвпадение) 23. Какво търсиш в хората? Ани Хоанг - Лекарство за мъж 24. За какво мечтаеш? Стефани - Не съм такава, каквато бях 25. Как гледаш на живота? Галена - Дяволът ме кара 26. Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Андреа - Употребена (абсолютно несъответствие) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 New Ноември 2011 1. Как се чувствате днес? - Никол - "Сто години" 2. До къде ще стигнете в живота? - Десислава - "С острието поиграй" 3. Как те виждат твоите пирятели? - Борис Дали - "Горчива самота" - Моля? :1000 (29): Нищо общо, този въпрос е излишен. 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - Кати - "Мили момчета" - Я, се стегнете, ГРАФИК направете! За любовта ми се редувайте! 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - Магапаса - "Само ти" - Не позна! 6. Каква е историята на живота ти? - Ивена - "Не това е любовта" - Може и да има нещо вярно. Всяка следваща любов е по-силна! 7. Какво харесваш в своите приятели? - Десислава - "Сладки сънища" - Трябваше да бъде нещо за нощните птици и безсънието :1000 (29): 8. Какво ще правиш утре? - Малина - "Луда светлина" - Утре ще танцувам под луната. Опа, опа, опа, опа .... прекрасен и опасен 9. Как върви живота ти до сега? - Лиана и Нел - "Тази нощ" - Тази нощ ще бъде лудница повярвай, поръчвай ми коктейли или се РАЗКАРВАЙ! :1000 (6): 10. Песента на твоето погребение ще е - Анелия - "Дъх" - Ще се измре от скука значи :1000 (29): 11.Как те виждат останалите хора? - Мира - "Толкова ли?" 12.Как можеш да намериш щастието? - Маца - "Плакала съм" - Много тъпи песни се падат днес... 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - Преслава - "Тази нощ безумна" - Усещам, че това е вярно :1000 (6): 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Цеца - "Различни светове" - Не знаех, че съм я имал тази песен 15.Песента на най-големия ти враг. - Райна - "Любов по скалата на Рихтер" - Не знам кой е, ама него ще го разтърси скалата на КАК ТИ СТОИ! :1000 (29): 16.Какъв е твоят характер? - Магда - "Невъзможно" - По-скоро НЕВЪЗМОЖЕН, ако ми е криво! 17.Песента по време на сватбата ти? - Галена и Борис Дали - "Намерих те" - Напълно подходяща за такова събитие 18.Тази песен е любовна за теб. - Софи Маринова и Устата - "Точно ти" - Ето меееее :1000 (6): 19.Когато си нещастен върви тази песен. - Мира и Милко - "Зодия луди" - Защо да съм нещастен на тази песен? Супер много се забавлявам! :1000 (6): 20.Как се чувстваш след раздяла? - Тони Стораро - "Последен шанс" - Трябваше да се падне на Галена - "След раздялата". Тази даже не я помня. 21.Завиждат ли ти хората? - Таня Боева - "Панталона" - Панталона отесня, щом отново ме видя. СЕКСИ ПАНТАЛОН е той, но шивача е за бой. Значи има защо да завиждат, заради големия разбойник в панталона. :1000 (19): 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Вероника - "Една любов" 23.Какво търсиш в хората? - Алисия - "Пожелай ме" 24.За какво мечтаеш? - Магда - "Желание" 25.Как гледаш на живота? - Dillan - "Познай" :1000 (19): 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Валя - "Нещо интимно" - Това е НЕЩО ИНТИМНО! Няма да кажа! :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 1. Как се чувствате днес? - Andrea ft. Costi - Bounce 2. До къде ще стигнете в живота? - Глория - Пепеляшка :1000 (29): 3. Как те виждат твоите приятели? - Michael Jackson - Say Say Say 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - Milow - Ayo Technology 5. Песента, с която оприличаваш най-добрия си приятел? - DJ Tiesto Presents Alone In The Dark - Edward Carnby 6. Каква е историята на живота ти? - Beyoncé - Party 7. Какво харесваш в своите приятели? - Глория - Дар от Бога 8. Какво ще правиш утре? - Beyoncé - End Of Time 9. Как върви живота ти до сега? - AnnaGrace - Love Keeps Calling 10. Песента на твоето погребение ще е... - Sting - Shape Of My Heart 11. Как те виждат останалите хора? - Deep Zone - Addicted To You 12. Как можеш да намериш щастието? - Галена - Нещастница 13. Песента,на която ще правиш стриптийз. - Sunfreakz ft. Andrea Briton - Counting Down The Days 14. Каква е твоята най-голяма тайна? - Деси Слава - Мъжки номера 15. Песента на най-големия ти враг. - Armin van Buuren - The Sound Of Goodbye 16. Какъв е твоят характер? - Metallica - Blackened 17. Песента по време на сватбата ти? - Adele - Set Fire To The Rain 18. Тази песен е любовтна за теб. - Faithless - Insomnia 19. Когато си нещастен върви тази песен. - Billie Ray Martin - Put Your Loving Arms Around Me 20. Как се чувстваш след раздяла? - 2 Unlimited - No One 21. Завиждат ли ти хората? - Ester Dean & Carlinhos Brown - Let Me Take You to Rio 22. Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Глория - Сбогом, адиос 23. Какво търсиш в хората? - Радио Вероника ми се пусна :1000 (29): някаква гръцка 24. За какво мечтаеш? - Nicole Scherzinger - Don't Hold Your Breath 25. Как гледаш на живота? - Бони - Какво говорят 26. Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Bloc Party - On Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 1. Как се чувствате днес? - -edgar_allan_poets-Sorry_ 2. До къде ще стигнете в живота? -Down Low - Once Upon A Time 3. Как те виждат твоите пирятели? – Whitesnake-Gambler 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? -Claude Lombard - Les Fruittis 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? -Wham!-Blue 6. Каква е историята на живота ти? –Spin Doctors-Two princes 7. Какво харесваш в своите приятели? –Gazebo-I like Shopin 8. Какво ще правиш утре?- Depeche Mode –Barrel of a gun 9. Как върви живота ти до сега? -Static-X-I'm With Stupid 10. Песентана твоето погребение ще е... –Haddaway-What is love? 11.Как те виждат останалите хора? -George Baker Selection - Paloma Blanka 12.Как можеш да намериш щастието?- Pantera-Where you come from 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - John Cougar Mellencamp - Jack & Diane 14.Каква е твоята най-голяма тайна?- -Messier101-Hypnotic 15.Песента на най-големия ти враг. -Lazy Hammock-Sunset dreamer 16.Какъв е твоят характер? -Michael Bolton - How Can We Be Lovers 17.Песента по време на сватбата ти? -TV Rock-I am techno 18.Тази песен е любовтна за теб.- David Tort & Norman Doray-Chase the sun 19.Когато си нещастен върви тази песен. -The Normalities-The sun rising 20.Как се чувстваш след раздяла? -Sarah Brightman ft. Andrea Bocelli - Time To Say Goodbye 21.Зваиждат ли ти хората?- Ricky Martin - She Bangs 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той?-The Sims 2-Sim builder 23.Какво търсиш в хората?- Kim Wilde - You Keep Me Hangin' On 24.За какво мечтаеш? –Justin Timberlake-Sexyback 25.Как гледаш на живота? –Depeche mode-Somebody 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? –ABBA-Waterlo Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 1. Как се чувствате днес? Natasa Bekvalac - Dve u meni 2. До къде ще стигнете в живота? Beloslava - Slushai me 3. Как те виждат твоите пирятели? Beyonce - Start Over 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head :1000 (29): 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Gloria - Остани тази нощ (club mix) 6. Каква е историята на живота ти? Gloria - Bez dumi (Provokator Club Mix) 7. Какво харесваш в своите приятели? Milos Bojanic - Oci Zelene :1000 (29): 8. Какво ще правиш утре? Sofi Marinova - Ti pak si tuk 9. Как върви живота ти до сега? Gloria - Nostalgiq 19971. Roden za greshki 10. Песентана твоето погребение ще е... David Guetta Ft Akon - Sexy Chick :1000 (10): 11.Как те виждат останалите хора? Gloria - Az ne placha 12.Как можеш да намериш щастието? DesiSlava & Hari Hristov - Milo moe 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. Dragana_Mirkovic-Drugovi. 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Toni Braxton - Please 15.Песента на най-големия ти враг. Gloria - Nostalgiq 19976. Umorih se ot teb 16.Какъв е твоят характер? EARTH WIND & FIRE - LET'S GROOVE 17.Песента по време на сватбата ти? Xenia Pajcin ft MC Stojan-Pozuri 18.Тази песен е любовта за теб. Elvira Georgieva - Dokoga 19.Когато си нещастен върви тази песен. Suzana Jovanovic - Rodeni u pravo vreme 20.Как се чувстваш след раздяла? rihanna-only-girl-in-the-world :1000 (29): 21.Зваиждат ли ти хората? Azis - Ledena kralica 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Amfibia - Tvoia Pryv Urok 23.Какво търсиш в хората? Jelena Karleusa - 2010 - Insomnia 24.За какво мечтаеш? Milan Stankovic - Perje 25.Как гледаш на живота? Billy Ocean - Caribbean Queen 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? RENI-MERCEDES :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 01. Как се чувствате днес? Анелия - "Въпрос за любовта" 02. До къде ще стигнете в живота? Елена - "Ако ме обичаш" 03. Как те виждат твоите приятели? Вероника - "Плачи сърце" 04. Ще се ожениш/омъжиш ли? Емилия - "Мечтата ми вземи" 05. Песента, с която оприличаваш най-добрия си приятел? Теодора - "Върни ми" 06. Каква е историята на живота ти? Десислава - "Най - добрия" 07. Какво харесваш в своите приятели? Ивана - "100 патрона" 08. Какво ще правиш утре? Мария - "Не си добре дошъл" 09. Как върви живота ти до сега? Емануела - "Досещай се сам" 10. Песента на твоето погребение ще е... Андреа и Илиян - "Не ги прави тия работи" 11. Как те виждат останалите хора? Алисия - "Той не е за мен" 12. Как можеш да намериш щастието? Вероника - "Скандал" 13. Песента, на която ще правиш стриптийз. Райна - "Жени като теб" 14. Каква е твоята най-голяма тайна? Десислава - "Някой ден" 15. Песента на най-големия ти враг. Емилия - "Мъртви души" (неееее, не си давам Емата ) 16. Какъв е твоят характер? Глория - "Циганско сърце" (моля ? :О ) 17. Песента по време на сватбата ти? Ивена - "Малко огън, много лед" 18. Тази песен е любовтна за теб. Вероника - "Не така" 19. Когато си нещастен върви тази песен. Галена - "Вземи си дъх" 20. Как се чувстваш след раздяла? Ивана - "Уморени и студени" 21. Завиждат ли ти хората? Ивена - "Женски номера" 22. Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Преслава - "Предай се на желанието" 23. Какво търсиш в хората? Преслава - "Пак ще ме обичаш" 24. За какво мечтаеш? Вероника - "Идеалната жена" (по скоро за идеалния мъж, ама както и да е ) 25. Как гледаш на живота? Емилия - "Ще се влюбиш" 26. Как се чувстваш, когато си щастлив(а)? Славена - "Ще потретя" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 1. Как се чувствате днес? Таня Боева - Магнетично 2. До къде ще стигнете в живота? Ивана - Да правим спомени 3. Как те виждат твоите пирятели? Expose - Всичко онова 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Милко Калайджиев - Един живот 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Алисия - Ще се возим ли ? 6. Каква е историята на живота ти? Антонина - Welcome to bulgaria 7. Какво харесваш в своите приятели? Малина и Азис - Умирам аз 8. Какво ще правиш утре? Ивена - Моля за внимание 9. Как върви живота ти до сега? Преслава - Като за финал 10. Песентана твоето погребение ще е... Емануела - Празни думи 11.Как те виждат останалите хора? Валя и Дамян - Пробвай се с друга 12.Как можеш да намериш щастието? Румина - Двойно по голям :D 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. Теодора - Онази 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Преслава - Заклевам те 15.Песента на най-големия ти враг. Гергана - Който иска да вярва 16.Какъв е твоят характер? Малина - Всякакви мъже (rofl) 17.Песента по време на сватбата ти? Преслава - Помощ :D 18.Тази песен е любовтна за теб. Глория - За първи път (SB) 19.Когато си нещастен върви тази песен. Джена - Всичко давам да си тук 20.Как се чувстваш след раздяла? Галена - След раздялата (rofl) 21.Зваиждат ли ти хората? Вероника - Приказка за живота 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Милица - Секса продава :D :D 23.Какво търсиш в хората? Малина и Азис - Най-красивата (rofl) 24.За какво мечтаеш? Траяна - По-горещо 25.Как гледаш на живота? Малина - Не се срамувам 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Глория - Остани тази нощ :D Че ми се наместиха тоз път песните ама... особенно тия които има по някоя иконка :D ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 New Декември 2011 - да видим късмета за този месец :1000 (29): 1. Как се чувствате днес? "Не се срамувам" - Малина 2. До къде ще стигнете в живота? "Сънувах те" - Десислава 3. Как те виждат твоите приятели? "Скрита рана" - Теодора 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? "Ухание на любов" - Яница, Вали feat. Asu 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? "На чисто" - Глория 6. Каква е историята на живота ти? "Да те прежаля" - Джена и Andreas 7. Какво харесваш в своите приятели? "Не се страхувам" - Рени 8. Какво ще правиш утре? "Пали" - Ивана 9. Как върви живота ти до сега? "Ако се срещнем" - Теодора 10. Песента на твоето погребение ще е... Сантра и Кристо - "Неска фен съм ти" 11.Как те виждат останалите хора? "Скитници" - Рени 12.Как можеш да намериш щастието? "Има или няма?" - Райна 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. "По твоите следи" - Емилия 14.Каква е твоята най-голяма тайна? "Изневяра" - Ерик 15.Песента на най-големия ти враг. "Първа на дансинга" - Соня Немска :1000 (29): 16.Какъв е твоят характер? "Съперница" - Есил Дюран 17.Песента по време на сватбата ти? "Елмаз" /remix/ Есил Дюран 18.Тази песен е любовна за теб. "Блясък на кристали" - Андреа и Галена 19.Когато си нещастен върви тази песен. "Гръм" - Нелина 20.Как се чувстваш след раздяла? "Sex" /remix/ - Кали 21.Завиждат ли ти хората? "Никога не казвай никога" - Бони 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? "Дяволът ме кара" - Галена 23.Какво търсиш в хората? "Признай" - Даяна :1000 (29): 24.За какво мечтаеш? "Не те обичам" - Мария 25.Как гледаш на живота? "Обещай ми" - Преслава 26.Как се чувстваш,когато си щастлив? "Не ми разваляй вечерта" - Даниела :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Януари / 2012 1. Как се чувствате днес? ДУМИТЕ НЕ СТИГАТ - Райна 2. До къде ще стигнете в живота? ВИНАГИ - Камелия 3. Как те виждат твоите приятели? БОЛИ - Азис 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? LJUBAV ZIVI - Ceca 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? СЛЕД ПОЛУНОЩ - Силвия 6. Каква е историята на живота ти? СЛЕПИ БЯХМЕ - Джена и Илиян 7. Какво харесваш в своите приятели? ОБИЧАМ ТЕ - Нелина 8. Какво ще правиш утре? ПРИКАЗКА - Мария 9. Как върви живота ти до сега? ЛУДА ЗА ЛЮБОВ - Рени 10. Песента на твоето погребение ще е... ФАТАЛНА ЖЕНА - Татяна 11.Как те виждат останалите хора? ЛЮБОВЕН МАГНИТ - Бони 12.Как можеш да намериш щастието? ЧУДО - Десислава 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. КОЛКО СИ КРАСИВА - Тони Стораро 14.Каква е твоята най-голяма тайна? ОЩЕ МИГ ОСТАНИ - Анелия 15.Песента на най-големия ти враг. МИЛО МОЕ - Нел 16.Какъв е твоят характер? СЛЕДА ОТ ЛЮБОВТА - Анелия 17.Песента по време на сватбата ти? ГРЕШЕН СЪН (РЕМИКС) - Вероника 18.Тази песен е любовна за теб. НЯКОЙ КАТО МЕН - Теодора 19.Когато си нещастен върви тази песен. ПОЛУДЯВАМ ЛИ - Боли 20.Как се чувстваш след раздяла? НЯКОЙ ДЕН - Камелия 21.Завиждат ли ти хората? НЕ СМЕ БЕЗГРЕШНИ - Глория и Азис 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? КЪСАТА ПОЛА - Пепа 23.Какво търсиш в хората? СЛАДКИ СЪНИЩА - Десислава 24.За какво мечтаеш? НЕДОВЪРШЕНА ЦЕЛУВКА - Теодора 25.Как гледаш на живота? ПРЕДАЙ СЕ НА ЖЕЛАНИЕТО - Преслава 26.Как се чувстваш,когато си щастлив? ПОСЛЕДНО ВИКАНЕ - Ерик Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 1. Как се чувствате днес? - Jimmy Eat World - "Disintegration" 2. До къде ще стигнете в живота? - Ирена - "Несбъднат сън" 3. Как те виждат твоите пирятели? - Лияна - "С мен танцувай" 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - Enrique Iglesias - "Tired Of Being Sorry" 5. Песента, с която оприличаваш най-добрия си приятел? - Linkin Park - "From The Inside" 6. Каква е историята на живота ти? - Evanescence - "Heart Shaped Box" (Nirvana Cover) 7. Какво харесваш в своите приятели? - Shangri La - "Малко болка красива" 8. Какво ще правиш утре? - Bon Jovi - "It's My Life" 9. Как върви живота ти до сега? - Ingrid Michaelson - "Keep Breathing" 10. Песента на твоето погребение ще е... Armor For Sleep - "Walking At Night Alone" 11.Как те виждат останалите хора? - Еми Стамболова - "Ела, ела" 12.Как можеш да намериш щастието? - Radiohead - "High and Dry" 13.Песента, на която ще правиш стриптийз. - Handshakes And Highfives - "I Know You Know" 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Тома Здравков - "Леден пулс" 15.Песента на най-големия ти враг. - Cassie - "I Need Love" (Feat. K Young) 16.Какъв е твоят характер? - Evanescence - "Taking Over Me" 17.Песента по време на сватбата ти? - Деси Слава - "Aca aca" 18.Тази песен е любовна за теб. - Kelly Clarkson - "You Can't Win" 19.Когато си нещастен върви тази песен. - November Blessing - "Be My Queen" 20.Как се чувстваш след раздяла? - Red - "Let Go" 21.Завиждат ли ти хората? - Райна - "Не бях ли" 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Papa Roach - "Thrown Away" 23.Какво търсиш в хората? - Тангра - "Любовта, без която не можем" 24.За какво мечтаеш? - Adema - "Skin" 25.Как гледаш на живота? - Mario Winans - "I Don't Wanna Know" 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Katy Perry - "E.T." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PEpsityYy Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 1. Как се чувствате днес? Галена и Устата - Страст на кристали 2. До къде ще стигнете в живота? Десислава - Сестра брата кани 3. Как те виждат твоите пирятели? Десислава - Тъжно сърце 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Анелия - Продължавам 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Evanescence - All That I'm Living For 6. Каква е историята на живота ти? Галена - DJ-ят ме издаде 7. Какво харесваш в своите приятели? Десислава - Синя птица 8. Какво ще правиш утре? Aston - Born this way 9. Как върви живота ти до сега? Enrique Iglesias - Tired Of Being Sorry 10. Песента на твоето погребение ще е... Галена - Харесвам те 11. Как те виждат останалите хора? Mohombi - In Your Head 12. Как можеш да намериш щастието? Evanescence - Whisper 13. Песента,на която ще правиш стриптийз. Enrique Iglesias - I'm your man 14. Каква е твоята най-голяма тайна? Willow Smith - Whip My Hair 15. Песента на най-големия ти враг. James Blunt - Best Laid Plans 16. Какъв е твоят характер? Enrique Iglesias - No puedo mas sin ti 17. Песента по време на сватбата ти? Enrique Iglesias - Somebody's Me (най-после нещо нормално) 18. Тази песен е любовтна за теб. Enrique Iglesias - Tu Vacio 19. Когато си нещастен върви тази песен. Atomic Kitten - Eternal Flame 20. Как се чувстваш след раздяла? Елена - Не на мене тия 21. Звиждат ли ти хората? Beyoncé - Start Over 22. Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Борис Дали - Празна е душата 23. Какво търсиш в хората? Jessie J - Rainbow 24. За какво мечтаеш? Enrique Iglesias - Do You Know 25. Как гледаш на живота? Десислава и Хари Христов - Мило мое (къде е пистолета?!) 26. Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Lady GaGa - Goverment Hooker Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 1. Как се чувствате днес? - Мирно - Райна 2. До къде ще стигнете в живота? - Гореща следа - Десислава 3. Как те виждат твоите приятели? - Сърфирай с мен - Райна 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - Не ставаш - Джена - Отпадате! :1000 (29): 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - Безразлична - Преслава 6. Каква е историята на живота ти? - Никога не се предавай - Райна 7. Какво харесваш в своите приятели? - Кой си ти? - Емилия - Пак те чакам в сън да ми дойдеш :1000 (29): 8. Какво ще правиш утре? - Спомени - Над закона 9. Как върви живота ти до сега? - Мръсни игри - Траяна 10. Песентана твоето погребение ще е - Първа луна - Мария - много елементарен въпрос, разбира се, че не! :1000 (29): 11.Как те виждат останалите хора? - Бате, шефе - Софи Маринова и Устата - най-голямата боза! Може би след време наистина ще ме виждат като шеф! 12.Как можеш да намериш щастието? - Истинска си - Борис Дали 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - Да те имам - Даниела 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - Катастрофално - Младен - Тук вече позна като цяло за текста. 15.Песента на най-големия ти враг. - Илюзия - Глория 16.Какъв е твоят характер? - Граница - Теодора 17.Песента по време на сватбата ти? - Клюката позната - Теодора 18.Тази песен е любовна за теб. - Недей/Yo te quero - Годжи fear. Reidi Brizuela 19.Когато си нещастен върви тази песен. - Близо до целта - Даниела 20.Как се чувстваш след раздяла? - Обичам те/remix/ - Анелия и DJ Jivko Mix - Утре по-рано! :1000 (29): 21.Завиждат ли ти хората? - Прави любов - Даяна - В какъв аспект? :1000 (29): 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - Само тази нощ - Анелия 23.Какво търсиш в хората? - Да се излъжем - Ивана - наистина този път този тест ме уби от тъпотия 24.За какво мечтаеш? - Нещо неморално - Райна - поне 5 пъти ми се пада Райна, това е нещо НЕНОРМАЛНО! :1000 (10): 25.Как гледаш на живота? - Ти си мъж веднъж - Софи Маринова - а така, дай, дай.. :1000 (29): - Ти ме гледаш, ти ме бройкаш, е хайде, де! 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? - Рискувам с теб - Саманта - не съм на магистралата за да усещам щастието по този начин Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
suspended Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Въпросите: 1. Как се чувствате днес? Алисия-Иска ли ти се 2. До къде ще стигнете в живота? -Сен тропе :D 3. Как те виждат твоите пирятели?-Докрай.. :X 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? ЕДНО (Явно да ) 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Скитниците 6. Каква е историята на живота ти? Лоша (rofl) 7. Какво харесваш в своите приятели? НЕ ТИ ГО КАЗВАМ ! 8. Какво ще правиш утре? Проба-Грешка 9. Как върви живота ти до сега? Игри за напреднали 10. Песентана твоето погребение ще е... ИЗБЕРИ ЦВЕТА НА РОКЛЯТА (ROFL) (ROFL) (ROFL) 11.Как те виждат останалите хора? ТОЯ СТАВА.. (ROFL) (ROFL) (ROFL) 12.Как можеш да намериш щастието? СЛЕД РАЗДЯЛАТА 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. ДА ТЕ БЯХ РАНИЛА (ROFL) 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Да те прежаля.. (wtf?) 15.Песента на най-големия ти враг. ОБИЧАМ ТЕ И ТОЛКОВА ! 16.Какъв е твоят характер? ТИ НЕ МОЖЕШ ДА МЕ СПРЕШ 17.Песента по време на сватбата ти? ПАК СКАНДАЛ 18.Тази песен е любовтна за теб. ПОПИТАЙ ЗА МЕН 19.Когато си нещастен върви тази песен. ВЛЮБЕНА,УБИ МЕ 20.Как се чувстваш след раздяла? GAME OVER 21.Зваиждат ли ти хората? МРЪСНИ ПОМИСЛИ 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? АКО ЩЕ ДА БОЛИ ! 23.Какво търсиш в хората? ПОМОЩ 24.За какво мечтаеш? ПО-СТРАШНО 25.Как гледаш на живота? БРОЙ МЕ 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? МОГА ПАК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 1. Как се чувствате днес? - ''Завърти се и въври си'' 2. До къде ще стигнете в живота? - ''Каде и да одиш'' 3. Как те виждат твоите пирятели? - ''Тупалка'' 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? - ''Защото те обичам'' 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? - ''Докторе на помощ'' 6. Каква е историята на живота ти? - ''Отново не дойде'' 7. Какво харесваш в своите приятели? - ''Произведено в рая'' 8. Какво ще правиш утре? - ''Хайде, откажи ме'' 9. Как върви живота ти до сега? - ''Да си плащал'' 10. Песентана твоето погребение ще е... - ''Има кой'' 11.Как те виждат останалите хора? - ''Употребена'' 12.Как можеш да намериш щастието? - ''Facebook'' 13.Песента,на която ще правиш стриптийз. - ''Не се променям'' 14.Каква е твоята най-голяма тайна? - '' Едно'' 15.Песента на най-големия ти враг. - ''Почвай ме'' 16.Какъв е твоят характер? - ''Кръговрат'' 17.Песента по време на сватбата ти? - ''Не те обичам'' 18.Тази песен е любовна за теб. - ''Празна стая'' 19.Когато си нещастен върви тази песен. - ''Луда скорост'' 20.Как се чувстваш след раздяла? - ''Обърка пътя'' 21.Завиждат ли ти хората? - ''Оставете ме на мира'' 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? - ''Дар от Бога'' 23.Какво търсиш в хората? - ''Обич моя'' 24.За какво мечтаеш? - ''Помощ от приятел'' 25.Как гледаш на живота? - ''Раздялата не боли'' 26.Как се чувстваш, когато си щастлив? - ''История'' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 1. Как се чувствате днес? Gripin - Sen gidiyorsun 2. До къде ще стигнете в живота? Ивана - 100 патрона :1000 (29): 3. Как те виждат твоите приятели? Емилия - Изгубена любов :1000 (30): 4. Ще се ожениш/омъжиш ли? Beyonce ft. Alejandro Fernandez - Amor gitano 5. Песента,с която оприличаваш най-добрия си приятел? Britney Spears - Toxic 6. Каква е историята на живота ти? Анелия - Обичай ме 7. Какво харесваш в своите приятели? Elena Paparizou - Gigolo :1000 (24): 8. Какво ще правиш утре? Преслава - Уморих се 9. Как върви живота ти до сега? Ceca - Kukavica 10. Песента на твоето погребение ще е... Азис - Гадна порода :1000 (19): 11.Как те виждат останалите хора? Maroon 5 - She will be loved 12.Как можеш да намериш щастието? Gloria Gaynor - I will survive 13.Песента,на която ще правиш стриптийз.. Ангел и Дамян - Топ резачка 14.Каква е твоята най-голяма тайна? Babi Minune - Sarac sau rege 15.Песента на най-големия ти враг.. Андреа - Неблагодарен (хахах колко вярно) 16.Какъв е твоят характер? Babi Minune ft. Dana - Joaca manea 17.Песента по време на сватбата ти? Галена - Дяволът ме кара 18.Тази песен е любовтна за теб.. Rihanna - Rude boy 19.Когато си нещастен върви тази песен.. Весела - Любовен пожар 20.Как се чувстваш след раздяла? Katy Perry ft. Snoop Dog - California gurls 21.Завиждат ли ти хората? Nino - Theos 22.Ако се направи филм за живота ти, какъв ще е той? Maroon 5 - Misery 23.Какво търсиш в хората? Yusuf Guney - Aska inat :1000 (19): 24.За какво мечтаеш? Елена - Още 25.Как гледаш на живота? Галин - За тебе, братко 26.Как се чувстваш,когато си щастлив(а)? Ивана - Празник всеки ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари