DIDO Публикувано на Януари 20 Report Share Публикувано на Януари 20 та значи проблема е с една уебкамера - та значи в настройките на Скайпа си излиза всичко ОК а по време на разговор когато пусна видео разговор и ми казват че се вижда само черно поле?!? някой може ли да помогне?!? Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 батка мога да ти кажа че и при мен от време на време се появява този проблем не знам какво точно се меша но след рестарт на компа нещата си идват по местата тоест камерата си баца Цитирай Report Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DIDO Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 батка мога да ти кажа че и при мен от време на време се появява този проблем не знам какво точно се меша но след рестарт на компа нещата си идват по местата тоест камерата си баца благодаря ти бате за бързината Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! 2ро предупреждение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.