seriozna_ligla Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 брао брао... аз тоя осми го бех подкарала още от 4-ти.. и затова на 9-ти вече виках че не ми се жевее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 е при мен предишните денове беше само любов до пръсване Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 ехх животттттттттттт Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 ай милата, чисто на меланхолия си го ударилаааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 ай милата, чисто на меланхолия си го ударилаааа и ти да не се прибираш около месец ... и да не виждап жена си... 2 седмици ще те питам как си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 бегай, бегай, мъка, мъка ще е сега вече те разбирам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 бегай, бегай, мъка, мъка ще е сега вече те разбирам... оставаше и да не ме разбереш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 аз сега мойта няма да я вида 1 седмица и ми се реве, па камо ли две Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 аз сега мойта няма да я вида 1 седмица и ми се реве, па камо ли две такива са рисковете на професия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 тя днеска тряше да ми идва на гости, ама сестра й баш сега намери да прави годеж и провали нейните и мойте планове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 еми търпение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди малко сестра й ми званна ,че съм поканен на годежа й, а на мен никак не ми се ходи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 преди малко сестра й ми званна ,че съм поканен на годежа й, а на мен никак не ми се ходи ако беше сватба щях да ида... ама годеж не мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 да, много битова обстановка, айде баба и татако (на жена ми майка й и татко й) добре, достатъчно съм свикнал с тех и много ги уважвам, както и те мен, ама и на младоженеца неговите родители, абсурд... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 да, много битова обстановка, айде баба и татако (на жена ми майка й и татко й) добре, достатъчно съм свикнал с тех и много ги уважвам, както и те мен, ама и на младоженеца неговите родители, абсурд... половината рода..... сега разбирам защо Иван не иска на 1-ви да дойде в нас... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 а да добре и аз така мислех Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 половината рода..... сега разбирам защо Иван не иска на 1-ви да дойде в нас...ще бъде толко странно, като че ли аз и Анелия се женим... не ,не абсурд Тони не лудей, как си? Ние с лиглата си изплакваме мъката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 хаха така е.... айде аз изчезвам мистър Санта Фе след 3 минути ще е пред нас .Лека вечер на всички до по сред нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 айде приятно със закъснение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Абе тука всичко живо ли спи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Абе тука всичко живо ли спи не само всичко влюбено мечтае Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 не само всичко влюбено мечтае Ау май само със мечтите ще си останем Поне аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ау май само със мечтите ще си останем Поне аз е надеждата умира последна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Абе тука всичко живо ли спи аз не Само преживените неща са истински разбрани!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари