.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 умря ми скайпа той да е, да не е нещо друго!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Стига бе, я го вземи и го оправи малко, ако трябва на Фризиор го води алабала, на козметик да го оправят малко Е,значи на Пълна промяна трябва да го заведа Той просто е дърт,тоя клип е отпреди 10 години,тука е на 32,сега е на 42... :thumbsdownsmileyanim: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 МАлееее,имам клипа на Сексиии бееее,това е направооо най хубавото нещо,което ми се е случвало тая година бе хорааа да не би сега да го полееш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 направо при Гала да звене да го откара Тони да не земиш да се вържеш - майтапчета се!!! Абе няма да е зле, що да е майтап Я виж какви готини ги правят там, нищо, че след пет години няма да си личи че е пипано по тях със скалпел, ама нищо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 той да е, да не е нещо друго!!! е мъж ми още мърда разправят хората пък да видим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 да де да.... то пък до преди години сандански ми се водеше за втория роден дом... ама минло бешело именно,тъй че Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме, Мооооооооооооооооооооор Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Е,значи на Пълна промяна трябва да го заведа Той просто е дърт,тоя клип е отпреди 10 години,тука е на 32,сега е на 42... :thumbsdownsmileyanim: Наистина ли бе Води го при Гала тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Е,значи на Пълна промяна трябва да го заведа Той просто е дърт,тоя клип е отпреди 10 години,тука е на 32,сега е на 42... :thumbsdownsmileyanim: аха ясно!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 именно,тъй че Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме,Гиме, Мооооооооооооооооооооор ахаххахахахха и аз си мислех че съм зле.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Айде лека нощ на всички найстина трябва да се спи колкото и да не ми се иска,на работа сме няма как Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 и сега една малко позабравена песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Абе няма да е зле, що да е майтап Я виж какви готини ги правят там, нищо, че след пет години няма да си личи че е пипано по тях със скалпел, ама нищо да и мен това предаване ме кефише,жалко че вече е към края си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 ток по тялотооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 22 Author Report Share Публикувано Ноември 22 Айде лека нощ на всички найстина трябва да се спи колкото и да не ми се иска,на работа сме няма как Az пък си поисках картинка бе Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 ахаххахахахха и аз си мислех че съм зле.... Иц Наката бийч!!! :lol: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Коя Мадама е Ice Baby Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 ток по тялотооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо мразяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя <_< :blink: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 мразяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя хаххахаххахаххахаха споко само Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Айде лека нощ на всички найстина трябва да се спи колкото и да не ми се иска,на работа сме няма как Лека Влади Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Коя Мадама е Ice Baby да бе! Нека се представи. Стига ние сме се излагали, а тя сейр е гледала !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 я да взема да се поздравя малко аз сама а.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 що така бе мимеееееее татко ти ще те питааааааааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 хаххахаххахаххахаха споко само аз съм спокоен ОПитвам се поне де! Но тая песен ме изкарва от кожата-мраза га :mellow: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 я да взема да се поздравя малко аз сама а.... я не бъди егоистка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 аз съм спокоен ОПитвам се поне де! Но тая песен ме изкарва от кожата-мраза га :mellow: добре добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари