.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 не сме стипцииииииии ами какви сте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ми да ми беше донесла подарък от Германия тогава,аз обичам тоя стил Не ти знам адреса А ти да ми беше пратила Албума на Глория Влади ми каза, че ще ми го пратиш, чаках ли чаках със чакането си останах, даже ви исках адреса да ви пратя картички и нещо друго, ама уви Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 хахаххаа дубле да не забравиш да проверяваш редовно Че някой може да ти го задигне от вратата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 ихааааа как само позна :lol: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 ами какви сте ако бех стипца немаше да купя на бившия за рождения му ден Хуго Босс от 75 кинта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Само да не объркаш, вратите ся пък ти,няма такъв риск Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 да верно да не иде при съседката че тогава ще я обеся с собствената и коса :lol: това беше готино!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Не ти знам адреса А ти да ми беше пратила Албума на Глория Влади ми каза, че ще ми го пратиш, чаках ли чаках със чакането си останах, даже ви исках адреса да ви пратя картички и нещо друго, ама уви Онова прави капучино А Валди прдприе нечовешки мерки за сигурнсот,първо едва ми даде телефона ти,после като казах за Глория каза а му го пратя до Варна,а той щял да ти го прати оттам и бля бля Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 това беше готино!!! мани ще я убия некой ден и нея и детето и като се развикат в 7 сутринта или пуснат ултра на макс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ако бех стипца немаше да купя на бившия за рождения му ден Хуго Босс от 75 кинта ихааааааа Браво , мойта дали ще ми подари някога... Дано някой й помогне да прочете този пост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ако бех стипца немаше да купя на бившия за рождения му ден Хуго Босс от 75 кинта Аз миналата година си взех Хуго Бос(женския) страшен в Лилаво Шише беше 50 мл. май към 70 кинта беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Онова прави капучино А Валди прдприе нечовешки мерки за сигурнсот,първо едва ми даде телефона ти,после като казах за Глория каза а му го пратя до Варна,а той щял да ти го прати оттам и бля бля Тъй ли ти каза луда работа, кво му е пречело да ти даде Немския адрес Пфф нищо де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 мани ще я убия некой ден и нея и детето и като се развикат в 7 сутринта или пуснат ултра на макс е па добре, яка музичка ти пуска въпреки,че аз бих се побъркал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ихааааааа Браво , мойта дали ще ми подари някога... Дано някой й помогне да прочете този пост прати и смс хахахахха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Кой вижда 2? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Аз миналата година си взех Хуго Бос(женския) страшен в Лилаво Шише беше 50 мл. май към 70 кинта беше аууууууууу айде сега моля ви. Ние като се пръскаме с Ултиспийт на Авон да не сме понадоло от вас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 е па добре, яка музичка ти пуска въпреки,че аз бих се побъркал нема що то една музика сутронта се носи .... ретро хитове от по миналия век Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Кой вижда 2? аз и 2 и 3 и 5 сичко виждам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ихааааааа Браво , мойта дали ще ми подари някога... Дано някой й помогне да прочете този пост Е все ще ти подари, някога не се отчайвай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 аууууууууу айде сега моля ви. Ние като се пръскаме с Ултиспийт на Авон да не сме понадоло от вас хаха не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Кой вижда 2? Две не виждам, ама леглото си виждам, което значи, че лягам май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 а народе къде сте по 8-ми декември Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 прати и смс хахахахха тря да е максимално непринудено!!! Аз за нз си какъв повод и подарих една цяла сериа на Авон за 50-60 лв някъде, и тогава съжалих защо съм си дал парите вместо за още 20 лв. да й купя нещо качествено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Кой вижда 2? опитай пак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 аууууууууу айде сега моля ви. Ние като се пръскаме с Ултиспийт на Авон да не сме понадоло от вас Е кво супер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари