Jump to content

...и НеКа БъДе ФлУуУуД....

Препоръчани коментари

не сме стипцииииииии

ами какви сте :rolleyes:

Сподели в други сайтове

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ми да ми беше донесла подарък от Германия тогава,аз обичам тоя стил :girl_cry2:

:o Не ти знам адреса :huh: А ти да ми беше пратила Албума на Глория ;) Влади ми каза, че ще ми го пратиш, чаках ли чаках :( със чакането си останах, даже ви исках адреса да ви пратя картички и нещо друго, ама уви :unsure:

Сподели в други сайтове

хахаххаа дубле

да не забравиш да проверяваш редовно ;) Че някой може да ти го задигне от вратата ;)

Сподели в други сайтове

Само да не объркаш, вратите :o

ся пък ти,няма такъв риск :lol:

Сподели в други сайтове

да верно да не иде при съседката че тогава ще я обеся с собствената и коса

:lol: :lol: :lol: това беше готино!!! :lol:

Сподели в други сайтове

:o Не ти знам адреса :huh: А ти да ми беше пратила Албума на Глория ;) Влади ми каза, че ще ми го пратиш, чаках ли чаках :( със чакането си останах, даже ви исках адреса да ви пратя картички и нещо друго, ама уви :unsure:

Онова прави капучино

А Валди прдприе нечовешки мерки за сигурнсот,първо едва ми даде телефона ти,после като казах за Глория каза а му го пратя до Варна,а той щял да ти го прати оттам и бля бля :angry:

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

:lol: :lol: :lol: това беше готино!!! :lol:

мани ще я убия некой ден и нея и детето и като се развикат в 7 сутринта или пуснат ултра на макс

Сподели в други сайтове

ако бех стипца немаше да купя на бившия за рождения му ден Хуго Босс от 75 кинта

ихааааааа :lol: Браво , мойта дали ще ми подари някога... :D Дано някой й помогне да прочете този пост :lol:

Сподели в други сайтове

ако бех стипца немаше да купя на бившия за рождения му ден Хуго Босс от 75 кинта

:rolleyes: Аз миналата година си взех Хуго Бос(женския) страшен в Лилаво Шише беше 50 мл. май към 70 кинта беше :unsure:

Сподели в други сайтове

Онова прави капучино

А Валди прдприе нечовешки мерки за сигурнсот,първо едва ми даде телефона ти,после като казах за Глория каза а му го пратя до Варна,а той щял да ти го прати оттам и бля бля :angry:

:blink: Тъй ли ти каза :o луда работа, кво му е пречело да ти даде Немския адрес :huh: Пфф нищо де :rolleyes:

Сподели в други сайтове

мани ще я убия некой ден и нея и детето и като се развикат в 7 сутринта или пуснат ултра на макс

е па добре, яка музичка ти пуска ;) въпреки,че аз бих се побъркал :rolleyes:

Сподели в други сайтове

ихааааааа :lol: Браво , мойта дали ще ми подари някога... :D Дано някой й помогне да прочете този пост :lol:

прати и смс хахахахха

Сподели в други сайтове

:rolleyes: Аз миналата година си взех Хуго Бос(женския) страшен в Лилаво Шише беше 50 мл. май към 70 кинта беше :unsure:

аууууууууу айде сега моля ви. Ние като се пръскаме с Ултиспийт на Авон да не сме понадоло от вас :lol:

Сподели в други сайтове

е па добре, яка музичка ти пуска ;) въпреки,че аз бих се побъркал :rolleyes:

нема що то една музика сутронта се носи .... ретро хитове от по миналия век

Сподели в други сайтове

прати и смс хахахахха

тря да е максимално непринудено!!! Аз за нз си какъв повод и подарих една цяла сериа на Авон за 50-60 лв някъде, и тогава съжалих защо съм си дал парите вместо за още 20 лв. да й купя нещо качествено <_<

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...