seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 тря да е максимално непринудено!!! Аз за нз си какъв повод и подарих една цяла сериа на Авон за 50-60 лв някъде, и тогава съжалих защо съм си дал парите вместо за още 20 лв. да й купя нещо качествено е вече си знаеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Две не виждам, ама леглото си виждам, което значи, че лягам май Ееее, на теб не мога да ти го кажа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 нема що то една музика сутронта се носи .... ретро хитове от по миналия век към 10 някъде има класацийка и емного интересна! Ние като ставахме сутринта за оранжерията, преди да започнем работа го надупвахме и работата минаваше много по-леко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 тря да е максимално непринудено!!! Аз за нз си какъв повод и подарих една цяла сериа на Авон за 50-60 лв някъде, и тогава съжалих защо съм си дал парите вместо за още 20 лв. да й купя нещо качествено Не се ядосвай Насе, ще и купиш за Нова година нещо качествено, като например няко й бутушки от 100-140 кинта ей много обичам бутуши, някой ще ми подарили Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Е все ще ти подари, някога не се отчайвай така е Вале, надеждата умира последна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 към 10 някъде има класацийка и емного интересна! Ние като ставахме сутринта за оранжерията, преди да започнем работа го надупвахме и работата минаваше много по-леко аз говоря за 7 ... в 10 вече съм в нервна криза и надувам азззззз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Аз си купих миналата седмица Women-Dolce&Gabanna и в момента ми е любимия,ако говорите още з апарфюми де Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ееее, на теб не мога да ти го кажа Кое не можеш да ми кажеш ти на мен ли няма да кажеш ау мале Саки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Е кво супер нема що Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не се ядосвай Насе, ще и купиш за Нова година нещо качествено, като например няко й бутушки от 100-140 кинта ей много обичам бутуши, някой ще ми подарили мойте старите искаш ли ги????/ черни с камъни по тях и 8 см ток... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Аз си купих миналата седмица Women-Dolce&Gabanna и в момента ми е любимия,ако говорите още з апарфюми де Кви мангизи е тоя парфюм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 а народе къде сте по 8-ми декември май последно на Огняново решихме :mellow: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Не се ядосвай Насе, ще и купиш за Нова година нещо качествено, като например няко й бутушки от 100-140 кинта ей много обичам бутуши, някой ще ми подарили ооооооооо и ти много скромно го раздаваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 май последно на Огняново решихме :mellow: ще се въздържа от коментар Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 мойте старите искаш ли ги????/ черни с камъни по тях и 8 см ток... Стари не приемам, само нови, не обичам да нося стари обувки Ама си взех от Германия два чифта обувки на Есприт Жалко, че не бяха искарали още бутушите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 аз говоря за 7 ... в 10 вече съм в нервна криза и надувам азззззз гадноооо една въздушна пушка и прави нещастни слуачи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Кви мангизи е тоя парфюм Е аз го взех от продавалник 100мл за 40 лева отворен само и мирисан,иначе мацата каза,че го е купувала за 80,аи ми се оказа съседка Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ооооооооо и ти много скромно го раздаваш Е тогава купувай лятото от разпродажбата, тогава ги намалят на половин цена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Стари не приемам, само нови, не обичам да нося стари обувки Ама си взех от Германия два чифта обувки на Есприт Жалко, че не бяха искарали още бутушите аз ся си харесах едни малииииииииии мноо сладки ма 259 кинта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Аз си купих миналата седмица Women-Dolce&Gabanna и в момента ми е любимия,ако говорите още з апарфюми де браво Тони!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Е аз го взех от продавалник 100мл за 40 лева отворен само и мирисан,иначе мацата каза,че го е купувала за 80,аи ми се оказа съседка Ххахахах Баси съвпадението, ама тая луда ли е да ти го даде за 40 при положение, че го е купила за 80, нещо не ми се вярва, само мирисан алабала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 гадноооо една въздушна пушка и прави нещастни слуачи по добре сатъра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Стари не приемам, само нови, не обичам да нося стари обувки Ама си взех от Германия два чифта обувки на Есприт Жалко, че не бяха искарали още бутушите Аз си купих един часовник Еспирит и вече мразя тая марка Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 мойте старите искаш ли ги????/ черни с камъни по тях и 8 см ток... амаааааан Вале, ще има - "слези Боже да вечераме!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 аз ся си харесах едни малииииииииии мноо сладки ма 259 кинта Те да не са златни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари