valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Аз си купих един часовник Еспирит и вече мразя тая марка Що бе, какво му стана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 по добре сатъра ауууууууууууууууу брутално Добре го даваш !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Те да не са златни не..... лилави и сиви имаше мале беха .... влюбих се в тех Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Oh,експлорера ми се ебна и Продавалника замина по дяовлите,до де бях стигналааа сяяяяяяяяяяя Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 амаааааан Вале, ще има - "слези Боже да вечераме!" аххахахахаххахахаххааха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Те да не са златни една приятелка си е харесала от 370 някакви и явно ше ги купува И братовчедката подобни е харесала - луди жени!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Що бе, какво му стана Бе той работи,ама многУууУу грозен Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ауууууууууууууууу брутално Добре го даваш !!! хахаха ми та като си цапам ръцете поне да е нещо както требва я Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 една приятелка си е харесала от 370 някакви и явно ше ги купува И братовчедката подобни е харесала - луди жени!!! като се замисли човек един средностатистически студент преживява месеца горе долу с толкова пари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Аз си купих миналата седмица Women-Dolce&Gabanna и в момента ми е любимия,ако говорите още з апарфюми де Тааапа тааапа Кое не можеш да ми кажеш ти на мен ли няма да кажеш ау мале Саки Еее, Вале, глупост е, не ми е удобно да ти го кажа па баш на тебе, ако се беше вързал некой друг, щех да му го кажа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Бе той работи,ама многУууУу грозен Е за къв чеп си го купила тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 хахаха ми та като си цапам ръцете поне да е нещо както требва я тук ме разби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 като се замисли човек един средностатистически студент преживява месеца горе долу с толкова пари не се бях замислял Тря да вида колко излизам с точност на нашите малииииииии това да си родител е нещо страшно в днешно време и то на студент Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 тук ме разби не лъжи.... ако се беше разбил нямаше да пишеш сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Тааапа тааапа Еее, Вале, глупост е, не ми е удобно да ти го кажа па баш на тебе, ако се беше вързал некой друг, щех да му го кажа. Добрем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 не се бях замислял Тря да вида колко излизам с точност на нашите малииииииии това да си родител е нещо страшно в днешно време и то на студент ако не включа дрехи парфюми фон дьо тени съм 500-600 месечно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Аре да спите вече ааа.аз си обуркх целия Продавалник и ся немога да гледам пак 21 страници нови обяви,щото ми се разбърка всичко Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Аре да спите вече ааа.аз си обуркх целия Продавалник и ся немога да гледам пак 21 страници нови обяви,щото ми се разбърка всичко а нема да се спи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Клатяяя пичкиии по механичкиииии нанананан Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Аре да спите вече ааа.аз си обуркх целия Продавалник и ся немога да гледам пак 21 страници нови обяви,щото ми се разбърка всичко Лека, Мека, Рошава ти пожелавам Тони, както и на другите ....Сладки сънища от мен,,, да видим какво сте сънували този път Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Лека, Мека, Рошава ти пожелавам Тони, както и на другите ....Сладки сънища от мен,,, да видим какво сте сънували този път Разгледах ги Валеее Толкова бързо,че нищо не си избрах.Изпуснала съм една чанта Прада,ама не е болка за умиране Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 не лъжи.... ако се беше разбил нямаше да пишеш сега вено ли бе!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Лека, Мека, Рошава ти пожелавам Тони, както и на другите ....Сладки сънища от мен,,, да видим какво сте сънували този път лека ви нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jeni Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Клатяяя пичкиии по механичкиииии нанананан алкохолик Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари