Jump to content

...и НеКа БъДе ФлУуУуД....

Препоръчани коментари

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

по добре сатъра

ауууууууууууууууу брутално :D Добре го даваш !!! :lol:

Сподели в други сайтове

Oh,експлорера ми се ебна и Продавалника замина по дяовлите,до де бях стигналааа сяяяяяяяяяяя :girl_cry2:

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

:rolleyes: Те да не са златни :D

една приятелка си е харесала от 370 някакви и явно ше ги купува :huh: И братовчедката подобни е харесала - луди жени!!! :huh:

Сподели в други сайтове

:o Що бе, какво му стана :blink:

Бе той работи,ама многУууУу грозен :tomato:

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

една приятелка си е харесала от 370 някакви и явно ше ги купува :huh: И братовчедката подобни е харесала - луди жени!!! :huh:

като се замисли човек един средностатистически студент преживява месеца горе долу с толкова пари

Сподели в други сайтове

Аз си купих миналата седмица Women-Dolce&Gabanna и в момента ми е любимия,ако говорите още з апарфюми де :huh:

Тааапа тааапа :)

Кое не можеш да ми кажеш :o ти на мен ли няма да кажеш <_< ау мале Саки :o

Еее, Вале, глупост е, не ми е удобно да ти го кажа па баш на тебе, ако се беше вързал некой друг, щех да му го кажа.

Сподели в други сайтове

хахаха ми та като си цапам ръцете поне да е нещо както требва я

тук ме разби :lol:

Сподели в други сайтове

като се замисли човек един средностатистически студент преживява месеца горе долу с толкова пари

не се бях замислял <_< Тря да вида колко излизам с точност на нашите :( малииииииии това да си родител е нещо страшно в днешно време и то на студент :unsure:

Сподели в други сайтове

не се бях замислял <_< Тря да вида колко излизам с точност на нашите :( малииииииии това да си родител е нещо страшно в днешно време и то на студент :unsure:

ако не включа дрехи парфюми фон дьо тени съм 500-600 месечно

Сподели в други сайтове

Аре да спите вече ааа.аз си обуркх целия Продавалник и ся немога да гледам пак 21 страници нови обяви,щото ми се разбърка всичко :angry:

Сподели в други сайтове

Аре да спите вече ааа.аз си обуркх целия Продавалник и ся немога да гледам пак 21 страници нови обяви,щото ми се разбърка всичко :angry:

а нема да се спи

Сподели в други сайтове

Лека, Мека, Рошава ти пожелавам Тони, както и на другите ....Сладки сънища от мен,,, да видим какво сте сънували този път :lol:

Сподели в други сайтове

Лека, Мека, Рошава ти пожелавам Тони, както и на другите ....Сладки сънища от мен,,, да видим какво сте сънували този път :lol:

Разгледах ги Валеее :lol:

Толкова бързо,че нищо не си избрах.Изпуснала съм една чанта Прада,ама не е болка за умиране :D

Сподели в други сайтове

не лъжи.... ако се беше разбил нямаше да пишеш сега

вено ли бе!!! :lol: :huh:

Сподели в други сайтове

лека ви нощ

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...