Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 О<жени добре ни дошлаааа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ако не включа дрехи парфюми фон дьо тени съм 500-600 месечно ооооооо за вас женските не се съмнявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ооооооо за вас женските не се съмнявам ми то останаха кафета сметки и квартира.. баси майкатаааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 а нема да се спи Брат ми вече всеки момент ще се прибере и тря да изчезвам от стаята Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 ооооооо за вас женските не се съмнявам А фон дьотените са много важни да знаЙш Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Ади, сега чак след 5 минути ще можеш да напишеш следващият ти коментар. Яко гадно ще е на всички в началото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Лека, Мека, Рошава ти пожелавам Тони, както и на другите ....Сладки сънища от мен,,, да видим какво сте сънували този път даааааааа надявам се тоя път да си спомням Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Брат ми вече всеки момент ще се прибере и тря да изчезвам от стаята ахахаха лека тогава и на тебееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 А фон дьотените са много важни да знаЙш добре ,че беше ти иначе нямаше да знам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Разгледах ги Валеее Толкова бързо,че нищо не си избрах.Изпуснала съм една чанта Прада,ама не е болка за умиране Язък, как си могла да я изтървеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Жени , здравей и от мен , ама ни хващаш в деликатно положение ,когато сите се ориентираме към спане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 ахахаха лека тогава и на тебееееееее абе още не се е прибрал, имам още малко бонус време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 23 Author Report Share Публикувано Ноември 23 Язък, как си могла да я изтървеш Ми немога да вися там нон стоп То излезе нещо хубаво ,аз докато отворя обявата те 10 хиени са с наредили вече Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Жени , здравей и от мен , ама ни хващаш в деликатно положение ,когато сите се ориентираме към спане Брат ти върнали се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 абе още не се е прибрал, имам още малко бонус време днеска нещо промоция а хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Брат ти върнали се не,това казвах и на Марето, че имам още малко бонус време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 днеска нещо промоция а хахах да ти кажа честно може да ги е прещракало неща на него и на колегите му и пак да са скубнали за Банско Има 10 лв. да ми дава, а на Банско ми ходи и все няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 не,това казвах и на Марето, че имам още малко бонус време бля умрех от тфа маретооооооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 да ти кажа честно може да ги е прещракало неща на него и на колегите му и пак да са скубнали за Банско Има 10 лв. да ми дава, а на Банско ми ходи и все няма за 10 лева .... ахахаха аз на сестра ми съм и дала над 100 сигорно и не ги търся ти за 10 се оплакваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 blqqqqqqqqqqqqq umreh we`e ot tfa maretoooooo защо,нали така е името ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 да ти кажа честно може да ги е прещракало неща на него и на колегите му и пак да са скубнали за Банско Има 10 лв. да ми дава, а на Банско ми ходи и все няма Нали, все нямат пари, а иначе са правят на Баро-Гъзаровци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Бахти жегата, и ми е топло, и ша ода да са къпа азе, нема ко да прая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 защо,нали така е името ти мария Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Бахти жегата, и ми е топло, и ша ода да са къпа азе, нема ко да прая глей да не се удавиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 за 10 лева .... ахахаха аз на сестра ми съм и дала над 100 сигорно и не ги търся ти за 10 се оплакваш Брат ми има да ми дава едни 150 лева още от преди три години със сигурност няма да ги видя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари