Нелина Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 seriozna_ligla каза: никой нищо не казва за кучо и за ретро хита ми лоши сте кучо е готин а за ретро хита вчера дето го дадох и аз нямам коментари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 опс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Тва набученото месо Грузинците му викат шашлик :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 seriozna_ligla каза: опс само ние с тебе ли ще даваме ретро за деня Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 http://www.prikachi.com/files/70181Z.jpg вижте това е сувлаки, ама нащо малко по-друг начин изглежда, незнам ама не мога да сложа линка така, че си го копирайте и го вижте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 nelka74 каза: само ние с тебе ли ще даваме ретро за деня май май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 valennceto каза: http://www.prikachi.com/files/70181Z.jpg вижте това е сувлаки, ама нащо малко по-друг начин изглежда, незнам ама не мога да сложа линка така, че си го копирайте и го вижте АУуууу от глад умирамммм , аууу но тук намирам , ауу чиния със сувлакиииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 seriozna_ligla каза: май май Май, май ми се доспа и ще легна май за час, да си почина малко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ах пържолки сам имала бееееее ай заминавам да ям Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 valennceto каза: Май, май ми се доспа и ще легна май за час, да си почина малко емиииииии щом си решила , приятна почивка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 nelka74 каза: АУуууу от глад умирамммм , аууу но тук намирам , ауу чиния със сувлакиииии Toва е едно най-хубавите меса които се предлагат в нашия ресторант и други също, о я стига сме писали за ядене nelka74 каза: емиииииии щом си решила , приятна почивка Meрси пак ше се вясна, то половин, един час са ми достатъчни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 млъкнете бе ям Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 seriozna_ligla каза: млъкнете бе ям добре де млъкваме аз пък ще пуша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 seriozna_ligla каза: млъкнете бе ям Коя си ти пък ще казваш да млъквам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 баба ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 бе в тая къща нема свестен нож Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 seriozna_ligla каза: бе в тая къща нема свестен нож хаха да ти имам проблема Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ми немоа дасе порежа като хората Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 seriozna_ligla каза: ми немоа дасе порежа като хората това ли било хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 естествено че не... намислила съм нещо ... но има време ще разберете Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 seriozna_ligla каза: естествено че не... намислила съм нещо ... но има време ще разберете а сега де , не ни измъчвай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 СЛЕДВАЩОТО МИ ЯДЕНЕ ЩЕ БЪДЕ НА 08.08.2008 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 seriozna_ligla каза: СЛЕДВАЩОТО МИ ЯДЕНЕ ЩЕ БЪДЕ НА 08.08.2008 и що чак тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ми тая пържола ми дойде в повече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 браво бе една пържола те затормозява Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари