seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 valennceto каза: Maникюр ли ще правиш на някой Айде пак изчезвам за малко аха имаше в блока сватба и аз правих прическата на шаферката и ся почвам ноктите на майката на шаферката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 seriozna_ligla каза: аха имаше в блока сватба и аз правих прическата на шаферката и ся почвам ноктите на майката на шаферката Имаше или по-точно ще има Сватба Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 valennceto каза: Имаше или по-точно ще има Сватба imaaaaaaaaaaaa Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 seriozna_ligla каза: imaaaaaaaaaaaa Аха , ти кво прайш сега бе, аз пак се лепнах за тивито някакъв сериал дават по някаква си телевизия "F" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 хъм,няма никой ... пак сте се разтърчали кат пилци из двора а щях да ви споделя нещо на уше е, нищо... по-късно може би... ся ше пусна снимка в темата, че май само аз не съм се разписала... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 черна котка каза: хъм,няма никой ... пак сте се разтърчали кат пилци из двора а щях да ви споделя нещо на уше е, нищо... по-късно може би... ся ше пусна снимка в темата, че май само аз не съм се разписала... Е аз съм, тук не ме ли виждаш или мен не ме броиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 valennceto каза: Аха , ти кво прайш сега бе, аз пак се лепнах за тивито някакъв сериал дават по някаква си телевизия "F" готвя на мъж ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 seriozna_ligla каза: готвя на мъж ми Eхе, браво на теб и какво Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 последно гледах че в чата пишеш че гледаш Тиви... затва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 черна котка каза: последно гледах че в чата пишеш че гледаш Тиви... затва То аз навсякъде ширя, тиви гледам, в кухнята бях алаабала назад напред, ту ме има ту ме няма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 valennceto каза: Eхе, браво на теб и какво пиле с ориз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 seriozna_ligla каза: пиле с ориз :1000 (30): Супер, какво стана маникюра на Майката на Шаферката какъв цвят и сложи Лак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 valennceto каза: :1000 (30): Супер, какво стана маникюра на Майката на Шаферката какъв цвят и сложи Лак златисто ама мноо яко... днеска бех коафиор на всички сватбари тука... прически грим маникюр Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 seriozna_ligla каза: златисто ама мноо яко... днеска бех коафиор на всички сватбари тука... прически грим маникюр Трябва две заплати да си изскарала тогава, че и повече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 valennceto каза: Трябва две заплати да си изскарала тогава, че и повече ахаахха аз на тях пари не търся... мнооо услуги са ми правили ся за 2 прически 2 грима и един маникюр нема да обеднея я Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 seriozna_ligla каза: ахаахха аз на тях пари не търся... мнооо услуги са ми правили ся за 2 прически 2 грима и един маникюр нема да обеднея я Аха е де да знам, че са ти някакви близки хора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 valennceto каза: Аха е де да знам, че са ти някакви близки хора няма проблем.... а къде е бебето??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Добър вечер на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Виктор каза: Добър вечер на всичкиДобра да е Влади seriozna_ligla каза: няма проблем.... а къде е бебето??? Не я знам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 valennceto каза: Добра да е Влади Не я знам ще и се караме на нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 seriozna_ligla каза: ще и се караме на нея Е недей де тя добра Душица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 valennceto каза: Е недей де тя добра Душица е така си е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 обичам ви всичкиииииииииииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииииииииииииии и целия свят обичам в тоя момеееееееееее ееееееееееееееееееееент :bigemo_harabe_net-153: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 черна котка каза: обичам ви всичкиииииииииииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииииииииииииии и целия свят обичам в тоя момеееееееееее ееееееееееееееееееееент :bigemo_harabe_net-153: Какво е станало, ако смея да Попитам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 охххх,на кака пиленцата Как сте бре Аз се връщам след....час Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари