valennceto Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Ох напрау ме хвана лигата Вие ко прайте бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
oriental princess Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Хорааа, аз лягам че утре съм на изпит. Стискайте ми палци! Че вече имам 3 двойки! Подписа ви надвишава допустимия размер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Хорааа, аз лягам че утре съм на изпит. Стискайте ми палци! Че вече имам 3 двойки! Aу успех утре,Миличка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
oriental princess Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Мерси Валенце! Лека нощ на всички! Подписа ви надвишава допустимия размер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Мерси Валенце! Лека нощ на всички! Лека нощ! Успех на изпита -- Малее нещо боли ме гърлото, може би да е фарингит.. дано да НЕ е... пак трябва на антибиотици да съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Как сте бе РаманиааааАз сега ставам, а пък вие скоро ще лягатее хахахакакто каза Валето никой няма да ляга,кой те е излъгал! Ох напрау ме хвана лигата Вие ко прайте бе чешем се,ако ме разбираш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Лека нощ! Успех на изпита -- Малее нещо боли ме гърлото, може би да е фарингит.. дано да НЕ е... пак трябва на антибиотици да съм. Aми дано да не е фарингит, че лоша работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Хорааа, аз лягам че утре съм на изпит. Стискайте ми палци! Че вече имам 3 двойки! мацкаааааааа мнооооооооогооооооо мнооооооооооогоооооооооо успех и късмет утре! Да ги разкъртиш от знания! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 както каза Валето никой няма да ляга,кой те е излъгал! чешем се,ако ме разбираш! Чеши,чеши няма лошо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Малее нещо боли ме гърлото, може би да е фарингит.. дано да НЕ е... пак трябва на антибиотици да съм. извинете ме за невежеството,но какво представлява това заболяване? Чеши,чеши няма лошо нещо сърбежката ме е хванала,тря да е къпя ,малко по редовно , не мислите ли :lol: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 да е къпя ,малко по редовно , не мислите ли :lol: Наско, кво си пил тая вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Наско, кво си пил тая вечер Вале много бързо пиша на клавиатурата и понякога не си следя мисълта,щото тв-то ми звучи в ушите и немога да си свържа мисълта! разгледайте това тук http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...post&p=4894дано ви допадне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Да ви кажа, че планирам да пускам компилация съвсем скоро..подготвил съм обложка и всичко Но все още работя по подбора на песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Да ви кажа, че планирам да пускам компилация съвсем скоро..подготвил съм обложка и всичко Но все още работя по подбора на песни за поп фолк компилация ли говориш! И песните нови ли ще са, стари ли ще са? Издай малко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 за поп фолк компилация ли говориш! И песните нови ли ще са, стари ли ще са? Издай малко! да за каква компилация става въпрос The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Aз пък ще ви издам че в момента качвам супер нови неща за всички вас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Ами аз питах за нови песни.. но не ми дават, естествено. За съжаление, няма да има нечувани песни.. но не знам дали сте чули на Джена - Да я питам ли ... ще има Малина - Друг път с по разчупен аранжмент, почти всяка песен сте чули, но не са толкова стари Вие имате ли предложения? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Ами аз питах за нови песни.. но не ми дават, естествено. За съжаление, няма да има нечувани песни.. но не знам дали сте чули на Джена - Да я питам ли ... ще има Малина - Друг път с по разчупен аранжмент, почти всяка песен сте чули, но не са толкова стари Вие имате ли предложения? чалгата съм я оставил на заден план за сега. Концентрирал съм се върху американската чалга! Абе Данзел как да се обръщам към теб? Тва Данзел ни ма кефи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Ами аз питах за нови песни.. но не ми дават, естествено. За съжаление, няма да има нечувани песни.. но не знам дали сте чули на Джена - Да я питам ли ... ще има Малина - Друг път с по разчупен аранжмент, почти всяка песен сте чули, но не са толкова стари Вие имате ли предложения? ами направи една компилация. както си решиш The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 чалгата съм я оставил на заден план за сега. Концентрирал съм се върху американската чалга! Абе Данзел как да се обръщам към теб? Тва Данзел ни ма кефи! Казвам се Даниел, но можеш да ми викаш Дани Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 лека вечер съфорумци The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 лека вечер съфорумци лека и мека --- Какво мислите за подбора на песни за компилацията: 1. глория и азис - прави любов, а не война РЕМИКС 2. Анелия и Миро - завинаги РЕМИКС 3. преслава - другата 4. Невена - Все така 5. глория - за първи път 6. ивана - вържи очите ми 7. анелия - дух 8. вероника - аморе 9. преслава - водка с утеха 10. ивана - парти микс 2 11. димана - невъзможно 12. вероника - идеалната жена 13. джена - да я питам ли 14. малина - друг път РЕМИКС 15. преслава - не съм ангел (на живо) 16. невена - за тебе песен нямам РЕМИКС Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Казвам се Даниел, но можеш да ми викаш Дани ок, приятно ми е,аз съм Атанас,ама накратко може и Нака лека вечер съфорумци лека и на теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Здравейтеее С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Добър Ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари