valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Радо,Котката и Момо-пияни кат гЪзове Страшни са Мирето направо еееееее Номер едно Момо добре и е дал това шешинце На Радо май доста му е дошла Ракийката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 10 години във чужбинааа аз работех и се мъчех, жена деца аз оставих, душата ми плачеееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Радо,Котката и Момо-пияни кат гЪзове малиййййййййй,УБАВЦИ баш конкуренция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Сакич метни ми я на кю или на скайпи аз ще я кача в дада и ще ви дам линка Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Тони Гледаш ли Сигнално Жълто Ужас каква младеж има тая България Възмутена съм до дъното на душата си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Тони Гледаш ли Сигнално Жълто Ужас каква младеж има тая България Възмутена съм до дъното на душата си Мдам,тия дечурлига ми се строиха надрусани Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Мдам,тия дечурлига ми се строиха надрусани Може и това да е ама какви думи казаха ужассссссссссс пълен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Пиши ся името си ..Есил... Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Пиши ся името си ..Есил... Maйни, Майни Я дай някой други снимки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Maйни, Майни Я дай някой други снимки Кюфте,което мирише на чесън?Баси простата е тая...немам думи Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Кюфте,което мирише на чесън?Баси простата е тая...немам думи Да бе, ами тая как беше Соня Немска била миришела на Лук Била с дъвка в устата, като си тъ*а и невъзпитана, тъй ще е Ненненененненне знаела Гръцки, ба*и произношението шокирана съм по-добре д амълчи :mellow: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Пиши ся името си ..Есил... Немаш Акъл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Немаш Акъл Туй пък сега за кво го написа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Момо и Радо Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 има ли някой тук... Страшни са Мирето направо еееееее Номер едно Момо добре и е дал това шешинце На Радо май доста му е дошла Ракийката на другата снимка с тях двамата съм по-убава... кви са тия компромати Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Момо и Радо Сладури има ли някой тук... на другата снимка с тях двамата съм по-убава... кви са тия компромати Тук съм, аз естествено Давай да видим другата снимка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Котката не ми аресва на таа снимка, само едно ми ареса, тва де го слага на шишето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 пияна котка... снесериозна гримьорка дето не я гримира за фотосесията... кво друго да очакваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Е другите снимки не са за показване,а мене ме няма никъде,щото аз снимах Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 пияна котка... снесериозна гримьорка дето не я гримира за фотосесията... кво друго да очакваш Ми, не знам, ама тва с езика мноо оригинално Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 пияна котка... снесериозна гримьорка дето не я гримира за фотосесията... кво друго да очакваш Ай сега един път е пропуснала да си свърши задължението, гримьорката Е другите снимки не са за показване,а мене ме няма никъде,щото аз снимах Ахъ разбирам недей тогава http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...entry5497 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Сладури Тук съм, аз естествено Давай да видим другата снимка тони да дава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 тони да дава Каза, че другите са много компрометиращи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Страшни са Мирето направо еееееее Номер едно Момо добре и е дал това шешинце На Радо май доста му е дошла Ракийката не само на него.... всеки от нас тримата изпи по бутилка ракия обаче котката ги надпи всичките мъжете изпоналягаха пияни да спят кой къде го свари пиянския сън а котката продължи да пие до 5 сутринта и заспивайки пееше "камбаните звъняяяяят" и викаше на тони - ай пусни камбаните бе, стига с тая преслава /всичко помня, всичкоооо / Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 не само на него.... всеки от нас тримата изпи по бутилка ракия обаче котката ги надпи всичките мъжете изпоналягаха пияни да спят кой къде го свари пиянския сън а котката продължи да пие до 5 сутринта и заспивайки пееше "камбаните звъняяяяят" и викаше на тони - ай пусни камбаните бе, стига с тая преслава /всичко помня, всичкоооо / Направо ти завиждам Значи Тони Преслава пуска сигурно Не съм Ангеллллллллллллллл тая песен е страшна И аз като пия помня, незнам дали съм ти разправяла, преди няколко години, в Германия, незнам колко узо бях изпила и после до хотела бягах,където спяхме, и всички ми се чудеха после не ги оставих да спат, говорих по джиесема със другите колеги , абе лудница пълна беше И от тая година си спомням едно напиване със Уйски обаче със колежката дай дръж,дай дръж шефа налива, уш подарък за него накрая му го изпихме И играхме като луди на изтървах прасетооооооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари