valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 виновна се завръщамв сърцето ти възкръсвампроклинай мееееееееееено обичай меееееееееееееееееех тия двамата и те - само две силни песни като дует...ама какви песни само тъкмо се учудих какво общо има Дарко с Марко...както и да е Извиниме понеже Дарко се римува със Марко и що да не напиша вместо Дарко Марко Няма значение,разбрахме се вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Айде спри се вече с тия песни Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Литнах надолу без страх, паднах в земния прах, исках да бъда човек,търсих се век след век, шумната хоркса река смаза тя мойта душа, дадеми само печал и думи кал. Ангел във Ноща,бродя из града, лунните лъчи сега ме милват и боли... Знам че ти е Любима Мире, поздрав Вижте това @ kokalara - чудно ти е как бачка тоя hide hack, че реши точно тука ли да го пробвашhttp://www.ramania-bg.com/index.php?showto...entry5675в тая новина тук Това някой видяли го Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 щях да ви изпея една песен на... рени... ама няма Литнах надолу без страх,паднах в земния прах,исках да бъда човек,търсих се век след век,шумната хоркса река смаза тя мойта душа,дадеми само печал и думи кал.Ангел във Ноща,бродя из града,лунните лъчи сега ме милват и боли...Знам че ти е Любима Мире, поздрав Това някой видяли гоау мерси че ми я припомниотдавна не я бях слушала сега ше си я пусна макар че по-добре да си пусна нещо, веселко че тая песен на рени ме натъжи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Ох,още ми е лошо Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 охххх, баня, оххххх кеф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 щях да ви изпея една песен на рени...ама няма ау мерси че ми я припомниотдавна не я бях слушаласега ше си я пусна Тони къде заспа по-трасето, сигурно се отегчи от нащи песни охххх, баня, оххххх кефСелската баня голям кеф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Ох,още ми е лошо :bigemo_harabe_net-133: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Ох,още ми е лошо Стига бе, цял ден ли ти е лошо Това пиене много те удря в главата :bigemo_harabe_net-133:Аз пуснах пецата, че и на мен ми стана студено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Стига бе, цял ден ли ти е лошо Това пиене много те удря в главата Аз пуснах пецата, че и на мен ми стана студено аз пуснах радиатор, освен парното.... сега ще се надигна да се увия в одеала и да затворя стаята да стане по-топло... тука е ледник по принцип и 100 печки да има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Щях да ти казвам да си вземиш едни хапчета казват се Алфа Бетика все се каня да ти кажа, нормализарали кръвната захар,също и за очите помагали аз пуснах радиатор, освен парното....сега ще се надигна да се увия в одеалаи да затворя стаята да стане по-топло...тука е ледник по принцип и 100 печки да има Леле смятай Аз да видя, като се преместя в моята си стая със климатика, дали ще успея да се стопля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Стига бе, цял ден ли ти е лошо Това пиене много те удря в главата Аз пуснах пецата, че и на мен ми стана студено Ох, Пеца, охххх кеф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Ох, Пеца, охххх кеф Охо взех да потърквам вече очички Потребителите ни са написали общо 5 599 коментара Имаме 226 реални регистрирани потребители (активни) Най-новият потребител е: moni_super Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 стана топличко с одеалата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Абе бебето виси от час долу и дума не обелва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Аз съм в Продавалника Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Щях да ти казвам да си вземиш едни хапчета казват се Алфа Бетика все се каня да ти кажа, нормализарали кръвната захар,също и за очите помагали Леле смятай Аз да видя, като се преместя в моята си стая със климатика, дали ще успея да се стопля аз затуй кат се прибера залепям в хола под климатика и не мърдам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Аз съм в Продавалника Ти прочетели какво ти писах за хапчетата и за Хака на Форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Абе бебето виси от час долу и дума не обелва не може да вземе думата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 аз затуй кат се прибера залепям в хола под климатика и не мърдам Ахъм, май сме доста зиморничеви ние двете не може да вземе думата Варненските булки много плямпат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 айде лека че мноо ми са спинка вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 сестра ми пак се запиля да пазарува в оня форум,вале и двете ни знаят тя дава поръчката. а аз съм сестра й... дето ходи да вземе на ръка стоката а най голямото шоу беше тони като я нямаше в софия и трябваше да вляза там... мауеееееееееееееееееееееее... та й звъня да ми каже къде да цъкам що да правя... и ми вика влез ся в лични съобщения и кат ми се изпраска 3 страници с писма... лудница и влизам с ника й и пиша - аз съм сестрата на мелиса.... голямо шоу беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 лудница и влизам с ника й и пиша - аз съм сестрата на мелиса.... голямо шоу беше Представям си Тя взели си оная Кана за Капучино дет мяза на Кравата Милка, такава шарка имаше де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 не знам а в пощата какво шоу е вече кат ме видят и само викат - тука има нещо за теб един ден едната ми вика - траянке ти нали вчера беше тук... и аз се пуля,викам ама аз не съм траяна и тя... вече си траяна щото все аз ходя до пощата да вземам пакетите от други градове ако идат... и все са адресирани до нея и успях да ги науча да не нося всеки път личната й карта снощи, вече ше затварят ама аз с връзки веднага ме вредиха в графика си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари