valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 не знам снощи, вече ше затварятама аз с връзки веднага ме вредиха в графика си Лудница викаш значи Аз май ще ви пожелая Лека Нощ и отпътувам към леглото че минава три часа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 след почти 6 4аса не котка, ами баба яга ше уплаши един човечец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Представям си Тя взели си оная Кана за Капучино дет мяза на Кравата Милка, такава шарка имаше де Ne,tq тая нещо ме смота,че била мухлясала щото бил априбрана мокра и некви такива.Явно я е продала на някой друг Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Ne,tq тая нещо ме смота,че била мухлясала щото бил априбрана мокра и некви такива.Явно я е продала на някой друг Безсрамница как е могла Толкова яка беше каната след почти 6 4аса не котка, ами баба яга ше уплаши един човечец Ъ ?????????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 в смисъл че ше мязам на баба яга без грим, с подпухнали очи,сънлива... и ше уплаша човечеца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Демек хазаина Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 в смисъл че ше мязам на баба ягаи ше уплаша човечеца Е сега недей тъй Айде аз вече бягам, че яко ме заболя гърба отново от две седмици яко ме наболява и не минава Лека,Мека и Рошава Демек хазаина Аха ясно, чудех се кой е тоя човечец, първо си помислих, че за Радо ми Говори Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Ох,на мене хем ми се спи,хем ме мързи да си легна,хем ми е лошо Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Ох,на мене хем ми се спи,хем ме мързи да си легна,хем ми е лошо Айде скачай, как ще те мързи пък да си легнеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Е сега недей тъй Айде аз вече бягам, че яко ме заболя гърба отново от две седмици яко ме наболява и не минава Лека,Мека и Рошава Аха ясно, чудех се кой е тоя човечец, първо си помислих, че за Радо ми Говори а той не се плаши лесно една вечер ми изкара акъла кат се промъкна в тъмното да яде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 а той не се плаши лесноедна вечер ми изкара акъла кат се промъкна в тъмното да яде Знам го случая Айде Лека и Мека Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Лека и мека Вале Дали да не скрояв на Радо номер и да забравя да навия алармата на тела и да се успи за рабоита Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 :1000 (22): 100 :1000 (26): лека вале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 ха добро утро... поспаланковци... от час съм тук, а вие си спинкате още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Как ще спиме бре тука сме.Нещо неможеше да се влиза във форума С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 спят спят... снощи до кое време вилняха тука... айде аз паля обувките да разходя кучо и да се изкъпя на топличко, че се намръзнах... до после Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 ок чао засега С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 спят спят... снощи до кое време вилняха тука... айде аз паля обувките да разходя кучо и да се изкъпя на топличко, че се намръзнах... до после Здрасти Миреееее Аз станах преди час, въпреки, че бях будна доста от преди това, малко се поизлежавах в леглото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 А на мен днес ми е малко по малкозле от вчера :mellow: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 А на мен днес ми е малко по малкозле от вчера :mellow: аха, ами дано днес ти мине напълно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 Вале,ше ти дърпам ушите..темата Календар съвсем си я отписала,а висиш по цял ден из форума Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Вале,ше ти дърпам ушите..темата Календар съвсем си я отписала,а висиш по цял ден из форума Е чак пък цял ден ама не мога да ги направя ш*баните цифрички, а пък и един от модераторите се изказа, че нямал да ходи след гъза ми да ми оправя темите аз ако можех и сама щях да си ги поправям, ама тея цифри не мога ги напрая червени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 абе ко става пак с форума 2 часа немога да влезна С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 абе ко става пак с форума 2 часа немога да влезна Незнам кво става, ама това вече не може да продължава така, хиляда пъти си рестартирах компа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 :bigemo_harabe_net-133: :1000 (35): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари