Jump to content

...и НеКа БъДе ФлУуУуД....

Препоръчани коментари

не знам :unsure:снощи, вече ше затварятама аз с връзки :lol:веднага ме вредиха в графика си :lol:

:rolleyes: Лудница викаш значи :huh: :lol:

Аз май ще ви пожелая Лека Нощ и отпътувам към леглото :rolleyes: че минава три часа :blink:

Сподели в други сайтове

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

:lol: Представям си

Тя взели си оная Кана за Капучино дет мяза на Кравата Милка, такава шарка имаше де :lol:

Ne,tq тая нещо ме смота,че била мухлясала щото бил априбрана мокра и некви такива.Явно я е продала на някой друг :angry:

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

Ne,tq тая нещо ме смота,че била мухлясала щото бил априбрана мокра и некви такива.Явно я е продала на някой друг :angry:
:o Безсрамница как е могла :unsure: Толкова яка беше каната :huh:
след почти 6 4аса не котка, ами баба яга ше уплаши един човечец :lol:
Ъ ?????????? :huh:
Сподели в други сайтове

в смисъл че ше мязам на баба ягаи ше уплаша човечеца :lol:
Е сега недей тъй :rolleyes:

Айде аз вече бягам, че яко ме заболя гърба отново :unsure: от две седмици яко ме наболява и не минава :(

Лека,Мека и Рошава :lol: :rolleyes:

Демек хазаина :D
Аха ясно, чудех се кой е тоя човечец, първо си помислих, че за Радо ми Говори :lol:
Сподели в други сайтове

Ох,на мене хем ми се спи,хем ме мързи да си легна,хем ми е лошо :unsure:

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

Е сега недей тъй :rolleyes:

Айде аз вече бягам, че яко ме заболя гърба отново :unsure: от две седмици яко ме наболява и не минава :(

Лека,Мека и Рошава :lol: :rolleyes:

Аха ясно, чудех се кой е тоя човечец, първо си помислих, че за Радо ми Говори :lol:

а той не се плаши лесно

една вечер ми изкара акъла

кат се промъкна в тъмното да яде :lol:

Сподели в други сайтове

Лека и мека Вале :D

Дали да не скрояв на Радо номер и да забравя да навия алармата на тела и да се успи за рабоита :o

Сподели в други сайтове

спят спят...

снощи до кое време вилняха тука... :)

айде аз паля обувките да разходя кучо и да се изкъпя на топличко, че се намръзнах...

до после ;)

Сподели в други сайтове

спят спят...

снощи до кое време вилняха тука... :)

айде аз паля обувките да разходя кучо и да се изкъпя на топличко, че се намръзнах...

до после ;)

Здрасти Миреееее :rolleyes: Аз станах преди час, въпреки, че бях будна доста от преди това, малко се поизлежавах в леглото :D

Сподели в други сайтове

А на мен днес ми е малко по малкозле от вчера :mellow:

Сподели в други сайтове

Вале,ше ти дърпам ушите..темата Календар съвсем си я отписала,а висиш по цял ден из форума :o

Сподели в други сайтове

Вале,ше ти дърпам ушите..темата Календар съвсем си я отписала,а висиш по цял ден из форума :o

Е чак пък цял ден :unsure: ама не мога да ги направя ш*баните цифрички, а пък и един от модераторите се изказа, че нямал да ходи след гъза ми да ми оправя темите <_< аз ако можех и сама щях да си ги поправям, ама тея цифри не мога ги напрая ;) червени :(

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...