Melissa Публикувано Декември 2 Author Report Share Публикувано Декември 2 valennceto каза: Aй стигабе това къде се продава Незнам,и аз това се питам Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Melissa каза: Незнам,и аз това се питам Ами в някой специализиран магазин за маркова козметика ама се пита в задачката, точно къде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 И що ме оставихте така всички самичко? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Melissa каза: И що ме оставихте така всички самичко? Не си сама, е до сега . Лека вечер Тони и приятни сънища лека вечер на всички The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Ако пусна тема за форумската компилация която съм подготовил в Поп–Фолк раздел... някой мод ще може ли да сложи темата в раздел ЛИНКОВЕ... че аз там все още не мога да влизам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Добро утро Рамания как сте! С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Karibeca каза: Добро утро Рамания как сте! добро да е утрото започна зле да видим как ще свърши деня Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 danzel54 каза: Ако пусна тема за форумската компилация която съм подготовил в Поп–Фолк раздел... някой мод ще може ли да сложи темата в раздел ЛИНКОВЕ... че аз там все още не мога да влизам. Ти тема ли ще пускаш или ще дадеш линк към компилацията, нещо май не те разбирам nelka74 каза: добро да е утрото започна зле да видим как ще свърши деня Защо зле какво стана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 valennceto каза: Ти тема ли ще пускаш или ще дадеш линк към компилацията, нещо май не те разбирам Защо зле какво стана сутринта ходих до училището на Станислав да му вземам отпускното за новото училище и имах чувството че класната му почувства някакво облекчение , а в новото училище ни посрещнаха много добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MarsianCHe Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Здравей те и от мене и поздрави за новия форум. супер е :bigemo_harabe_net-146: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 nelka74 каза: сутринта ходих до училището на Станислав да му вземам отпускното за новото училище и имах чувството че класната му почувства някакво облекчение , а в новото училище ни посрещнаха много добре Тая пък, я е майни класна ми било това каквото и да е направил, не би трябвало така да се държи, аз имах класна тая жена до последно се раздаваше, дори и някой да направи грешка винаги ни е защититавала е аз си бях послушна де мен нямаше за какво да ме защититава, ама със някой все проблеми имаше и то е нормално, клас без проблем не е клас просто MarsianCHe каза: Здравей те и от мене и поздрави за новия форум. супер е :bigemo_harabe_net-146: Здрасти Марсианче ( как се казваш ти?) как си? Радвам се, че ти харесва новото форумче Тони Добро Утро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Добро утро на всички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 sladurana_66 каза: Добро утро на всички! Добро да е как да ти казваме на Галено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 valennceto каза: Добро да е как да ти казваме на Галено Еми влади или владка както ти по-харесва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 MarsianCHe каза: Здравей те и от мене и поздрави за новия форум. супер е :bigemo_harabe_net-146: здрасти Марсианче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Здравейте народе С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 sladurana_66 каза: Еми влади или владка както ти по-харесва Вече си имаме Влади, за това Владка ще ти казвам Иначе как си, на даскало днес ще ходиш ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 sladurana_66 каза: Добро утро на всички! добро да е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Karibeca каза: Здравейте народе Охо здрасти Иво Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Karibeca каза: Здравейте народе здрасти много бързо се завърна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Нели прочетели тая статия http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=273 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 valennceto каза: Тая пък, я е майни класна ми било това каквото и да е направил, не би трябвало така да се държи, аз имах класна тая жена до последно се раздаваше, дори и някой да направи грешка винаги ни е защититавала е аз си бях послушна де мен нямаше за какво да ме защититава, ама със някой все проблеми имаше и то е нормално, клас без проблем не е клас просто Здрасти Марсианче ( как се казваш ти?) как си? Радвам се, че ти харесва новото форумче Тони Добро Утро абе Вале майния тая класна , да се надявам че новата ще е по добра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 nelka74 каза: абе Вале майния тая класна , да се надявам че новата ще е по добра Стискаме палци всичко да е наред в новото Училище Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 valennceto каза: Нели прочетели тая статия http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=273 да Вале , сега ще се изкажа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 valennceto каза: Вече си имаме Влади, за това Владка ще ти казвам Иначе как си, на даскало днес ще ходиш ли Еми че как .Трябва да се ходи:9 След малко ще тръгвам че имам 0 4ас.Имам днес 4ас по информатика може от там да ви попишаЕдин път от там и писах и много мой съученици харесаха форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари