Melissa Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 sladurana_66 каза: Еми че как .Трябва да се ходи:9 След малко ще тръгвам че имам 0 4ас.Имам днес 4ас по информатика може от там да ви попишаЕдин път от там и писах и много мой съученици харесаха форума А така,такива агенти ни трябват да рекалмират форума Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 sladurana_66 каза: Еми че как .Трябва да се ходи:9 След малко ще тръгвам че имам 0 4ас.Имам днес 4ас по информатика може от там да ви попиша Един път от там и писах и много мой съученици харесаха форума така е трябва да се ходи на училище Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Melissa каза: А така,такива агенти ни трябват да рекалмират форума XAXA Виждате ли кви релками правя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Melissa каза: А така,такива агенти ни трябват да рекалмират форума здрасти Тони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Melissa каза: А така,такива агенти ни трябват да рекалмират форума Aз пък ако знайш къв агент съм Тони аз в Скайп ва рекламирам в личния ми профил е страницата пък и тук таме казвам за форума, така че нека всички с всеобщи усилия го популизираме Незнам ама сигурно на над хиляда човека съм казала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 nelka74 каза: така е трябва да се ходи на училище Разбирасе,все пак сега ще се кандитатства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 sladurana_66 каза: XAXA Виждате ли кви релками правя а така прави прави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vladeto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 (редактирано) Хайде чао на всички :bigemo_harabe_net-145: Притен ден ви желая! Редактирано Декември 3 от sladurana_66 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 nelka74 каза: здрасти Тони Здрасти Нелка и на всички останали Здрасти Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 sladurana_66 каза: Хайде чао на всички :bigemo_harabe_net-145: Притен ден ви желая! чао леко даскало Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Кво стана де избягахте всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 valennceto каза: Ти тема ли ще пускаш или ще дадеш линк към компилацията, нещо май не те разбирам Ами ще пускам линк... но не мога все още да влизам в раздел "Линкове"... така че, питам дали някой от модовете ще могат да преместят темата в "Links" като направя тема в "Поп-Фолк".. Дано ме разбра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Тука сме бре как ще сме избягали С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 valennceto каза: Кво стана де избягахте всички тук сме бе Вале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 Ох,как ме ядоса Мира отивам да си меря кръвната захар Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Melissa каза: Ох,как ме ядоса Мира отивам да си меря кръвната захар Какво стана пак бре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 valennceto каза: Какво стана пак бре 7,9 ми е захарта за протокола,пих хапче А Мира ме ядоса ,щото я пратих да прати едни записи там за продавалника,дето съм купувала и ми звъни и ми вика;не ми стигат 2 лева И аз й казвам,кажи ми точно всяка сума,за да сметна И тя ми казва колко са с пощенските,и аз пак й казвам абе кажи ми само сумите без пощенските такси бе итя почва да ми казва само пощенските И вече се развиках най накрая,та ме разбра Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 ко пайте бееееее ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Какво мислите за компилацията ми? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 danzel54 каза: Какво мислите за компилацията ми? супер е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Много добра компилация кефи ме много! С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 И къде са всички Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Melissa каза: И къде са всички Ми тука сме бе е поне аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 3 Author Report Share Публикувано Декември 3 Виктор каза: Ми тука сме бе е поне аз Видя ли ми темата в Кино за филми по действителен случай,и ако нещо не си гледал от което съм дала-гледай задължително Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Melissa каза: Видя ли ми темата в Кино за филми по действителен случай,и ако нещо не си гледал от което съм дала-гледай задължително гледал съм гиииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари