Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Заклееееам се, ти шЪ мъ изкалаш извън лелси ПОследну и нема пипам, дължиш ми идна кутия цигари ЛМ челвен, и низнам ко :7_2_103v: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Заклееееам се, ти шЪ мъ изкалаш извън лелси ПОследну и нема пипам, дължиш ми идна кутия цигари ЛМ челвен, и низнам ко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Бе Виктор кво седи и мълчи като риба? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Има и тигъл сакаш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Бе Виктор кво седи и мълчи като риба? Сигурно е изморен пък може и със друго да е зает Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Има и тигъл сакаш ли? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 И малкия добавих, изглежда ми печен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 И малкия добавих, изглежда ми печен kwo naprawi sqqqqqqqqqqq Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 И малкия добавих, изглежда ми печен Пили ли сте си днес хапчетата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Пълнени чушки със заливка хахаха Пили ли сте си днес хапчетата Не, ама от утле ша пия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Пълнени чушки със заливка хахахаНе, ама от утле ша пияAbe Saki beeeeeee ти полуде ли бре,това не е моя крокодил бе,искам си оня преливащия,а само тва зад главата ти казах да го направиш зелено,а не цели беееееееееееееееееее :girl_cry2: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Хааааааааааааааааааааахахаха, плави ма още на луд Кое е тва зад таа глава? Кълбото ли кво? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Abe Saki beeeeeee ти полуде ли бре,това не е моя крокодил бе,искам си оня преливащия,а само тва зад главата ти казах да го направиш зелено,а не цели беееееееееееееееееее :girl_cry2: Е объркала се е не му се карай Моля те, много е чуствителен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Хааааааааааааааааааааахахаха, плави ма още на луд Кое е тва зад таа глава? Кълбото ли кво? Даааааааааааааааааааааааааааааааааааа,кълботооооооооооо Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Май ще лагям да спа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Още, кога кога ти го бях направил кълбото, ама не може баш розово Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Още, кога кога ти го бях направил кълбото, ама не може баш розово И аз тогава ти казах-направи ми само кълбото пак зелено и не пиппай повече,сега пак ми е розово кълбото,а искам просто зелено кълно,одеве тиказах зелено,а ти направи целия крокодил зелен,е бива ли така? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 И аз тогава ти казах-направи ми само кълбото пак зелено и не пиппай повече,сега пак ми е розово кълбото,а искам просто зелено кълно,одеве тиказах зелено,а ти направи целия крокодил зелен,е бива ли така? Е ся пак тряя го мъча тоя крокодил да стане така червен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Е ся пак тряя го мъча тоя крокодил да стане така червен Е,вече паднах от столлаааа,заклевааааааааам сееееееееееееее Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Лека Нощ И Благодаря, че не ме забелязвате Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Лека Нощ И Благодаря, че не ме забелязвате Вале,чакаййййййййййй Събудих цялата къща бе женааааааааа Така се хииляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Саки ме утепа простооооооооооо Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Вале,чакаййййййййййй Събудих цялата къща бе женааааааааа Така се хииляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Саки ме утепа простооооооооооо Утре пак съм на кормуване, трябва да се спи, че да не заспа на Волана, че тогава ще стане оллелеле Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Пак не можах да го напраа червен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Пак не можах да го напраа червен Кво ще правим сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Пак не можах да го напраа червен НЕ НИКВО ЧЕРВЕНООООООООООТОВА ЕТОВА ИСКАХХХХРАДО МИ СЕ СКАРА ЧЕ ГО СЪБУДИХХХХТАКА СЕ ХИЛЕХДАЙ МИ ОРИГИНАЛЕН РАЗМЕР НА СНИМКАТАААУтре пак съм на кормуване, трябва да се спи, че да не заспа на Волана, че тогава ще стане оллелеле оТ колко си на кормуване,да знам кога да ставам,че ми е скука без тебе Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари