Jump to content

...и НеКа БъДе ФлУуУуД....

Препоръчани коментари

НЕ НИКВО ЧЕРВЕНООООООООООТОВА ЕТОВА ИСКАХХХХРАДО МИ СЕ СКАРА ЧЕ ГО СЪБУДИХХХХТАКА СЕ ХИЛЕХДАЙ МИ ОРИГИНАЛЕН РАЗМЕР НА СНИМКАТААА
Горкия Радо :wacko:
НЕ НИКВО ЧЕРВЕНООООООООООТОВА ЕТОВА ИСКАХХХХРАДО МИ СЕ СКАРА ЧЕ ГО СЪБУДИХХХХТАКА СЕ ХИЛЕХДАЙ МИ ОРИГИНАЛЕН РАЗМЕР НА СНИМКАТАААоТ колко си на кормуване,да знам кога да ставам,че ми е скука без тебе :D
От 10 часа съм на кормуване, ще ходя да си плащам после здравните Осигоровки :rolleyes:
Сподели в други сайтове

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Горкия Радо :wacko:

А ти ще сънуваш крокодили тая нощ,не се й съмнаявай и пак се хиля като лудаааааааааааа :happyppl:

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

НЕ НИКВО ЧЕРВЕНООООООООООТОВА ЕТОВА ИСКАХХХХРАДО МИ СЕ СКАРА ЧЕ ГО СЪБУДИХХХХТАКА СЕ ХИЛЕХДАЙ МИ ОРИГИНАЛЕН РАЗМЕР НА СНИМКАТАААоТ колко си на кормуване,да знам кога да ставам,че ми е скука без тебе :D

Ами, натисни си на "Снимката е намалена: 45% от оригиналните..." Черното отгоре на снимката и ще ти излезе.

Къде е онази табелка, баааааа хахах

Сподели в други сайтове

А ти ще сънуваш крокодили тая нощ,не се й съмнаявай и пак се хиля като лудаааааааааааа :happyppl:

:lol:

Нищо Чудно и крокодили да сънувам....

Утре сутрин да не забравите да напишете, какво сте сънували :rolleyes:

Сподели в други сайтове

Чакайте да си сложа подписаааааааааааааааа

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

Ябабаабабабаабдабабдуууууууууууууууууууууу

Ква съм готина Крокодилка беееееееееееееее :happyppl:

Сподели в други сайтове

Ябабаабабабаабдабабдуууууууууууууууууууууу

Ква съм готина Крокодилка беееееееееееееее :happyppl:

Абе Ябадабадуууууууууууууууу я е направи, като Бети от Фред Флинстоун -Сакииииииииии :lol:

Сподели в други сайтове

Абе Ябадабадуууууууууууууууу я е направи, като Бети от Фред Флинстоун -Сакииииииииии :lol:

Валето ще бъде Бетииии :tickle:

Сподели в други сайтове

А кой ще е Фред Флинстоун :o

Виктор-модератора :tease12:

Сподели в други сайтове

Вале, утре па на тебе щи напраа, или може би след 1-2 седмици, че трябва да оправям бутоните, те там вече тряя да окьоровея :)

Сподели в други сайтове

Виктор-модератора :tease12:
:lol: Да бе да, абе не му казвай Виктор ;) не ме кефи това Влади си е по-добре :rolleyes:
Вале, утре па на тебе щи напраа, или може би след 1-2 седмици, че трябва да оправям бутоните, те там вече тряя да окьоровея :)

Споко давам ти, достатъчно време до отварянето на Портите на Новия Форум :lol:

Сподели в други сайтове

Саки,мерси много...писах ти коментарче и ти вдигнах рейтингаааа :flowers:
:lol: Да бе да, абе не му казвай Виктор ;) не ме кефи това Влади си е по-добре :rolleyes:Споко давам ти, достатъчно време до отварянето на Портите на Новия Форум :lol:
Ми да,всички трябва да сме красивиии за партитооо :group:

Сподели в други сайтове

Саки,мерси много...писах ти коментарче и ти вдигнах рейтингаааа :flowers:Ми да,всички трябва да сме красивиии за партитооо :group:

Само дето незнам дали искам да съм Бети :lol: Искам да съм си аз, Саки ще ти дам някой мои снимки и ще си поиграеш със тях :D

Сподели в други сайтове

Беше весело,ама айде вече да спинкамеее :D

Сподели в други сайтове

Саки,мерси много...писах ти коментарче и ти вдигнах рейтингаааа :flowers: Ми да,всички трябва да сме красивиии за партитооо :group:

А, мерси, само дет Б'ат момо ще мрънка за тия големи подписи :)

Сподели в други сайтове

А, мерси, само дет Б'ат момо ще мрънка за тия големи подписи :)

Мииииии............мииииииииииииииииииии........незнам <_<

Сподели в други сайтове

Кажи на Котката да ти ги смали, ти не че не можеш сама :lol:

Ми то като се смали-ше се размажееееееееее :huh:

Сподели в други сайтове

Кажете му да види и мини логото, ако и там има кусур да го дооправям.

Айде, лека Ви вечер момичета!

Аз отивам да нани-нани :)

Лека!

Кое е мини логото :blink:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...