Jump to content

...и НеКа БъДе ФлУуУуД....

Препоръчани коментари

Вале бе,какви са тия огромни снимки бе,намали ги,че ми разпънаха екрана на форума :blink:
Не мога да ги намаля, незнам как :blink: а той форума автоматично ги намаля бе :unsure:
Охх,коя ли е тая песен на Фивос,която е взела Анелия :huh:
Като излези песента ще разберем B)
Сподели в други сайтове

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не мога да ги намаля, незнам как :blink: а той форума автоматично ги намаля бе :unsure:Като излези песента ще разберем B)

Да бе,докато ги намали и ме изнервя,ся ще ги намаля и ше ги кача нормално :unsure:

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

Ние няма да чакаме да излиза песента,може да я пусна във ВИПа на тоя форум,стига утре да я взема :P

B) Ами дано да я вземиш, да я чуем Анелийка, що за песен ни е сътворила :rolleyes:

Сподели в други сайтове

Абе де изчезна тва за снимките на форума-опцията? :blink:

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

Леле сега видях в другия форум темата със снимки и киорнах payner_tv той бил някакъв дечко :lol:

Абе де изчезна тва за снимките на форума-опцията? :blink:
Незнам и аз сега, като каза погледнах :blink: ама ги няма :huh:
Сподели в други сайтове

:wacko: Тони що станаха по-големи тея снимки бе :huh:

Как ше са станали по големи бе,те се смалиха :blink:

Сподели в други сайтове

Забелязвате ли,че липсва нещо и на чата ?
Да и там липсват, но когато натиснеш горе в ляво ще ти излязат иконки и всичко каквото си имаше :rolleyes:
Как ше са станали по големи бе,те се смалиха :blink:
Еми аз като ги отворих, не бяха смалени, бяха в един пост и бяха огромни, чеки да видя отново :huh:
Сподели в други сайтове

Ох много са ми дълги тия страници с по 25 поста бееееее :angry:

Сподели в други сайтове

Това го кажи на Господин Илиев :rolleyes: И снимките сега станаха по-големи ТонИ :huh:
Снимките са си супер,ти да не си си сложила лупи :D
цъкнете на ГАЛЕРИЯ,там е фотохоста бе
Къде па я видя ти тая Галерия :blink:

Сподели в други сайтове

Снимките са си супер,ти да не си си сложила лупи :D

Не съм с лупи, със очилата съм си :huh: ама снимката със разовата шапка е огромна :unsure:

Я бърже да се разпишете в тая тема http://www.skyauto.eu/ramania/index.php?showtopic=29 никакви извинения от рода на мързи ме B)

Сподели в други сайтове

А видях я,верно че е там ...Влади кажи на Валя,че снимките й в Галерията с анормални,а не са огромни :angry:

Сподели в други сайтове

Вале виж сега :angry:
Нали ти казах, че видях, че си ги оправила вече, и не се ядосвай за глупости, майната им на снимките :(
Мале 11 страници на бърза ръка :)
А Добър Вечер Саки :P
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...