Batista Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Мерси миличка лека мека и сладки сънища The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 По едно кафенце на най ранобудните и ЧАЙ за Тони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Супер кафенце мерси и Добро утро на всички :1000 (7): П.С. petrohancho извинявай били си казал малкото име Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Добро утро и от мене на всички и честит празник на всички........които празнуват де.Леле довечера как ще се напияяя С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Добро утро и от мене на всички и честит празник на всички........които празнуват де.Леле довечера как ще се напияяя Добро да е Иво, внимавай със пиенето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Супер кафенце мерси и Добро утро на всички :1000 (7): П.С. petrohancho извинявай били си казал малкото име Би трябвало да го има в профила ми, но се казвам Илия и съм майтапчия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Би трябвало да го има в профила ми, но се казвам Илия и съм майтапчия. Супер щом си майтапчия, а на Галено как ти казват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 В един друг форум всички ми викат Петрохи, а иначе кой както му е приятно.Използвали са какви ли не обръщения.Ильо,Илийката(което винаги ме е разсмивало),брада (понеже от 30 години съм с брада),Елчо ми казват роднините ми в Сливен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 В един друг форум всички ми викат Петрохи, а иначе кой както му е приятно.Използвали са какви ли не обръщения.Ильо,Илийката(което винаги ме е разсмивало),брада (понеже от 30 години съм с брада),Елчо ми казват роднините ми в Сливен. Ахъм добре Илийка това ми хареса Айде до после, отивам да видя братовчедката Рожденичка е днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Чао Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Чао Тук съм, ние живеем в една къща Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Здрасти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Здрасти Здрасти отново Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Героите май са уморени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Героите май са уморени Кои са те герои Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Много си радостен, защо ли, не че има лошо да се радваш де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 По принцип съм весел човек и трудно ми развалят настроението Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 По принцип съм весел човек и трудно ми развалят настроението Супер дано има повече хора, като теб така весели винаги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Сега трябва да свърша една работа и по късно пак ще се включа :bigemo_harabe_net-100: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Сега трябва да свърша една работа и по късно пак ще се включа :bigemo_harabe_net-100: Ок няма проблем, пак ще си пишем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Шенгееен шенгеен ще прескоча ли шенген.Здравейтеееее С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Шенгееен шенгеен ще прескоча ли шенген.Здравейтеееее Здрасти ,Здрастиииииииииииии Ска,Ска,Скасееееееееееееееееееее Поли миляс, Поля Ротассссссссссссссссссс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Здрасти ,Здрастиииииииииииии Ска,Ска,Скасееееееееееееееееееее Поли миляс, Поля Ротассссссссссссссссссс Много пееш вале The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Много пееш вале Еми кво да правя Със мъжа си гледа мача, за пари не го закача Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари