Jump to content

...и НеКа БъДе ФлУуУуД....

Препоръчани коментари

:huh: Какво ти стана :o Недей плачка 61890e.gif

61579v.gif

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

• Отговори 6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Taя иконка много ни отива май на двете 61891M.gif :lol:

Аха,особенно като сме си сами двете тука :lol:

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Сподели в други сайтове

Само вие 2-те ли пишете бре.Другите нещо спят май

Eми както обикновено ние двете си драскаме тук, а другите още са в раинимация предполагам :lol: след снощи :huh:

Сподели в други сайтове

Коя песен ми пееш 61904A.gif

Лили Иванова -Ветровееееееееееееееееееее

Даже ще си я кръстя тая иконка-Лили th_singer.gif

Сподели в други сайтове

Лили Иванова -Ветровееееееееееееееееееее

Даже ще си я кръстя тая иконка-Лили th_singer.gif

:lol: Кефи ме тая иконка максимално :D гласувам да се прибави , кой ще ги прибави между другото :huh:

Сподели в други сайтове

:lol: Кефи ме тая иконка максимално :D гласувам да се прибави , кой ще ги прибави между другото :huh:

Момо ще ги прибави,обаче яка редакция трябва да с енаправи и на новите и на старите иконки,щото много не с еползват,а само место заемат.

Валееее,виж отрязаха ми плиткитеееееееее mebiro_01.gif

Сподели в други сайтове

Момо ще ги прибави,обаче яка редакция трябва да с енаправи и на новите и на старите иконки,щото много не с еползват,а само место заемат.

Валееее,виж отрязаха ми плиткитеееееееее mebiro_01.gif

Да бе някой хич не ме кефят :huh: и никога не бих ги ползвала :lol: да отрязаха ти ах гадни знаеш кои :lol:

Сподели в други сайтове

Да бе някой хич не ме кефят :huh: и никога не бих ги ползвала :lol: да отрязаха ти ах гадни знаеш кои :lol:

Е сега Викторчо ще си има иконка :D

Сподели в други сайтове

:lol: Да бе той се ядосваше, че нямало такава иконка без плитки :D ама вече ще има :rolleyes:

Заради него ми отрязаха плитките :(

Сподели в други сайтове

не, каза... абе ше ти пратя пари, кво ше се занимавам да пращам колети... квото искаш си вземи с тях :lol:

по принцип татко е по-драпнатия, а мама - не :)

Сподели в други сайтове

не, каза... абе ше ти пратя пари, кво ше се занимавам да пращам колети... квото искаш си вземи с тях :lol:

по принцип татко е по-драпнатия, а мама - не :)

Е щом е казал, че ще прати пари пак добре :rolleyes:

Как е бебчето на Сестра ти ? :rolleyes:

Сподели в други сайтове

ха... ше ти пита мира за такива ми ти работи :lol:oбикновено баба като ми звънне почва да говори как гукало бебето, не знам си кво...за Алекс знам че беше прекарала някаква херния, ама татко после каза че се е оправила...а да и че майка й, демек жената на брат ми, се прибрала при родителите си,докато батко е на път, че да й помагат в гледането на бебето... и се гъчкала с бебето в няква малка стая - демек нейната де, а не в оня апартамент лукс, дето са си го устроили с брат ми...да съ оправя <_<

Е щом е казал, че ще прати пари пак добре :rolleyes: Как е бебчето на Сестра ти ? :rolleyes:
само че нямам сестра, а батко :lol:
Сподели в други сайтове

ха... ше ти пита мира за такива ми ти работи :lol:oбикновено баба като ми звънне почва да говори как гукало бебето, не знам си кво...за Алекс знам че беше прекарала някаква херния, ама татко после каза че се е оправила...а да и че майка й, демек жената на брат ми, се прибрала при родителите си,докато батко е на път, че да й помагат в гледането на бебето... и се гъчкала с бебето в няква малка стая - демек нейната де, а не в оня апартамент лукс, дето са си го устроили с брат ми...да съ оправя <_<само че нямам сестра, а батко :lol:

:o Знаех си аз, че се обърках ;) Извинявай :unsure: Така са малките , гугугугугу ,на Ками бебчето Макси даже по едно време каза Мама, ама беше много гладен , навярно за това :lol:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...