Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Какво ти стана Недей плачка Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Taя иконка много ни отива май на двете Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Taя иконка много ни отива май на двете Аха,особенно като сме си сами двете тука Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Аха,особенно като сме си сами двете тука Нали като снощи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Коя песен ми пееш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Само вие 2-те ли пишете бре.Другите нещо спят май С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Само вие 2-те ли пишете бре.Другите нещо спят май Eми както обикновено ние двете си драскаме тук, а другите още са в раинимация предполагам след снощи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Е как бре чак пък толкова.И аз се напих пък станах в 9:00. С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Коя песен ми пееш Лили Иванова -Ветровееееееееееееееееееее Даже ще си я кръстя тая иконка-Лили Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Лили Иванова -Ветровееееееееееееееееееее Даже ще си я кръстя тая иконка-Лили Кефи ме тая иконка максимално гласувам да се прибави , кой ще ги прибави между другото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Кефи ме тая иконка максимално гласувам да се прибави , кой ще ги прибави между другото Момо ще ги прибави,обаче яка редакция трябва да с енаправи и на новите и на старите иконки,щото много не с еползват,а само место заемат. Валееее,виж отрязаха ми плиткитеееееееее Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Момо ще ги прибави,обаче яка редакция трябва да с енаправи и на новите и на старите иконки,щото много не с еползват,а само место заемат. Валееее,виж отрязаха ми плиткитеееееееее Да бе някой хич не ме кефят и никога не бих ги ползвала да отрязаха ти ах гадни знаеш кои Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Да бе някой хич не ме кефят и никога не бих ги ползвала да отрязаха ти ах гадни знаеш кои Е сега Викторчо ще си има иконка Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Е сега Викторчо ще си има иконка Да бе той се ядосваше, че нямало такава иконка без плитки ама вече ще има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Да бе той се ядосваше, че нямало такава иконка без плитки ама вече ще има Заради него ми отрязаха плитките Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Заради него ми отрязаха плитките Е що не оставят другата за нас Каква е тая дискриминация Ето тук е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 чух се с мама и татко татко ме отряза че няма да ми праща колет с подараци за коледа ама мама каза че ще прати Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 татко ме отряза че няма да ми праща колет с подараци за коледа И Тати защо те отряза така Не си слушала през годината ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 не, каза... абе ше ти пратя пари, кво ше се занимавам да пращам колети... квото искаш си вземи с тях по принцип татко е по-драпнатия, а мама - не Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 не, каза... абе ше ти пратя пари, кво ше се занимавам да пращам колети... квото искаш си вземи с тях по принцип татко е по-драпнатия, а мама - не Е щом е казал, че ще прати пари пак добре Как е бебчето на Сестра ти ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 ха... ше ти пита мира за такива ми ти работи :lol:oбикновено баба като ми звънне почва да говори как гукало бебето, не знам си кво...за Алекс знам че беше прекарала някаква херния, ама татко после каза че се е оправила...а да и че майка й, демек жената на брат ми, се прибрала при родителите си,докато батко е на път, че да й помагат в гледането на бебето... и се гъчкала с бебето в няква малка стая - демек нейната де, а не в оня апартамент лукс, дето са си го устроили с брат ми...да съ оправя Е щом е казал, че ще прати пари пак добре Как е бебчето на Сестра ти ? само че нямам сестра, а батко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 ха... ше ти пита мира за такива ми ти работи :lol:oбикновено баба като ми звънне почва да говори как гукало бебето, не знам си кво...за Алекс знам че беше прекарала някаква херния, ама татко после каза че се е оправила...а да и че майка й, демек жената на брат ми, се прибрала при родителите си,докато батко е на път, че да й помагат в гледането на бебето... и се гъчкала с бебето в няква малка стая - демек нейната де, а не в оня апартамент лукс, дето са си го устроили с брат ми...да съ оправя само че нямам сестра, а батко Знаех си аз, че се обърках Извинявай Така са малките , гугугугугу ,на Ками бебчето Макси даже по едно време каза Мама, ама беше много гладен , навярно за това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Бебешка работа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари