valennceto Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 И стига му вика Влади,казва се Виктор Не мога да спра да му викам Влади, Виктор не ми харесва Както и друго нещо не мога да спра, както се пее в една песен Лека, мека и рошова, както казва Холи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 20 Author Report Share Публикувано Ноември 20 Не мога да спра да му викам Влади, Виктор не ми харесва Както и друго нещо не мога да спра, както се пее в една песен Лека, мека и рошова, както казва Холи Ми що го остави да си отиде тогава? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Последна снощи-първа днеска Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Последна снощи-първа днеска е и аз съм тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 е и аз съм тук Тия 3 неща в попдиса ти,ама никак не се връзват едно с друго Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Тия 3 неща в попдиса ти,ама никак не се връзват едно с друго знам ама е яко налииииииииии ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 знам ама е яко налииииииииии ? Избери си само едно,какъв е тоя цирк в подписа ти? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Избери си само едно,какъв е тоя цирк в подписа ти? Ами кво да се прави, трябва и малко шоу да има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Трябва ми клечка за зъби Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Трябва ми клечка за зъби Какво стана да не би да имаш развален зъб и да трябва да ходиш на зъболекар Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Какво стана да не би даимаш развален зъб и да трябва да ходиш на зъболекар Ми сигурно Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 добре че новите ги карат да курмуват сутринта страх ме е да излизам иначе с колата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 добре че новите ги карат да курмуват сутринта страх ме е да излизам иначе с колата Aко те видя по пътя пази се, яко газ давам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Aко те видя по пътя пази се, яко газ давам знех си че ми мислиш злото винаги съм го знаел сега вече каквото и да кажеш,не мога да ти вярвам !!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 знех си че ми мислиш злото винаги съм го знаел сега вече каквото и да кажеш,не мога да ти вярвам !!!!!!!!!!!!!!!!! Шегувам се естествено Ти пък кво ме направи бе да не съм някоя луда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Шегувам се естествено Ти пък кво ме направи бе да не съм някоя луда ми от къде да знамне вярвам на нищоооооооооади аз изчезвам да се трудячао от мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 ми от къде да знамне вярвам на нищоооооооооади аз изчезвам да се трудячао от мен Чаооооо И Лека Работа Влади Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Ох,Викторчо ще ми липсва днес Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Ох,Викторчо ще ми липсва днес И на мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 ИО къде си сега Валентина ? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 ИО къде си сега Валентина ? Тук съм бе, трудя се за форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Тук съм бе, трудя се за форума И квооо Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 И квооо Е кво, кво ? Де да знам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Ноември 21 Author Report Share Публикувано Ноември 21 Аз пък хич :mellow: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 И кво викате ставало? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари