Виктор Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Много си лаконичен,никва емоция и изблик на учвства не усещам не съм никак лаконичен и знаеш че тъ бичам ма нали ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 не съм никак лаконичен и знаеш че тъ бичам ма нали ? Искам пак да се ожениме Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Искам пак да се ожениме ау чи хубавооооооооооооооооо и аз искаммммм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 ау чи хубавооооооооооооооооо и аз искаммммм Ама наистина ли бе? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ама наистина ли бе? съмняваш ли се ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 съмняваш ли се ? Ми ..незнам вече...гледах досега едни устни тука...иииии........ Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ми ..незнам вече...гледах досега едни устни тука...иииии........ чий бяха ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 чий бяха ? Седят малко над клавиатурата върху която пишеш Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Седят малко над клавиатурата върху която пишеш ааааааа сетих съъъъъъъ айде бамбинаааааа да си лягаме и да се гушкаме :0 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Здравейте, по едно кафенце? За Тони чай и по един сандвич или плодове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
madwoman85 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Добро утро и от мен Мерси на petrohancho от предложените неща бих изпила едно кафенце Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 За това съм ги предложил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Здравейте и от мен Раманияци С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Добро утро, ако може да се рече такова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Добро утро Вале,защо снощи направи така Нали знаеш,че се лиготиме бееееееее Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Здравей Тони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Добро утро Вале,защо снощи направи така Нали знаеш,че се лиготиме бееееееее Знам ама но ми стана гадно, абе няма значение вече Очите много ме болят, направо ще се пукнат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Знам ама но ми стана гадно, абе няма значение вече Очите много ме болят, направо ще се пукнат Аз ти се ядосах,че се вживяваш за глупости,много ме дразниш така Какво общо може да имам аз с Влади,освен че сме приятели и ни хваща лигнята от време на време Аз седнах снощи да флуудя,че ми беше някво весело,ти се разсърди,не искам повече да првиш така Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Аз седнах снощи да флуудя,че ми беше някво весело,ти се разсърди,не искам повече да првиш така Добре няма да правя повече така Ох ще ми се пръснат очити беееееееееее много ме болят Ти кво прайкаш. Аз станах преди час от леглото, не че съм спала де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Добре няма да правя повече така Ох ще ми се пръснат очити беееееееееее много ме болят Ти кво прайкаш. Аз станах преди час от леглото, не че съм спала де Абе ти да не си плакала бе? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 привет на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Добре няма да правя повече така Ох ще ми се пръснат очити беееееееееее много ме болят Ти кво прайкаш. Аз станах преди час от леглото, не че съм спала де Вале що не си мернеш кръвното? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Здрасти,Нелка Благодаря на Илия за чайчето Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Здрасти,Нелка Благодаря на Илия за чайчето как си Тони нещо ново при теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 как си Тони нещо ново при теб Помниш ли онзи ланец,утре пристига при мееееен И тази сутрин ми пристигнаха едни обувки Вермахт и съм много щастливаааааааааааа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари