valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Помниш ли онзи ланец,утре пристига при мееееен И тази сутрин ми пристигнаха едни обувки Вермахт и съм много щастливаааааааааааа Я да ги видя тея обувки, де да знам би х си купила от продавалника нещо, ама обувки, ако са носени знам ли някой гъбички, или тея само няколко пъти са обувани е те тъй ще кажат де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Помниш ли онзи ланец,утре пристига при мееееен И тази сутрин ми пристигнаха едни обувки Вермахт и съм много щастливаааааааааааа да видях го вчера и на мен много ми хареса честито за обувките да си ги носиш със здраве абе много рано започна с коледните подаръци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Я да ги видя тея обувки, де да знам би х си купила от продавалника нещо, ама обувки, ако са носени знам ли някой гъбички, или тея само няколко пъти са обувани е те тъй ще кажат де Ей сега ще ти ги покажа,а искаш ли да видиш очилата Армани,че ги пуснах да ги продава,щото ми писнаха вече и се вие няква опашка за 110 лева з аочила.,,луди хора Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ей сега ще ти ги покажа,а искаш ли да видиш очилата Армани,че ги пуснах да ги продава,щото ми писнаха вече и се вие няква опашка за 110 лева з аочила.,,луди хора 110 лева ги продаваш ами то наистина си е добра сделка ама аз винаги предпочитам да си ги купувам новички, не че много пари имам де мислих да си взема слънчеви с диоптър, ама да видим, какво ще направя по въпроса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Ето ги обвуките: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Еййййййййййй ко прайте беееее ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Еййййййййййй ко прайте беееее ? Гледаме обувки , а ти Тони на теб наистина ли ти харесват такива обувки или си ги колекционираш Аз по такива със висока платформа не си падам, е всеки със вкуса си де Честити да са ти и да си ги носиш дълго време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Честито, много са хубави.Аако са и удобни цена нямат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Гледаме обувки , а ти Тони на теб наистина ли ти харесват такива обувки или си ги колекционираш Аз по такива със висока платформа не си падам, е всеки със вкуса си де Честити да са ти и да си ги носиш дълго време Мене си ме кефят пък И тая палтформа най ми е удобна за нсоене,а и обичам тежки обувки и за зимата ще с ами идеални Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Тони обувките са страхотни и аз си падам по такава платформа Еййййййййййй ко прайте беееее ?здрасти Влади Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Мене си ме кефят пъкИ тая палтформа най ми е удобна за нсоене,а и обичам тежки обувки и за зимата ще с ами идеални Ахъм е да де и аз това казах, щом си те кефят всеки със различен вкус Ти прочетели в чата кво ти писах или пак ми подмина думите, като трамвай Тони обувките са страхотни и аз си падам по такава платформа здрасти ВладиНели айде пак здрасти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ахъм е да де и аз това казах, щом си те кефят всеки със различен вкус Ти прочетели в чата кво ти писах или пак ми подмина думите, като трамвай Нели айде пак здрасти здрасти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Тони обувките са страхотни и аз си падам по такава платформа здрасти Влади Здрасти Нелинкоооооооооооооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Здрасти Нелинкоооооооооооооо хаха Влади днес май и ти си от почиващите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 хаха Влади днес май и ти си от почиващите мдааааааа ам нещо май се опитва да ме боли китарата и да видим какво ще стане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Вале,ето ги очилата Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Вале,ето ги очилата Ахъм якички са ама на мен май не ми отива такъв тип, имам бузки трябва стъклата да са по-малки И сега кво викаш тълпа хора искат да ги купуват така ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Това ли писа две минути бе Тони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 къде си бе любоффффффффффффф ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 къде си бе любоффффффффффффф ? На луната чака те Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Това ли писа две минути бе Тони Ми не,явно си гледала преди като слагах снимките се бавих къде си бе любоффффффффффффф ?Тука съм и яко се дразня на тия иконки Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 На луната чака те хе хе че си забавна ама Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 хе хе че си забавна амаЕ от теб по забавен няма незнаеш ли Ми не,явно си гледала преди като слагах снимките се бавих Тука съм и яко се дразня на тия иконки На кои иконки бе Тони бонбони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Е от теб по забавен няма бе Мило незнаеш ли На кои иконки бе Тони бонбони Бях те помолил да не ми казваш "мило" благодаря ти за разбирането Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари