valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Бях те помолил да не ми казваш "мило"благодаря ти за разбирането И кво стана сега, мълчите все едно незнам кво е станало Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 И кво стана сега, мълчите все едно незнам кво е станало Ядосвам се,че не ми излизат всички иконки Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 АЙде наздраве Рамания. Ко прайме? С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ядосвам се,че не ми излизат всички иконки Това ли е бил проблема Викам кво стана де забихте всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Тука сме бре С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 ей много сте ========= да не кажа друго Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Фотоапарата ми неще да баца батерията уш показва, че е заредена, а неще да се включи, знаех си аз, че не трябва да го давам на никой друг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Фотоапарата ми неще да баца батерията уш показва, че е заредена, а неще да се включи, знаех си аз, че не трябва да го давам на никой друг На кой си го давала? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 На кой си го давала? Дадох го на братовчедка ми имах предчуствие, че нещо ще стане и на кво стана сега неще да се включи дано да е от батерията, щото ще откача вече наистина баси, 150 евро не са малко толкова си го взех Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Само батериите са няма ко да му стане просто иначе.рядко дават дефекти С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Само батериите са няма ко да му стане просто иначе.рядко дават дефекти Tя знайш кво ми каза, че почнало да мирише на изгоряло , колегата и казал де викал нещо загрял и го спрели нали и после се опитала да го включи и неще надявам се да е от батерията Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Малеее дано да му няма нищо нищо,че се чудя от какво ще замирище като не е силен тока. С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Малееедано да му няма нищо нищо,че се чудя от какво ще замирище като не е силен тока.Ами аз го сложих да се зарежда след като ми го върна, и показва, че батерията се е заредила ама неще да се включи, оф ще откача http://www.bestbuygadgets.nl/technaxx-c500...era-p-8960.html Eто тук може да го видите, дигитална камера е освен, че снима и клипове прави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Кофти дано му няма нищо С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Кофти дано му няма нищо И аз на това се надявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 И аз на това се надявам И а змразя да си давам техниките да ми ги ползва някой друг Ама пък ми е неудобно и да откажа Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 И а змразя да си давам техниките да ми ги ползва някой друг Ама пък ми е неудобно и да откажа Ако беше някой, който не ми е толкова близък, бих могла да откажа И на мен ми стана неудобно все пак ми е братовчедка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Чао милички до скоро писане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Чао милички до скоро писане Къде хукна бе Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Къде хукна бе Да паркирам и да си търся легло и секция и още не мога да си избера, отказаха ме от леглото което си бях избрала и сега не мога да си харесам нищо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Здравейте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Здравейте Здраве Желаем Господин Старшина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Как си Вале? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Как си Вале? Добре съм Илийка А , ти как си ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 И аза съм добре.Ти успя ли да паркираш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари