bamby Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 абе аз мислех да си слагам очилата по едно време защото си помислих че ми се привиждат много хора Само преживените неща са истински разбрани!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Екстра екстра почва да се пълни яко.Така да е занапред.Айде аз се махам че ме гонят от пц-то С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 абе аз мислех да си слагам очилата по едно време защото си помислих че ми се привиждат много хора Абе май Пирата не бачак и затова тука има толкова хора Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 ъ, да питам кой е пирата Само преживените неща са истински разбрани!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Абе на мен ли ми се струва само или у форума поча да става неква лудница,гледайки колко човека са онлайн нека има бе Тони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 ъ, да питам кой е пирата Ми 'онзи' форум Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Здравейте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Валенце сложи ли мишката, инсталира ли скайпчето ? Само преживените неща са истински разбрани!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Здравейте здрасти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Валенце сложи ли мишката, инсталира ли скайпчето ? Мишката не иска да влезе скайпа го инсталирах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Мишката не иска да влезе скайпа го инсталирах Коя мишка не иска да влезе бе Вале Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Валенцето понякога ме размазва от смях Само преживените неща са истински разбрани!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Коя мишка не иска да влезе бе Вале старата новата останала в авера на брат ми, понеже той ми оправя някой неща по лаптопа ама не можах да разбера явно защото няма usb старата мишка и за това не става сега трябва да се мъча Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 старата новата останала в авера на брат ми, понеже той ми оправя някой неща по лаптопа ама не можах да разбера явно защото няма usb старата мишка и за това не става сега трябва да се мъча Еееееее,аз имам една зеленичкаааа за лаптопа с УСБ,да ти я метна искаш ли Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Еееееее,аз имам една зеленичкаааа за лаптопа с УСБ,да ти я метна искаш ли мятай Тонииииииииииии ама дали ще стигне скоро до тук незнам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 мятай Тонииииииииииии ама дали ще стигне скоро до тук незнам Къде сте бе,ще флуудиме ли беееееееееее Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 ИСкам да ви покажа Мечо Влади Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Къде сте бе,ще флуудиме ли беееееееееее ще флуудкаме ама малко трудно ще ми е на мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Здравейте от мен, ама съм за малко, че имам да уча за половин изпит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Здравейте от мен, ама съм за малко, че имам да уча за половин изпит Здрасти,Пиплота,каков пак учиш,нали завърши? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Здравейте от мен, ама съм за малко, че имам да уча за половин изпит Здрасти скъпа как си, скоро не си се вясвала, пак ли изпити бе нямат ли свършване Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Здрасти скъпа как си, скоро не си се вясвала, пак ли изпити бе нямат ли свършване Ами Вале аз не намирам време да се наспя Ама всеки ден влизам на визитация да видя какво става във форума, ама нямам време да пиша, че имам да уча, а и на бачкане, и в университета, ама няма да ти се оплаквам. Видях, че си си купила вече лаптоп, да ти е честит и със здраве да го ползваш и да нямаш никакви проблеми с вируси и т.н А с паркирването какво стана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Ок,мен никой не ме забелязва....ама кво ми пука Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ами Вале аз не намирам време да се наспя Ама всеки ден влизам на визитация да видя какво става във форума, ама нямам време да пиша, че имам да уча, а и на бачкане, и в университета, ама няма да ти се оплаквам. Видях, че си си купила вече лаптоп, да ти е честит и със здраве да го ползваш и да нямаш никакви проблеми с вируси и т.н А с паркирването какво стана? На 17 съм на изпит кормуване ще видим, какво ще стане Да бе виждам, че влизая, и все се чудя що не пишеш, ама си имаш достатъчно грижи, Лаптопчето да се надявам да излези добро и да няма вируси, че ми писна о тях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ок,мен никой не ме забелязва....ама кво ми пука Тони, ти нали каза в чата че оправяш теми и слушаш песни, пък аз съм за малко и бягам Надявам се след 22.12 да имам вече и аз свободно време и да пофлуида и аз с вас както ние си знаем А иначе как си, как я карате с МАрк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари