danzel54 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 (редактирано) Лелее не говорете за изпити.... другата седмица ще умраааа... имам около 6-7 изпити! Редактирано Декември 11 от danzel54 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ок,мен никой не ме забелязва....ама кво ми пука Е как аз ти писах Ама ти не ме забелязваш май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djdjorjo Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ок,мен никой не ме забелязва....ама кво ми пука Съмнявам се, че не са те забелязали! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Съмнявам се, че не са те забелязали! Видяхте ли ми мечо с новия ми ланец бе Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Лелее не говорете за изпити.... другата седмица ще умраааа... имам около 6-7 изпити! Ихаааааааааа, 6-7 изпита? Че от кога не си ги взимал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 хейй видяхте ли мечоооооооооооооо дето е кръстен на менеееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djdjorjo Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Видяхте ли ми мечо с новия ми ланец бе Къде това? :mellow: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Къде това? :mellow: Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ама той верно има ланец. Аз видях мечо, ама не съм забелязала че е модерен мечо с ланец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 здрасти на всичкиииииииии Кире,Жоре,Мели, и другитееееееееееее Миме и на теб здрастииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 здрасти на всичкиииииииии Кире,Жоре,Мели, и другитееееееееееее Мда,аз съм от другите... Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Мда,аз съм от другите... не си от другите ма ти си Мели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djdjorjo Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Глейй го ти този мечо какъв е вървежен! Еййй тука няма слъчайни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 здрасти на всичкиииииииии Кире,Жоре,Мели, и другитееееееееееее Миме и на теб здрастииииии Здравей Влади А Тони днес защо е в такова заядливо настроение? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djdjorjo Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 не си от другите ма ти си Мели Здрасти баце! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ихаааааааааа, 6-7 изпита? Че от кога не си ги взимал? Те все още ми предстоят... така е в Австралия, винаги остават изпитите до последните дни на учебната година. Мн тъпо, според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Глейй го ти този мечо какъв е вървежен! Еййй тука няма слъчайни Това е мечо Влади Имам си крава Мира А тука иедно коледно еленче с рога ,което може да кръстя Жоро Здравей ВладиА Тони днес защо е в такова заядливо настроение? Щото е с махмурлук Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Мда,аз съм от другите... Не аз съм от другите май не виждаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Здравей Влади А Тони днес защо е в такова заядливо настроение? щот днес не сме правили секс с нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Те все още ми предстоят... така е в Австралия, винаги остават изпитите до последните дни на учебната година. Мн тъпо, според мен. Аха, за там съм чувала как е с изпитите, ама няма начин, трябва да се взимат Хайде чао от мен и приятна вечр ви желая! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 щот днес не сме правили секс с нея Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Това е мечо Влади Имам си крава Мира А тука иедно коледно еленче с рога ,което може да кръстя Жоро Щото е с махмурлук Тони то 8-ми мина, от къде е този махморлук, по какаъв повод си пийнала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Аха, за там съм чувала как е с изпитите, ама няма начин, трябва да се взиматХайде чао от мен и приятна вечр ви желая!Чао Мимеми ко манали за това си крива Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Много е сладък Тони Оправи Името на Драга Драганов ддето пее със Деската песента,Хамелеона сега каза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Тони то 8-ми мина, от къде е този махморлук, по какаъв повод си пийнала? Имах среща с доктора ми снощи и се напих Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари