krasibadboy Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Забрави ме ти,забрави ме...а се обичахмееее ти полудя ли кво,как мога да те забравя теб кат си ми се забила в харда вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sence Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 поЗдрАв с Теодора - Шумно ли го правя :bigemo_harabe_net-138: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Здравейте муцунковци Как сте? Спинкате ли вече? Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Затова значи не искаш да пораснеш Разбира се, а новия? Мдаааа,ама май само се заблужадавам ти полудя ли кво,как мога да те забравя теб кат си ми се забила в харда вече А ще ми купиш ли тази чанта тогава,че сега и за нея се боря Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...amp;#entry10629 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Затова значи не искаш да пораснеш Разбира се, а новия? А супер добре и новия дай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Владиииииииииииииииииииии, Валеее, Тони... Защо никой не ми пише ... Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sence Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 пОлЕзно правило Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Владиииииииииииииииииииии, Валеее, Тони... Защо никой не ми пише ... Деси ти тук ли си Мила не съм видяла извинявай, как си ти, скоро не си се вясвала, как е положението, учението Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Деси ти тук ли си Мила не съм видяла извинявай, как си ти, скоро не си се вясвала, как е положението, учението С ученето е добре, до колкото е възможно... Имам малко здравословни проблеми от вчера, но се надявам всичко да мине бързи, че иначе работата ще е лошава... пф Вие как сте, какво правите? Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Владиииииииииииииииииииии, Валеее, Тони... Защо никой не ми пише ... здрасти Деси как си ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Здравей Лейла Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 С ученето е добре, до колкото е възможно...Имам малко здравословни проблеми от вчера, но се надявам всичко да мине бързи, че иначе работата ще е лошава... пф Вие как сте, какво правите?Флуудиме здрасти Десикак си ?Единия ми мъбж не ще да ми купи чантата,а ти ще ми я купиш ли бе? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Мдаааа,ама май само се заблужадавам А ще ми купиш ли тази чанта тогава,че сега и за нея се боря нямаш никви грижи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 С ученето е добре, до колкото е възможно... Имам малко здравословни проблеми от вчера, но се надявам всичко да мине бързи, че иначе работата ще е лошава... пф Вие как сте, какво правите? Ами бивам кисним си тук, както обикновенно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 нямаш никви грижи Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Още малко за да ти стигнат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Здравей Лейла Здравей С теб май не се познаваме... или греша Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Здравей С теб май не се познаваме... или греша Не се познаваме, казвам се Илия :bigemo_harabe_net-142: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Още малко за да ти стигнат. Тя тая чанта ще е платинена неква си май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Не се познаваме, казвам се Илия :bigemo_harabe_net-142: Десислава, приятно ми е Я ми кажете как се превключват езиците тук, че още не мога да свикна на новия форум :shy: Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Десислава, приятно ми е Я ми кажете как се превключват езиците тук, че още не мога да свикна на новия форум :shy:дОЛУ В ЛЯВО НА НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 дОЛУ В ЛЯВО НА НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА Подфорумите "Links" ще са достъпни след седмица! За влизане в стария форум използвайте бутоните "Архив" в разделите. За да превключите на кирилица използвайте комбинацията "Shift + Windows button". Ми то си пише, ама кой ли да жземе да прочете.... пфффф Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Говоря а Влади по тел,останал е без Нет и ви праща поздрави! Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 тва е задължително Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари