krasibadboy Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 айде аз ша ви оставям да си чуруликате,ша ода да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 айде аз ша ви оставям да си чуруликате,ша ода да Ами чантата ми? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 айде аз ша ви оставям да си чуруликате,ша ода да Лека нощ и сладки сънища Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 това било правилно нямам коментар Добре аз съм винивна за всичкоооооооооооо така му кажи , за абсолютно всичко, и дори за някой неща дето незнам и за тях съм винивна Аз за това казах, че ще мина да видя Аз повече от 10лв за гащи не давам... да не са от злато все пак ... Преди някокло часа нямахме вода... следа дойде, но познайте какво тече от чешмата.... кафява вода... аз забравих да си купя минерална вода, а от хапчетата адски много ми се пие вода... Ужас пълен И сега като нямаш вода какво ще правиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Ами добре каза Влади и Лека нощ от него Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Усещам, че сънчо ме надвива вече и ме придърпва към леглото.Лека момичета и до утре :bigemo_harabe_net-100: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Усещам, че сънчо ме надвива вече и ме придърпва към леглото.Лека момичета и до утре :bigemo_harabe_net-100: Лека,старши! И аз приключих с разговора и аз си махам грима,мия зъбките и си лягам Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ами добре каза Влади и Лека нощ от него Усещам, че сънчо ме надвива вече и ме придърпва към леглото.Лека момичета и до утре :bigemo_harabe_net-100:лека Илийка и До утре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ужас пълен И сега като нямаш вода какво ще правиш Ами ще чакам утрото за да отида да си купя една туба минерална вода, не че знам как ще си ч донеса от Фантастико, но това е друга тема И аз май ще си лягам, че ... гладна /освен вода и хляб забравих да си купя... много съм зле.. хахаха/ и жадна... трудно се стои, а и утре съм на училище... Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Лека Нощ Деси, то и аз ще лягам слд малко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Слабо земетресение в Първомай 11.12.2007 21:00 4 Земетресение с магнитуд около 3,1 по скалата на Рихтер е регистрирано в 19,15 часа. Снимка: answers По данни на Сеизмологичния център към Геофизичния институт на БАН днес в 19.15 чaса е регистрирано земетресение с епицентър на около 160 км в югоизточна посока от София, на територията на страната. Земетресението е с магнитуд около 3,1 степени по скалата на Рихтер и е усетено слабо на територията на град Първомай. Няма данни за жертви и нанесени материални щети. Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Лека нощ на всички Хубав и ползотворен ден утре, т.е. по-късно днес Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Лека нощ на всички Хубав и ползотворен ден утре, т.е. по-късно днес Лека Деси Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Слабо земетресение в Първомай 11.12.2007 21:00 4 Земетресение с магнитуд около 3,1 по скалата на Рихтер е регистрирано в 19,15 часа. Снимка: answers По данни на Сеизмологичния център към Геофизичния институт на БАН днес в 19.15 чaса е регистрирано земетресение с епицентър на около 160 км в югоизточна посока от София, на територията на страната. Земетресението е с магнитуд около 3,1 степени по скалата на Рихтер и е усетено слабо на територията на град Първомай. Няма данни за жертви и нанесени материални щети. Ох Господ да ни пази и варди от заметресение, ужас, спомням си преди няколко години имаше леко заметресение в Варна много се бях уплашила, тъкмо си бях легнала, и усещам как леглото ми почва да мърда и се чуваше някакво страшно бучене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Ох Господ да ни пази и варди от заметресение, ужас, спомням си преди няколко години имаше леко заметресение в Варна много се бях уплашила, тъкмо си бях легнала, и усещам как леглото ми почва да мърда и се чуваше някакво страшно бучене Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Лека нощ на всички Хубав и ползотворен ден утре, т.е. по-късно днес Лека Десинка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 I pak сама останах Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Аз ще си лягам Лека и на теб Тони, че утре трябва да ставам рано Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Аз ще си лягам Лека и на теб Тони, че утре трябва да ставам рано Лека,Вале...и гушкай патето Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 I pak сама останах е нали каза, че си лягаш Лека,Вале...и гушкай патето еми то само то ми остана май и болката също Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 е нали каза, че си лягаш еми то само то ми остана май и болката също Да простиш-не означава да забравиш... Да простиш-означава да запомниш,че никой не е съвършен...,че всеки от нас прави грешки,дори,когато се опитваме да сме честни...че всеки от нас казва неща,за които после съжалява...Че всички ние много лесно забравяме,че любовта е много по-важна от това да сме прави... Да простиш-означава да запомниш,че ние сме много повече от нашите грешки.... че ние често сме добри и приемането на недостатъците на другите ни помага да приемем собствените си... Да простиш-означава да запомниш,че несъгласията са толкова много,че скоро може да се наложи да простим на самите себе си... Да простиш-означава да запомниш,че в сърцата ни има място да започнем отначало,отново и отново... Не спирай да прощаваш...отново и отново... Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 откъс от"Плюшеното зайче"на Марджъри Уилямс "-Боли ли?-попита Зайчето. -Понякога-отвърна Кончето,защото винаги говореше честно.-Когато си истински,за теб няма значение дали те боли. -Изведнъж ли се случва,сякаш те раняват-питаше Зайчето,-или малко по малко? -Не се случва изведнъж-обясни Кончето,-а ставаш истински.За това е нужно много време.За това не се случва често на хора,които се чупят лесно,имат остри ръбове,или трябва да се пазят много внимателно.Общо взето,когато станеш Истински,козината ти се е проскубала,очите ти са изпадали,краката ти едва се държат за тялото. Но тези неща изобщо нямат значение,тъй като ти си Истински и не можеш да бъдеш грозен,освен за хората,които не разбират." Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 откъс от"Плюшеното зайче"на Марджъри Уилямс "-Боли ли?-попита Зайчето. -Понякога-отвърна Кончето,защото винаги говореше честно.-Когато си истински,за теб няма значение дали те боли. -Изведнъж ли се случва,сякаш те раняват-питаше Зайчето,-или малко по малко? -Не се случва изведнъж-обясни Кончето,-а ставаш истински.За това е нужно много време.За това не се случва често на хора,които се чупят лесно,имат остри ръбове,или трябва да се пазят много внимателно.Общо взето,когато станеш Истински,козината ти се е проскубала,очите ти са изпадали,краката ти едва се държат за тялото. Но тези неща изобщо нямат значение,тъй като ти си Истински и не можеш да бъдеш грозен,освен за хората,които не разбират." Е, тва е то Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Е, тва е то Ко прайкаш Саки? Аз съм се унесла в Размисли.../но не и страсти/ Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари