Виктор Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Добър ден на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 А добър да е , щом си казал. Малей то станало ракийно време отивам да ям Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 А добър да е , щом си казал. Малей то станало ракийно време отивам да ям ми добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 ми добре Викаш съгласен си а Може и да ми се откъсне 1 чашка ракийца и за теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Викаш съгласен си а Може и да ми се откъсне 1 чашка ракийца и за теб аз не пия благодаря ти все пак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Здравейте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 аз не пия благодаря ти все пак Нафта и бензин и аз не пия Ама айде като не пиеш едно Капи банан влачи тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Нафта и бензин и аз не пия Ама айде като не пиеш едно Капи банан влачи тогава Я тука имало някой от моята партия на алкохолиците Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Ти не си ли на работа бе мъж ми Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Я тука имало някой от моята партия на алкохолиците Йеп само "БАП" Българска алкохолическа партия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 12 Author Report Share Публикувано Декември 12 Йеп само "БАП" Българска алкохолическа партия От къде си Иво? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Пак за алкохол се приказва сега ще ми привлечете вниманието С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Нелина Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 привет Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 От къде си Иво? Чакай , че полегнах малко и таман се унесох и записука алармата от Ловеч съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Чакай , че полегнах малко и таман се унесох и записука алармата от Ловеч съм Добър вечер на всички форумци Здрасти комшо Аз съм от Троян Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Добър вечер на всички форумци Здрасти комшо Аз съм от Троян Опа яша бе комшийке Здрасти здрасти има ли сняг по Троян ;} Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Опа яша бе комшийке Здрасти здрасти има ли сняг по Троян ;} Ами не знам... сега съм в София, но от достоверен източник знам, че вече няма... стопил се е Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 има ли някой Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ако смяташ мен за някой,значи има Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ако смяташ мен за някой,значи има Добър вечер Как сме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Добър вечер и от мен. Ама като гледам никой няма, а аз минавам за малко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Добър вечер и от мен. Ама като гледам никой няма, а аз минавам за малко накъде си се разбързала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Привет Рамания как СТЕеее С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
_pipi_ Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 накъде си се разбързала Ами утре ми еконтролното,пък нищо не знам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари