Karibeca Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Споко и аз съм на 21 на изпит ама не съм пипал. С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Айде наздраве де кво сте са умълчали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ами утре ми еконтролното,пък нищо не знам успех утре Споко и аз съм на 21 на изпит ама не съм пипал. Ти знаеш ли коко време има дотогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Idealno_Losh Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Добър вечер на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Добър вечер на всички Добра да е Приятно ми е Валентина се казвам(може да ми казваш Вале), а ти как се казваш ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Idealno_Losh Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Добра да е Приятно ми е Валентина се казвам(може да ми казваш Вале), а ти как се казваш ? аз съм Васко от Варна .... е във Варна иам много Васковци, ама аз се отличавам най-много и на мен ми е много приятно Вале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 а бре то от Варна много се събрахте, нещо май на превземане ми прилича работата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Idealno_Losh Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 а бре то от Варна много се събрахте, нещо май на превземане ми прилича работата така е ... поддържаме се ние варненци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 аз съм Васко от Варна .... е във Варна иам много Васковци, ама аз се отличавам най-много и на мен ми е много приятно Вале Васко и аз съм от Варна, ама по стечение на обстоятелствата от лятото живея в Аксаково, ти къде живееш Варна, аз преди бях в Младост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Idealno_Losh Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Васко и аз съм от Варна, ама по стечение на обстоятелствата от лятото живея в Аксаково, ти къде живееш Варна, аз преди бях в Младост аз съм до пожарната амммм ... Аксаково щяхме квартал да го правим ... амаа нещо май не се получи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 аз съм до пожарната амммм ... Аксаково щяхме квартал да го правим ... амаа нещо май не се получи От три години е Град Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Idealno_Losh Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 От три години е Град Да де ... Ще се разраствате Даже до колкото знам Осеново, Орешак и т.н. са във Аксаковска област Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Варна,моретоооооооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Idealno_Losh Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Варна,моретоооооооо красивите женииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 красивите женииииии и сините вълнииииииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Да де ... Ще се разраствате Даже до колкото знам Осеново, Орешак и т.н. са във Аксаковска област Незнам не съм се интересувала от това, пък и не ми влиза в работата аз от няколко месеца живея в Аксаково Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Idealno_Losh Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 и сините вълнииииииии "Варна, хубава Варна!" Както пише на разлепените билбордове в цяла Варна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 "Варна, хубава Варна!" Както пише на разлепените билбордове в цяла Варна ами аз не съм от Вана и незнам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 ами аз не съм от Варна и незнам Ако беше прочела новините щеше да разбереш :Ти как си Петя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ако беше прочела новините щеше да разбереш :Ти как си Петя Аз ги четох Иначе съм добре,благодаря.Мисля да си лягам,че ми е трудно ставането сутрин Много поздрави от лиглата-каза,че се оженила за грък и отишла в Гърция да работи,ама си иде другата седмица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Аз ги четох Иначе съм добре,благодаря.Мисля да си лягам,че ми е трудно ставането сутрин Много поздрави от лиглата-каза,че се оженила за грък и отишла в Гърция да работи,ама си иде другата седмица Честито поздрави и от нас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Айде и тук да се разпиша здрасти на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Айде и тук да се разпиша здрасти на всички Здраве Велаем,Господин Старшина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 кво мълчите бре :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Здрасти Краси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари