Ivo Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Лека нощ и ма теб И аз мисля да лягам следмалко , че утре как ще стана сутринта Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 а стигабе как са ми прочели ЛС-та ще ги съдя ми да то тва са си права и то авторски Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Айде сервитьорката Орнела идва с биричката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 лека Вале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Лека нощ на всички Лека Вале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Айде сервитьорката Орнела идва с биричката Някоя руса Орнела няма ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Айде сервитьорката Орнела идва с биричката ти ша ма умориш с тва бре батка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 И я тражим русо ама на за черно се ожених. Вале, отказа ли се да спиш? ето едно поздравче http://vbox7.com/play:e464c9bb Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Лека и до утре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Лека и до утре лека Илийка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Добро утро и лек ден на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Добро утро и лек ден на всички Добро утро на всички Ей, петроханчо, да ни умориш ли искаш... потекоха ми лигите като ги видях тези вкусотии Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Еееееееее недей всичко де, остави и за другите малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Еееееееее недей всичко де, остави и за другите малко. Лиги ли? Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Шегаджийка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LeiLa Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Шегаджийка Аз отивам на училище... желая на всички хубав и изпълнен с весели емоции ден Има само един път към Рая на Земята, този път се нарича ЛЮБОВ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Здравейтеее Рамания.ДОбро утро. С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Добро утро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Аз отивам на училище... желая на всички хубав и изпълнен с весели емоции ден Приятен ден и късмет Добро утро и на останалите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Бебе не си ли на бачкане бре С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Бебе не си ли на бачкане брече там съм Приятен ден и късмет Добро утро и на останалите Добро да е Пак хубава закуска днес,ама много е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Ааа ми много от рано бре.Знам че в сф почват поне от 9:30 С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bebe_nd Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Ааа ми много от рано бре.Знам че в сф почват поне от 9:30 къде е тва, да ходя и аз Ако може и към 11 ч. да се почва,няма е хич зле Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Хах нали. Ае аз бягам да урок че ми писна вече само да ставам толкова рано! С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Чао Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари