petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Малко изостанало от 8 декември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djdjorjo Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Здрасти! К' во си правите бе хора? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Здрасти! К' во си правите бе хора? Ами кво да правим, тъпеем тука и след малко ще заблъскам някой Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Има ли още будни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 13 Author Report Share Публикувано Декември 13 аха Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 здравейте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 здравейте Здрасти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Здрасти Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Spiridon Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Здрасти А ти продължаваш да ми се криеш "Реалността е илюзия причинена от липсата на алкохол" Зигмунд Фройд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 А ти продължаваш да ми се криеш Не съм в кю-то,заклевам ти се в Марк.Нямаше ме досега,ама немога да спя,че Радо ми хърка Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Spiridon Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Ясно остави го празниците да го видя "Реалността е илюзия причинена от липсата на алкохол" Зигмунд Фройд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Ясно остави го празниците да го видя Ъхъ,ако искаш у вас да ти го пратя,тва неговото напиване ми идва в повече.Легнал е сега на диагонал по цялото легло,хърка,и аз къде да легна Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Spiridon Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Ееее, кажи ми сега че нема па къде да легнеш "Реалността е илюзия причинена от липсата на алкохол" Зигмунд Фройд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Ееее, кажи ми сега че нема па къде да легнеш То зя лагане има,и стаи,и легла,ама Мира спи под климатика,а тука е пусната печката-то остава сега и в някоя студена стая да ходя,зараи нечие пиянство Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Spiridon Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 На твое място бих си сипал една голема водка ) Помниш ли едно време кречеталото преди да стане с тва име, имаше такава тема/? Как се казваше? "Реалността е илюзия причинена от липсата на алкохол" Зигмунд Фройд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 На твое място бих си сипал една голема водка ) Помниш ли едно време кречеталото преди да стане с тва име, имаше такава тема/? Как се казваше? Конкуренция на Лафеджийницата не беше ли? И какъв е тоя подпис бе? И какви водки,мене такъв махмурлук ме гони цял ден днес,че не искам да чувам за никакъв алкохол Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Spiridon Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Дааа, бе, верно беше Конкуренция, а подписа ми е от месеци такъв, ма не си го виждала. Легам Тони, че па мен ме чакат водки днес и утре ))) "Реалността е илюзия причинена от липсата на алкохол" Зигмунд Фройд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Дааа, бе, верно беше Конкуренция, а подписа ми е от месеци такъв, ма не си го виждала. Легам Тони, че па мен ме чакат водки днес и утре ))) Лягай,Васко и полека с водките,наблягай повече на каките Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Добро Утро Навън вали сняг и не спира мам*а му Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Здравйте, снега при нас спря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Как ще е спрял бре при мен си продължава......даже вече е към 15-20 см С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
madwoman85 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Здравейте и от мен При нас пък не вали сняг Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Една закусчица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Пак закуската а? madwomen как да не вали бре тука е чудо при нас С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 и в София не вали,само дето е много студено Само преживените неща са истински разбрани!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари