petrohancho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 В София леко е забелило само Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
madwoman85 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Пак закуската а? madwomen как да не вали бре тука е чудо при нас Ми не вали Малко е побеляло...уж че валяло Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Е то още нее стигнало до вас.Хаха следобед трябва да почне С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
madwoman85 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Еее следобед аз неща да вали Ама карай ще го преживея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 В София леко е забелило само и малко се е заледило Само преживените неща са истински разбрани!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Айде аз се махам че отивам на Урок С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Чао Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
madwoman85 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Айде аз се махам че отивам на Урок Чао Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Привет отново.Какво правите бре С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 ти на какви уроци ходиш всяка сутрин? Само преживените неща са истински разбрани!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 висша математика че наближи изпита С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 хъх, браво тая математика хич не я обичам за съжаление стискам ти палци да си вземеш изпита ) Само преживените неща са истински разбрани!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Абе първа и втора взех ама сега 3-та ще се озоря С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 14 Author Report Share Публикувано Декември 14 Добро утро...днес трябва да пътувам,а така не искааааааааааам Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Къде ще пътуваш в тоя сняг бре С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 (редактирано) Как сте всички днес... Да ви питам.. около колко градуса е през деня в този период на годината (именно в София)... щото планирам да идвам при вас в края на 2008. Редактирано Декември 14 от danzel54 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Как сте всички днес... Да ви питам.. около колко градуса е през деня в този период на годината (именно в София)... щото планирам да идвам при вас в края на 2008. Ами днес в цялата страна температурите са минусови Така, че си направи сметката най-добре ела лятото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Ами днес в цялата страна температурите са минусови Така, че си направи сметката най-добре ела лятото Ами и аз искам в лято 09... но тогава ще са ми започнали курсовете в университета, така че... Няма лошо да видя как е в Европа в зимата. Тук пък не е по-студено от 10 градуса през деня в зима... а не пада под 2-3 градуса в сутринта. Тук е лято през цялата година почти... и малко ми омръзна от жега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Ами и аз искам в лято 09... но тогава ще са ми започнали курсовете в университета, така че... Няма лошо да видя как е в Европа в зимата. Тук пък не е по-студено от 10 градуса през деня в зима... а не пада под 2-3 градуса в сутринта. Тук е лято през цялата година почти... и малко ми омръзна от жега. Aми ела да по мръзнеш малко тук аз ще отида в Австралия на твое място Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Съвсем скоро очаквайте снимки от мен в фотогалерията на форумците с новите ми очила... трябва да пристигнат в Понеделник. Поръчах ги от нета.... нямам търпение, толкова ми харесват, че... няма накъде без тях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Хай, как сте? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djdjorjo Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Тази вече нещо много слабо! Защо така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Тази вече нещо много слабо! Защо така? Незнам Жоре всеки е на някъде забил навярно, или стоят до печките и се топлят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 И кво сега ... само аз съм тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 те ме и мене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари