valennceto Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Не си сама Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Здравей Вале :1000 (12): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 ама защо така всички мълчите бееееееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 ама защо така всички мълчите бееееееееее Ами щото тука никой цял ден не се сеща да обели и една дума и аз в чата пиша Кво си прайкаш самичка, като я няма Тони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 махнах се от марк... и сега седя в ледника Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 махнах се от марк... и сега седя в ледника Е ти само заради него ли седиш сега на студено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 е не е толкова студено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 е не е толкова студено ахъм обаче аз ще стана да пусна пецата,че ми стана студено, какво става по София нещо интересно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 мда... марк и мърфи си имат 2 нови съквартиранта... един син Мечо... той е на тони и една плюшена Меца /понеже е с червена панделка и реших че е женска / - нея ше я женя за Мечо, който дойде да живее при мене февруари месец Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Черната котка малее хвана ме натясно олел черната прашка ...... :bigemo_harabe_net-95: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 а ти кой си къде си.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 брата близнак на сакича съм ахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 а ти кой си къде си.... Изгубило се е момчето незнае де е попаднало Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 вале вале лошо рамото ми са схванало чак боли за гърба да не говорим и няма мъж да ме разтрие яко а за жаждата да не говорим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 вале вале лошо рамото ми са схванало чак боли за гърба да не говорим и няма мъж да ме разтрие яко а за жаждата да не говорим Викай съседа да те разтрие Е що не пийнеш нещо, като си жадна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 що вода изпих... сега съм се увила в одеалата и си внушавам че не ме боли гърба и раменете та да нямам нужда от масаж Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 що вода изпих... сега съм се увила в одеалата и си внушавам че не ме боли гърба и раменете та да нямам нужда от масаж Лягай да наняш може да ти мине до утре... Лека нощ и сладки и спокойни сънища Мире Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 ей сега ше гушна мечо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ей тия каки никакво внимание не ти обръщат Направо да си бия пърта и да лягам. Лека нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Здрасти на всички :1000 (12): По едно кафенце? Чай за Тони И малко кльопачка :1000 (12): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 взимам кльопачката ,щото пих кафе вече Само преживените неща са истински разбрани!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Днес май повечето са на работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 за съжаление да Само преживените неща са истински разбрани!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 след малко ще се появят и тези които не са на работа, но са си поспали повечко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bamby Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 те докато се включат, аз ще съм се увъртяла в работа Само преживените неща са истински разбрани!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари