черна котка Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 сърди се на доставчика си... уф изгорила съм ги отдолу мисията е от меееееееееееееееееееееен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 сърди се на доставчика си... уф изгорила съм ги отдолу мисията е от меееееееееееееееееееееен да не ти излезе соленааааааааааааааааааааааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 сърди се на доставчика си... уф изгорила съм ги отдолу мисията е от меееееееееееееееееееееен Отвори се форума най-накрая Е сега не си писала сама Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 да не ти излезе соленааааааааааааааааааааааааа не напротив сладка ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Лека ви Нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Отвори се форума най-накрая Е сега не си писала сама ама аз я завърших хъх то верно са сладки, не е успяла да се разтопи захарта докрай че ги дръпнах кат ми замириса на изгоряло май ще взема още два пакета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 не напротив сладка ми е а да ти е сладко Лека ви Нощ Я седи тука щи каа аз едно лека нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Лека ви Нощ лека ти вале... и не се цупи... влади наистина беше прав а ти постъпваш точно като мене в такива ситуации тони като се опитва да ми обясни нещо а аз вместо да я разбера, и да приема че е права тропвам с краче - ей туй вече няма да ме видиш да го направя... та и ти сега вместо да си признаеш че е прав вдигаш ръце и казваш - туй повече няма да да го правя отсрани е смешно... в такива моменти я разбирам тони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Вече не ме интересува, казах който има желание да си обяснява, може и по-човешки начин да се пише, а не да напада.... с една дума, както каза няма файда от мен , като няма да си намерят друга будала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 е сега вече се държиш като малко дете... ма ти си знаеш... влади стой тука, че ако още малко ми мълчиш, краците ми сами ше отлепят до фантастико за още пуканки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 е сега вече се държиш като малко дете... ма ти си знаеш... влади стой тука, че ако още малко ми мълчиш, краците ми сами ше отлепят до фантастико за още пуканки засега съм тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 приятелче ела тука и успокой момичето че аз не успявам да въдворя ред тука заприлича на кошер пчели... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Ка я карате бе хора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 приятелче ела тука и успокой момичеточе аз не успявам да въдворя ред тука заприлича на кошер пчели... остави ги там да си пишат Мирение с теб тука ше си гукаме нали ?Ка я карате бе хора супер смети как си ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Бях при комшията и глей ква елха си направил за една седмица консумация Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Бях при комшията и глей ква елха си направил за една седмица консумация Супер идея за елха, ама как е изпил толкова бира за седмица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Стоимирооооооо колко часа пишеш ти един пост ма ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Бях при комшията и глей ква елха си направил за една седмица консумация Аз съм правил небостъргачи с шишенца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 успокоиха ли се страстите Стоимирооооооо колко часа пишеш ти един пост ма ? забравила съм го отворен да разправям смехории съзли ми потекоха от смях ма тогава не ми е било смешно приятелче ела тука и успокой момичето че аз не успявам да въдворя ред тука заприлича на кошер пчели... Цитат(черна котка @ 15. December. 2007 г. - 23:33) остави ги там да си пишат Мире ние с теб тука ше си гукаме нали ? е аз това на петроханчо го казвах ама гледам детската градина се е укротила вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Само аз ли останах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Само аз ли останах как бе батко и аз съм тука Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Здрасти Краси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Само аз ли останах ще ти се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
krasibadboy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 :beer11:айде де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 ще ти се Къде са пуканките?Или да ходя за мезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари