petrohancho Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Здравейте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Мелиске, що ми открадна Микито? Щото така е решила Здравейте Здрасти Какво си прайкаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Имах работа на вън и си я свърших вече.Сега съм си в къщи и се кефя.Ти за празниците ли отиваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Имах работа на вън и си я свърших вече.Сега съм си в къщи и се кефя.Ти за празниците ли отиваш? По работа След малко ще се отправям да си дам багажа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Вале ,а на къде летиш ? Приятен полет от мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Вале ,а на къде летиш ? Приятен полет от мен За Германия,отива д апоработи малко за празниците в един гръцки ресторант на някакъв остров Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Кофти ,че няма да си празниците в къщи при близките ,но пък явно ще бъдат доходни празниците Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Кофти ,че няма да си празниците в къщи при близките ,но пък явно ще бъдат доходни празниците Ми и аз така й виках,ама каза,че неможела да откаже и ще си дойде след 20 дни Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Ами щом така е преценила явно така е най добре за нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ti6aneca Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 ХелоУу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Добро утро и лек ден на всички. Чай за Тони И папане за най гладните Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Добро утро рамания.Как СТеее С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 здравейте и от мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MarsianCHe Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 супер хипер яко сме :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ti6aneca Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 А добър ден,вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 20 Author Report Share Публикувано Декември 20 Благодаря за чая :1000 (29): Дояде ми се баница,ама ми е забранена Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Благодаря за чая :1000 (29): Дояде ми се баница,ама ми е забранена Много те мързи ей Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 20 Author Report Share Публикувано Декември 20 Много те мързи ей И що пък да ме мързи? Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 И що пък да ме мързи? Защото не ми изпълни молбата от снощи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 20 Author Report Share Публикувано Декември 20 Защото не ми изпълни молбата от снощи Изпълнила съм я :1000 (1): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bqrqn4eto Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 кво си праите сладури папури искам да те имам винаги до мен щом си тук света е необикновен всичко се променя и причината си ти себе си да виждам в твоите очи нещо интересно от Глория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 20 Author Report Share Публикувано Декември 20 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 дбър вечер на всичкиииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 мдааааааа много сте разговорливи тази вечер найстина благодаря ви и лека нощ !!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари