seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 искам пак да си тук да те имам всяка нощ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 събудих се като всяка сутрин на кокал... и няма кой да ме поеме... Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 искам пак да си тук да те имам всяка нощ сълзиииииииииииииииииииииииииииии Тони не знаеш каква мъка е, затова реагираш така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 сълзиииииииииииииииииииииииииииии опс сорри Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 сълзиииииииииииииииииииииииииииии Тони не знаеш каква мъка е, затова реагираш така Ахахха,всяка сутрин се събуждам до един такъв :1000 (29): Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ей сега ставам добър ден на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ахахха,всяка сутрин се събуждам до един такъв :1000 (29):какъв, конкретизирай моля...Ей сега ставам добър ден на всичкидобър да бъде Чинки абе много странен ник имаш, как да се обръщаме към теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 на някой да му се ходи на кафе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 добър да бъде Чинки абе много странен ник имаш, как да се обръщаме към теб? Ми Чинки може да ми викаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 какмо символизира ника ти... или просто ти харесва тая съвкупност от буквички и звуци? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 за къде си се запътила...толко устремена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 какмо символизира ника ти... или просто ти харесва тая съвкупност от буквички и звуци? Ми и аз незнам така ми казват приятелите и реших така да ми е ника Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.::NiGhT_®uNNe®::. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ми и аз незнам така ми казват приятелите и реших така да ми е ника aха ясно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 гимме гимме морееееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Здравейте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 о вале наработи ли се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Привет Вале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 о вале наработи ли се След два часа пак Привет Вале Здрасти Илийка, как си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 След два часа пак ехе мноо си работна... вале прати некой лев че ги изхарчих за подараци Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Екстра съмА ти как си далеч от семейството? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Привет и от мен.Какво правите Бре? С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Екстра съмА ти как си далеч от семейството? Ами много ми е добре, сега гледам брат мии се лигави тука в скайпа и камерата пуснали в един авер е :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Шо става флуудите ли а?????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Шо става флуудите ли а?????? Флуудиме и се накъсвамеееее чак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари