seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 всички дрехи ми пречаттттттттттттттт Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 всички дрехи ми пречаттттттттттттттт :1000 (29): Ами мятай ги тогава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 опа айде Каба зурнааааааа Деееееееее Сакичаааааааа бе Тукааааааааааааааааааа :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Айде всички рибки да Данцинга и талибанките на баламатома и хич не ми пука коя ще ме ... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Тукааааааааааааааааааа :1000 (29): Къде одиш ти бе :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Виктор Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Добър вечер на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Айде всички рибки да Данцинга и талибанките на баламатома и хич не ми пука коя ще ме ... :1000 (29): :1000 (29): Талибанки Добър вечер на всички Добра да е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 :1000 (29): Ами мятай ги тогава да се надявам че до половин час и това ще стане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 да се надявам че до половин час и това ще стане Честито, то аз мойте освен от горищина да ги метна, нещо взе доста топло да става в тая стая ,ама като сме надупили парното на 5 как няма да е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 ох милата ми... заблудена... аз не щот ми е жега... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 ох милата ми... заблудена... аз не щот ми е жега... :1000 (1): Абе ти на кой казваш заблудена, разбрах те много добре кво искаш да кажеш, аз ти каз вам пък че аз ще си метна дрехите щото ми става топло а пък ти ги мятай върху иван дрехите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 като се прибере... идиота му тъп Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 като се прибере... идиота му тъп лол не обиждай така момчето бре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 лол не обиждай така момчето бре а да..... ако знаеш ко стана и ти ще си на това мнение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 а да..... ако знаеш ко стана и ти ще си на това мнение Да не заряза гола в леглото Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 божеее.... замина да помага некаф приятел дето закъсал с колата некъде по пътя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 божеее.... замина да помага некаф приятел дето закъсал с колата некъде по пътя Е няма да остави приятеля си сам, това се казва истински приятел верен до гроб и нали знаеш приятел в нужда се познава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Е няма да остави приятеля си сам, това се казва истински приятел верен до гроб и нали знаеш приятел в нужда се познава имат осемнасет милиарда птриятели с коли ... и точно на иван требваше да звъни.... а ккогато Иван закъса с нещо не го ебава за 2 стотинки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 имат осемнасет милиарда птриятели с коли ... и точно на иван требваше да звъни.... а ккогато Иван закъса с нещо не го ебава за 2 стотинки еми незнам тогава кво да ти кажа значи Иван е доста добър за да иде да му помага, при положение, че той когато има нужда, не го ...... както каза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 затова съм бясна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
`ChiNki` Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 (редактирано) имат осемнасет милиарда птриятели с коли ... и точно на иван требваше да звъни.... а ккогато Иван закъса с нещо не го ебава за 2 стотинки еми незнам тогава кво да ти кажа значи Иван е доста добър за да иде да му помага, при положение, че той когато има нужда, не го ...... както каза Аз съм същия като Иванчо Редактирано Декември 22 от `ChiNki` Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аз съм същия като Иванчо горката ти жена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Аз съм същия като Иванчо Аха Как сме Чики Мики Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 горката ти жена Рано му е още е младо момчето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Рано му е още е младо момчето е аз да не съм стара бре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари