valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 скромна си ти Е моля ти се нали знаеш самата скромност съм аз :1000 (29): поне по-това си мязаме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 ооо стари мой приятелю... добър вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Аз пък си поръчах на Дядо Ви Мраз - искам една МРАСНИЦА за Коледа!!! Ама да видим как ще ми я пусне през комина ... хахаха Как си Холка Отдавна не съм те мервала Е няма как да не мине тая мръсница през комина, тя ще е някой манекенка, така че не се претиснявай :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 ооо стари мой приятелю... добър вечер Мани недей ... след малко си лягам ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Мани недей ... след малко си лягам ... добре бе махам се споко.... седи си мирен тука Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Как си Холка Отдавна не съм те мервала бивам ... малко ми е едно натумбачено, че преди около 2 часа се борих с едни теятели ... ама сам си ги направих и сам си ги изядох ... а бяха доста ... сега децата от Сомалия бледнеят пред мен ... инак ... почивам активно ... тия дни трябва и да поуча малко, че мисля на разни изпити да се явявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Мани недей ... след малко си лягам ... И аз така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 добре бе махам се споко.... седи си мирен тука спокойно бре ... никой не те гони, аз само споделям, че никак не е за питане ... а ти веднага се сопна нещо. Я по-спокойно - Коледа е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 инак ... почивам активно ... тия дни трябва и да поуча малко, че мисля на разни изпити да се явявам Е ти не завършили Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 спокойно бре ... никой не те гони, аз само споделям, че никак не е за питане ... а ти веднага се сопна нещо. Я по-спокойно - Коледа е тука си в грешка Коледа е утре не днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Е ти не завършили завърших, ама искам и магистратура да карам ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 спокойно бре ... никой не те гони, аз само споделям, че никак не е за питане ... а ти веднага се сопна нещо. Я по-спокойно - Коледа е Не е добре Момата явно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 тука си в грешка Коледа е утре не днес щом казваш ... ама да не издребняваме - празници са!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Не е добре Момата явно що що??? аз ли пак нещо прегреших? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 завърших, ама искам и магистратура да карам ... Аха такавали била работата, оф доспа ми се, утре трябва да ставам рано, че 20 човека имам на закуска,аз съв в Германия сега Холи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Не е добре Момата явно не знам, може да й е едно такова притеснено, защото не знае какво ще получи като подарък и дали нещо ще получи. Ама може и да има друга, неизвестна нам причина Аха такавали била работата, оф доспа ми се, утре трябва да ставам рано, че 20 човека имам на закуска,аз съв в Германия сега Холи оооу, пак съм изпуснал .... кога замина, кога се връщаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 тука си в грешка Коледа е утре не днес И ти си в грешка Коледа е на 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 ахахаха ентусиасти аз без подараци... аахахха мойте откога почнаха да идват не е истина..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 що що??? аз ли пак нещо прегреших? не се притеснявай, нищо лошо не си сторила!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 И ти си в грешка Коледа е на 25 ми то вече е 24-тине се притеснявай, нищо лошо не си сторила!!! жалко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 жалко е като е жалко - направи нещо лошо тогава ... щом толкова силно го желаеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 оооу, пак съм изпуснал .... кога замина, кога се връщаш? На 19 заминах на 7 се връщам, взех си изпита по кормуване Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 е ся екстрии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 що що??? аз ли пак нещо прегреших? Нищо не си сгрешила :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 На 19 заминах на 7 се връщам, взех си изпита по кормуване брао, брао, все хубави новини!!! А честито - безаварийно каране ти пожелавам тогава оттук нататък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари