seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Нищо не си сгрешила :1000 (1): нашите на са на това мнение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 ахахаха ентусиасти аз без подараци... аахахха мойте откога почнаха да идват не е истина..... :1000 (29): Ай сега умряла ци*анката да се хвали Шегувам се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 нашите на са на това мнение е сега - това са си ваши отношения, ние няма да се бъркаме там ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 брао, брао, все хубави новини!!! А честито - безаварийно каране ти пожелавам тогава оттук нататък Мерси Холка за хубавите пожелания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 :1000 (29): Ай сега умряла ци*анката да се хвали Шегувам се е умре ама.... добре че и така стана де.... мнооо пари ми искашее сега - това са си ваши отношения, ние няма да се бъркаме там ...не ви и трябва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 нашите на са на това мнение Сигурно има за кво, ама ние не го знаем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 е умре ама.... добре че и така стана де.... мнооо пари ми искаше Хахаха, хубав лаф, ще го използвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Сигурно има за кво, ама ние не го знаем просто кратко и ясно... Иван.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 просто кратко и ясно... Иван.... лош Иван, лош!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 лош Иван, лош!!! тц... лошата съм била аз... какво доживях.... собствените ми родители да ме обивяват че се отнасям зле с детето хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 тц... лошата съм била аз... какво доживях.... собствените ми родители да ме обивяват че се отнасям зле с детето хахах Не се и съмнявам в теб :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 хаха мани го висшето.... била съм му се много карала ахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
holidayboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Мили дами, аз ще ви напускам, че ми се доспа яката ... Пожелавам Ви весела Коледа, бъдете живи и здрави и не чакайте дядо си Коледа да ви подари нещо, а отидете и сами си го купете - върши работа!!! Аз много обичам сам да си правя подаръци А ако не се засечем до Нова година - весело посрещане!!! поздрави и целувки :) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Мили дами, аз ще ви напускам, че ми се доспа яката ... Пожелавам Ви весела Коледа, бъдете живи и здрави и не чакайте дядо си Коледа да ви подари нещо, а отидете и сами си го купете - върши работа!!! Аз много обичам сам да си правя подаръци А ако не се засечем до Нова година - весело посрещане!!! поздрави и целувки а мерси и на тебе.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Мили дами, аз ще ви напускам, че ми се доспа яката ... Пожелавам Ви весела Коледа, бъдете живи и здрави и не чакайте дядо си Коледа да ви подари нещо, а отидете и сами си го купете - върши работа!!! Аз много обичам сам да си правя подаръци А ако не се засечем до Нова година - весело посрещане!!! поздрави и целувки :) Мерси много Холи, аз вече си купих Лаптоп за Коледа И на тебе Весело прекарване на празниците и много целувки от някой мадама Отивам да спинкам и аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 лека вале Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 лека вале Мерси подобно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
seriozna_ligla Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 полудяваааааааааммммммммммммм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MarsianCHe Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 привет на всички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karibeca Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Привет и от мен.Как сме Днес.Готови ли сте за празника С бутилка Джин Хващам Цял Пингвин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Ае добро утро и от мен Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Привет и от мен.Как сме Днес.Готови ли сте за празника Добър Ден Още от 7 сутринта съм готова да празнувам, станах да нахраня 20 тъпи немци :1000 (29): заради тях трябваше да ставам толкоз рано Сега ще си дръпна едно душче и идвам да ви правя компания, ако има въобще някой тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
danzel54 Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Ако имате желание... давайте предложения за годишните награди ТУК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MarsianCHe Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Мали как се наспах :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари